Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah iyi sonuçlar alırsın canım, allah bu yokda kimsenin kucağını boş bırakmasın .

Meraba canım bende kullandım inofolic combi o ay hamile kaldım. Bunu kullanıp hamile kalan çok kişi var güzel haberlerini alırız inşallah. Adetin üstünden çok geçmediyse başlayabilirsin
Ya inşallah işe yarar bende de yaklaşık 1 senedir deniyoruz düzenli değildi ama deniyoduk. Bu ay tamamen odaklandık rabbim yüzümüze bakar inşallah

Büyümeye devam eder küçülmezse amiliyat demişti o zaman.ama ilaçtan olduğu için ilacı bırakınca büyümedi ama hemen çok fazlada küçülmedi hamile kaldığımda 2 buçuk cmdi sanırım doğumdan sonra baktı tekrar geçmişti.inanılmaz bir ağrı veriyordu.ilaçlara güven olmuyor

Kızlar adetin beşinci güni başladım küre adetim son aylarda o kadar çok azalmıştıki hiç rahatlamıyodum 5. Ve 6.gün içtim miktarı baya arttı bugün 7.gün içmedim hacamat yaptıracağım sanki adetim bitmeyecek gibi geldi.ve bugün azalma oldu.ama bu kür tam bana yarayacak şey gibi hissettim adetten sonra 2.gün başlayacağım inşallah :)

Kızlar bel ağrısı belirti olabilir mi bütün gündür değişik bi ağrı var belimde
Tüm ağrılar sızılar belirti olabilir canım ama şunu unutma kist belirtisi de adet belirtisi de gebelik belirtisi de aynı bizzat test ettim gebeliğin tek belirtisi adet gibi hafif ağrılar ve gününün geçmesi başka belirtisi yok kendini çok dinleme her ağrını ona yorma stres yapıosun öyle ben gebelik zannettiğim ay bel kasık gögüs hassasiyeti her şeyi gebeliğe yordum stresten adetim gecikti ama ne zmn test yaptım negatifi gördüm o gün adet oldum tamamen akışına bırak inşallah en kısa zamanda o güzel haberi alırsın test negatif ise kanda gebelik baktır

Gerçekten bütün testleri yaptm hep negatif ama adet olmadıkça her gün yeni bi şey çıkıyo değişik biçimde belim ağrımaya başladı ona yormak istemesemde 15günlük gecikme yaşıyorum psikolojim bozuldu. İnsallah akışına bırakabilirim sağol..

Pco değilsen adet gecikmen anormal söktürücü kullanabilirsin yukarılarda yazmıştım söktürücü kullanırken de o günleri değerlendir içeriği sadece progestron kullanırken hamile kalan çok var kistin yoksa bazı bünyelerde soğan suyu gecikme yapıo ama o da belki rahim duvarını onarıyodur hep iyi düşünmek lazım inşallahhh rabbim gönlüne göre verir hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz az çok çok iyi anlıyorum seni

Ah ben de bi olabilsem ne adet ne hamilelik ikisi de yokkk!
Güzel düşün güzel olsun canım öyle negatif düşünmek yok hele hele hemen pes etmek hiç yok.belki hamilesin yada belkide ben ve bi çok arkadaş gibi daha aylarca beklememiz gerekecek allahım herkese yazmıştır elbet sen dua et rabbim ol der ve olur inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda herkesin kucaklarını doldursun evlatlarıyla biz sadece dua edelim o vereceği zamanı bilir üzülmek yok tamam mı canımm?

Haklisin canım, inşallah iyi haberleri alırız kısa süre içinde, inan isteyip de sahip olamamak kadar üzücüsü yok. Kafama takmayayım diyorum ama hergun aklımın bir köşesinde. Allah biz ve bizim gibilere yardım etsin şifasını göndersin inşallah.

Canımm benim bende yapmak istiyorum da nasıl yapcam bide ne faydası var
Canisi ben onu benim vucudum cok fazla intihap urettiginden ve enfeksiyon kaptigimdan yapmistm. Bide tuplerim bu yuzden kapanmis zaten. Valla herkes 1 kilo sute bir bag maydanoz felan yazmislardi ama. Ben goz karari sut maydanoz da ayni keza goz karari ayarliyorum temizleyip yikiyorum biraz karabiber hatta bu ay denedigimde viks de koydum. Kaynatiyorum uzerime cekette giyim belime havlu ceket ne varsa bagliyorum ki buhar sadece rahimden girsin diyerekten. Uzerinde duruyorum. Buharin azaldigini fark ettikce tekrar kaynatip tekrar buharinda duruyorum sonra tekrar kaynatip tekrar buharinda duruyorum. Nerdeyse toplamda yarim saat buharda duruyorum. Vee tabiki sonrasnda da iliski

Adetliyken de yapılıyor bide adet bitikten sonra diye duymuştum canım bide onun sorasında hemen ilişkiye girince akıntı falan olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…