- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.141
Ben bişey daha sorabilir miyim canım bu soğan suyu boğaz ağrısı yapıyor muydu sizde ben tok kullanırdım adetliyken ama şuan aç içmeye başlayınca boğazımda yanmaya sebep oluyo ne yapayım sence bırakayım mı devam mı edeyim canımCanım kürün akıntı oluşturacak diye bir durumu yok. Ama enfeksiyon varsa onu sökerken enfeksiyon akıntısı görebilirsin. Onun dışında yumurtlama dönemindeki şeffaf akıntıyı çoğalttığını bir çok kişi söylemiştir. (bende dahil ama sen daha o dönemde değilsindir tahminimce) Akıntı yok diye etki etmedi mi diye boşuna tedirgin olma.
Adetliyken yapildigini ben hic duymadim vee dusunsene yani cok igrenc kanli kanli tobeee yaaAdetliyken de yapılıyor bide adet bitikten sonra diye duymuştum canım bide onun sorasında hemen ilişkiye girince akıntı falan olmuyor mu☺
Ben bu ay yaptim ya. Daha once tuplerimin tikali oldugunu bilmedigimde de yapmistim. O zmanda akintim olmustu fakat bu ay yaptigimda ekstra bir akinti oldu canim. Viks koyuldugunu da yeni ogrenmistim denemekten birsey cikmaz diyip denedim miss gibi oldu valla vee daha fazlaca akintim olduAdetliyken de yapılıyor bide adet bitikten sonra diye duymuştum canım bide onun sorasında hemen ilişkiye girince akıntı falan olmuyor mu☺
Sağol canım çok teşekkür ederim adetim bitsin hemen deniycem inşallah şifa olur viks de mantıklı geldi hakkaten adetliyken yapmak mantıksızBen bu ay yaptim ya. Daha once tuplerimin tikali oldugunu bilmedigimde de yapmistim. O zmanda akintim olmustu fakat bu ay yaptigimda ekstra bir akinti oldu canim. Viks koyuldugunu da yeni ogrenmistim denemekten birsey cikmaz diyip denedim miss gibi oldu valla vee daha fazlaca akintim oldu
Hiç bilmiyorum canımKizlar sogan kuru tikali tupleride acarmi?
acaba senin bahsettigin miyom olmasin kist bildigim kadariyla gider miyom gitmez bendede 2cmlik var miyom gitmiyorBüyümeye devam eder küçülmezse amiliyat demişti o zaman.ama ilaçtan olduğu için ilacı bırakınca büyümedi ama hemen çok fazlada küçülmedi hamile kaldığımda 2 buçuk cmdi sanırım doğumdan sonra baktı tekrar geçmişti.inanılmaz bir ağrı veriyordu.ilaçlara güven olmuyor
Rica ederim ifinim ni dimekSağol canım çok teşekkür ederim adetim bitsin hemen deniycem inşallah şifa olur viks de mantıklı geldi hakkaten adetliyken yapmak mantıksızyapmıyorum ozaman iyi ki sormuşum ❤
İnşallah Salı ya temizleniyorum ve hemen yapıyorumRica ederim ifinim ni dimek❤ Bencede adetliyken cok cok sacma. Insallah sifa olur viks de koyunca daha guzel oldu
Ayneeenİnşallah Salı ya temizleniyorum ve hemen yapıyorumondan sonra başlasın çalışmalar ❤
Canim benimde dun ovulasyon gunumdu ultrasonda yumurtanin catlamasinin oldugunu soyledi.iliwkini kac gun devam etdiricem bilemiyorumMerhaba Kızlar bat 6 nisan bugünü saymazsak 6 gün kaldı
Yumurtlamanın 7. Günü
Kasığımın sağ tarafında batmalar oluyo
Yumurtlamadan beri yani ilişkiden beri biraz adet sancımda var ara ara sızı şeklinde bacagıma vuruyo
Ara ara beyaz akıntım var
Ve ara ara belimde hafif agrılar var
Hamilelik belirtisi olabilir mi?
Çok özür dileyerek söylüyorum
Ben tam yumurtlama gününün sabahı birlikte oldum eşimle takvime göre ovu testi kullanmadım hiç akıma gelmedi
Ama akıntıdan anladım
Hani yumurtlama gününün akşamı ve diğer günü birliktelik olsun diyolar ya ben sonradan öğrendim onu
Bi fikri olan bana yardımcı olabilirmi??
Eşinin spermlerinde sıkıntı yoksa 3 gün üst üste ilişki olsun diyorlar canım eğer sıkıntı varsa gün aşırı devam edinCanim benimde dun ovulasyon gunumdu ultrasonda yumurtanin catlamasinin oldugunu soyledi.iliwkini kac gun devam etdiricem bilemiyorum
AyneeenBos durmak yok
[/QUO
Ewimin sperm sayi kalitesi iyi wuan cok wukur .o zaman ben hergun deniyeyimEşinin spermlerinde sıkıntı yoksa 3 gün üst üste ilişki olsun diyorlar canım eğer sıkıntı varsa gün aşırı devam edin
Yumurtlama günü ve çatladıktan sonraki iki günü değerlendirin canım inşallah Rabbim nasip eder de hamiş olursunEwimin sperm sayi kalitesi iyi wuan cok wukur .o zaman ben hergun deniyeyimtewekkur ederim canim
Valla butun belirti adet belirtisi diye dusunuyorum. Zaten ates takibi yapiyordum bugun 36.4 e dustu bi kac gune adet olurumCanim bata az kalmiw biwey hiss ediyomusun hamilelik belirtileri falan
Yaa oylemi . belkide olmazsin inwallah gebelik olurValla butun belirti adet belirtisi diye dusunuyorum. Zaten ates takibi yapiyordum bugun 36.4 e dustu bi kac gune adet olurum