Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bişey daha sorabilir miyim canım bu soğan suyu boğaz ağrısı yapıyor muydu sizde ben tok kullanırdım adetliyken ama şuan aç içmeye başlayınca boğazımda yanmaya sebep oluyo ne yapayım sence bırakayım mı devam mı edeyim canım

Adetliyken de yapılıyor bide adet bitikten sonra diye duymuştum canım bide onun sorasında hemen ilişkiye girince akıntı falan olmuyor mu
Adetliyken yapildigini ben hic duymadim vee dusunsene yani cok igrenc kanli kanli tobeee yaa Adet bittigi gun basliyorsun 3 gun gunde 3 defa ben oyle yapmaya calistim. Oglen aksamustu bide yataga girmeden once. Akinti oluyor akip gidiyor

Adetliyken de yapılıyor bide adet bitikten sonra diye duymuştum canım bide onun sorasında hemen ilişkiye girince akıntı falan olmuyor mu
Ben bu ay yaptim ya. Daha once tuplerimin tikali oldugunu bilmedigimde de yapmistim. O zmanda akintim olmustu fakat bu ay yaptigimda ekstra bir akinti oldu canim. Viks koyuldugunu da yeni ogrenmistim denemekten birsey cikmaz diyip denedim miss gibi oldu valla vee daha fazlaca akintim oldu

Sağol canım çok teşekkür ederim adetim bitsin hemen deniycem inşallah şifa olur viks de mantıklı geldi hakkaten adetliyken yapmak mantıksızyapmıyorum ozaman iyi ki sormuşum

acaba senin bahsettigin miyom olmasin kist bildigim kadariyla gider miyom gitmez bendede 2cmlik var miyom gitmiyor

Merhaba Kızlar bat 6 nisan bugünü saymazsak 6 gün kaldı
Yumurtlamanın 7. Günü
Kasığımın sağ tarafında batmalar oluyo
Yumurtlamadan beri yani ilişkiden beri biraz adet sancımda var ara ara sızı şeklinde bacagıma vuruyo
Ara ara beyaz akıntım var
Ve ara ara belimde hafif agrılar var
Hamilelik belirtisi olabilir mi?
Çok özür dileyerek söylüyorum
Ben tam yumurtlama gününün sabahı birlikte oldum eşimle takvime göre ovu testi kullanmadım hiç akıma gelmedi
Ama akıntıdan anladım
Hani yumurtlama gününün akşamı ve diğer günü birliktelik olsun diyolar ya ben sonradan öğrendim onu
Bi fikri olan bana yardımcı olabilirmi??

Canim benimde dun ovulasyon gunumdu ultrasonda yumurtanin catlamasinin oldugunu soyledi.iliwkini kac gun devam etdiricem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…