Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn inşallah canım allahım senin bebeni de sana bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Evet abla yumurtam catlamiw ovulasyon gunum bugun doktor iliwkide olun dedi ve duyufaston ilaci verdi 10 gun icmem lazim..bu ay cok umutluyum senden soyledi doktor
Oh maşallah canım cok sevindim kist için. En kısa zamanda bebiş haberlerini alırız inşallah İlaç ne için verdi?

Meraba canım bende kullandım inofolic combi o ay hamile kaldım. Bunu kullanıp hamile kalan çok kişi var güzel haberlerini alırız inşallah. Adetin üstünden çok geçmediyse başlayabilirsin

Canım doktor bununla ilgili bişe söylemedi zaten inanmıyo böyle şeylere ayağını kaldırma zaten senin de dediğin gibi rahim ağzından yol alıyo kalan meninin bi işe yaradığını düşünmüyorum dedi ama sola deviye olduğu için genelde sola doğru yatıyorum ilişkiden snr bakalım ya olacağı varsa zaten her türlü olur o kadar uğraşıyoruz boşa gitmez inşallahh ya

Geçen salı yaptırdım cnm negatif soğan kürü geciktiriyor olabilir...
Soğan kürünü geçen ay yaptım gecikmedim canım tam gününde oldum bu ay bal tarçın çörekotu yaptım geciktim inşallah sen hamilesindir ondan gecikmişsindir canım ama stres yapma stresle geciktiriyoruz olacağı varsada olmuyo

Inşallah canım ama test yapmama rağmen negatif çıkması normal mi? Sen bal tarçın kürünü nasıl yaptın? Biraz açıklar mısın..

Inşallah canım ama test yapmama rağmen negatif çıkması normal mi? Sen bal tarçın kürünü nasıl yaptın? Biraz açıklar mısın..
Canım idrar testleri yanıltabiliyor geçen ay adetin 2. günü başladım 12.güne kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yedim 10 yemek kaşığı bal 6 tatlı kaşığı çörekotu 6 çay kaşığı tarçın karıştır bi kavanozda ama yerken çörekotunu hemen yutmayıp çiğnemengerekiyor canım

İnşallah canım rabbim gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…