- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.101
Aminn inşallah canım allahım senin bebeni de sana bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBak bu çok güzel canım o akıntının olması her zaman artı durum spermlerin rahme iletilmesini kolaylaştırırmış hem de spermleri korurmuş.
İnşallah sana da şifa olur ve soğan cücüğü bebişin gelir. Bu kervana sende katılırsın.
Bende kuzum bakalım oğluşumun duaları kabul olacak mı erkek kardeş istiyormuş paşamHeyecanla bekliyorum
Aminn inşallah canım allahım senin bebeni de sana bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Çok midem bulandı 1 kez denedim ama bebiş istiyosam mecbur yapıcam artıkMerhaba canım. Güzel dileklerin için yürekten aminnnnBence kesinlikle yapmalısın canım zaten soğan kürü pco lular için muhteşem bir şifa kürü. İnofolic ile birlikte bu kür eminim sana çok faydalı olacak
Oh maşallah canım cok sevindim kist için. En kısa zamanda bebiş haberlerini alırız inşallahEvet abla yumurtam catlamiw ovulasyon gunum bugun doktor iliwkide olun dedi ve duyufaston ilaci verdi 10 gun icmem lazim..bu ay cok umutluyum senden soyledi doktor
Aynen. Ben soganı pismis bile yemezken. Mecburen iciyorum. Yeter ki yararı olsun.Çok midem bulandı 1 kez denedim ama bebiş istiyosam mecbur yapıcam artık
Meraba canım bende kullandım inofolic combi o ay hamile kaldım. Bunu kullanıp hamile kalan çok kişi var güzel haberlerini alırız inşallah. Adetin üstünden çok geçmediyse başlayabilirsinKızlar merhaba öncelikle rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallahbende pko var yaklaşık 1 aydır inofolic combi kullanmaya başladım. Bugün bir de süt maydonoz buharını yaptım. Bide üstüne soğan kürü yapmalı mıyım yoksa inofolic yeterli olur mu?
Canım doktor bununla ilgili bişe söylemedi zaten inanmıyo böyle şeylere ayağını kaldırma zaten senin de dediğin gibi rahim ağzından yol alıyo kalan meninin bi işe yaradığını düşünmüyorum dedi ama sola deviye olduğu için genelde sola doğru yatıyorum ilişkiden snr bakalım ya olacağı varsa zaten her türlü olur o kadar uğraşıyoruz boşa gitmez inşallahh yaCanım öyle bir durum varsa ilişkiden sonra belki de sola dönük yatman tavsiye edilebilir yine de doktora danışırsın. Ama bence olacağı varsa her türlü oluyor. Biz aktığını düşünürken aslında onlar çoktan yol almış gidiyor varacağı yere.
Stres te geciktiriyor canım bende bu ay 4 gün geciktim stres yapma düşünme bi kaç gün daha bekle kan yaptırKızlar idrar testi yaptım yine negatifniye gelmiyor bu adetim 4 gün gecikti sinirlerim bozuldu ne önerirsiniz?
Bende batma beyaz akıntı var abla inşallah alırız güzel haberleriBilmiyorum ki canım. Bat 3 Nisan ama belirti yok normalde göğüslerim acırdı o bile yok ne bata ne bebişe belirti yok bende. Sende durumlar nasıl? Inşallah vardır güzel haberler.
Geçen salı yaptırdım cnm negatifStres te geciktiriyor canım bende bu ay 4 gün geciktim stres yapma düşünme bi kaç gün daha bekle kan yaptır
Soğan kürünü geçen ay yaptım gecikmedim canım tam gününde oldum bu ay bal tarçın çörekotu yaptım geciktim inşallah sen hamilesindir ondan gecikmişsindir canım ama stres yapma stresle geciktiriyoruz olacağı varsada olmuyoGeçen salı yaptırdım cnm negatifsoğan kürü geciktiriyor olabilir...
Inşallah canım ama test yapmama rağmen negatif çıkması normal mi? Sen bal tarçın kürünü nasıl yaptın? Biraz açıklar mısın..Soğan kürünü geçen ay yaptım gecikmedim canım tam gününde oldum bu ay bal tarçın çörekotu yaptım geciktim inşallah sen hamilesindir ondan gecikmişsindir canım ama stres yapma stresle geciktiriyoruz olacağı varsada olmuyo
Amin inşallah canım yok canım o rakamları üyeliği kabul edilsin diye kafadan girdimAmin canım inşallah. Rabbim sizlere de nasip etsin ve kucağınıza aldığınız günleri göstersin.
Bu arada Ankaralı mısın canım ?
Canım idrar testleri yanıltabiliyor geçen ay adetin 2. günü başladım 12.güne kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yedim 10 yemek kaşığı bal 6 tatlı kaşığı çörekotu 6 çay kaşığı tarçın karıştır bi kavanozda ama yerken çörekotunu hemen yutmayıp çiğnemengerekiyor canımInşallah canım ama test yapmama rağmen negatif çıkması normal mi? Sen bal tarçın kürünü nasıl yaptın? Biraz açıklar mısın..
İnşallah canım rabbim gönlümüze göre versinCanım doktor bununla ilgili bişe söylemedi zaten inanmıyo böyle şeylere ayağını kaldırma zaten senin de dediğin gibi rahim ağzından yol alıyo kalan meninin bi işe yaradığını düşünmüyorum dedi ama sola deviye olduğu için genelde sola doğru yatıyorum ilişkiden snr bakalım ya olacağı varsa zaten her türlü olur o kadar uğraşıyoruz boşa gitmez inşallahh ya
Inşallah kuzum. Belirtilerin var gibi duruyor hayırlı haberi alırız inşallahBende batma beyaz akıntı var abla inşallah alırız güzel haberleri