Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak bu çok güzel canım o akıntının olması her zaman artı durum spermlerin rahme iletilmesini kolaylaştırırmış hem de spermleri korurmuş.

İnşallah sana da şifa olur ve soğan cücüğü bebişin gelir. Bu kervana sende katılırsın. :dua::dua::dua:
Aminn inşallah canım allahım senin bebeni de sana bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🤗

Kızlar merhaba öncelikle rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah :dua: bende pko var yaklaşık 1 aydır inofolic combi kullanmaya başladım. Bugün bir de süt maydonoz buharını yaptım. Bide üstüne soğan kürü yapmalı mıyım yoksa inofolic yeterli olur mu?
Meraba canım bende kullandım inofolic combi o ay hamile kaldım. Bunu kullanıp hamile kalan çok kişi var güzel haberlerini alırız inşallah. Adetin üstünden çok geçmediyse başlayabilirsin

Canım öyle bir durum varsa ilişkiden sonra belki de sola dönük yatman tavsiye edilebilir yine de doktora danışırsın. Ama bence olacağı varsa her türlü oluyor. Biz aktığını düşünürken aslında onlar çoktan yol almış gidiyor varacağı yere.
Canım doktor bununla ilgili bişe söylemedi zaten inanmıyo böyle şeylere ayağını kaldırma zaten senin de dediğin gibi rahim ağzından yol alıyo kalan meninin bi işe yaradığını düşünmüyorum dedi ama sola deviye olduğu için genelde sola doğru yatıyorum ilişkiden snr bakalım ya olacağı varsa zaten her türlü olur o kadar uğraşıyoruz boşa gitmez inşallahh ya

Geçen salı yaptırdım cnm negatif :KK43: soğan kürü geciktiriyor olabilir...
Soğan kürünü geçen ay yaptım gecikmedim canım tam gününde oldum bu ay bal tarçın çörekotu yaptım geciktim inşallah sen hamilesindir ondan gecikmişsindir canım ama stres yapma stresle geciktiriyoruz olacağı varsada olmuyo

Soğan kürünü geçen ay yaptım gecikmedim canım tam gününde oldum bu ay bal tarçın çörekotu yaptım geciktim inşallah sen hamilesindir ondan gecikmişsindir canım ama stres yapma stresle geciktiriyoruz olacağı varsada olmuyo
Inşallah canım ama test yapmama rağmen negatif çıkması normal mi? Sen bal tarçın kürünü nasıl yaptın? Biraz açıklar mısın..

Inşallah canım ama test yapmama rağmen negatif çıkması normal mi? Sen bal tarçın kürünü nasıl yaptın? Biraz açıklar mısın..
Canım idrar testleri yanıltabiliyor geçen ay adetin 2. günü başladım 12.güne kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yedim 10 yemek kaşığı bal 6 tatlı kaşığı çörekotu 6 çay kaşığı tarçın karıştır bi kavanozda ama yerken çörekotunu hemen yutmayıp çiğnemengerekiyor canım

Canım doktor bununla ilgili bişe söylemedi zaten inanmıyo böyle şeylere ayağını kaldırma zaten senin de dediğin gibi rahim ağzından yol alıyo kalan meninin bi işe yaradığını düşünmüyorum dedi ama sola deviye olduğu için genelde sola doğru yatıyorum ilişkiden snr bakalım ya olacağı varsa zaten her türlü olur o kadar uğraşıyoruz boşa gitmez inşallahh ya
İnşallah canım rabbim gönlümüze göre versin :dua:

X