- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.041
Benim adetim düzenli idi o yüzden her gelmediği gün şaşırıp kalıyorum... herkese şifa olan kür bana niye ters etki yaptı diye..:)
Canım yumurtlama dönemindeysen olabilirKizlar menim sol kasigimda awiri sanci batmalar varyaa
Çok iyi bi haberSelam canlarim wimdi doktordayim ultrason oldum vajinal,inanamazsiniz gecen ay 3 sm kistim morqan kistim kayb olmuw bence bu sogan kurunun etsinden oldu doktor bile inanamadi
Selam canlarim wimdi doktordayim ultrason oldum vajinal,inanamazsiniz gecen ay 3 sm kistim morqan kistim kayb olmuw bence bu sogan kurunun etsinden oldu doktor bile inanamadi
Abla nasılsın nasıl gidiyooo varmı bişeylerBelirti bisey yok gibi sanki ama dün bi anda basım döndü yer bi geldi gitti altından ilk defa yaşadım böyle bisey ama ona mi yorsam bilemedim.
Kızlar ilişkiden snr hemen ayağa kalkmak zorunda kaldım ya tuvalete gitmedim ama kalkınca hissettim gittiğini çok mu takıorum anlamadım ki kalkıp hemen duşa girenler var gebe kalıolar sanki boşa gitti gibi hissettim üzüldüm
Mrb Kızlar bende yeni aranıza katıldım 3 üncü gündür soğan kürü yapıyorum ama hiç akıntı oluşturmuyor acaba etkisini göstermesi için hala var mı ya
İnşallahh canım uğraşıyoruz o kadar rabbim aratmasınSen merak etme canım boşa gitmez yapılan hiç bir şey. Neler var ne mucizeler. rabbim yeter ki ol desin sen korundum derken bile olur olması gereken.
Daha olmadım canım arada kasık batması yaşıyorum, pazartesi olmam gerekiyordu. Adet olmazsan tekrar gel dedi dr, önümüzdeki haftayı bekliyorum. Inşallah her şey için hayırlısı olur. Çok sağol.Canım böyle bir şey olduysa mutlaka bir sebebi vardır. Çünkü normalde adet düzenleyen söktüren bir kür bu aynı zamanda. Bekle bakalım sabırla biz burada çok güzel mucizelere şahit olduk bir yenisi neden sen olmayasın. Yalnız 3-4 gün önce veya sonra olmak normal ama onun dışında bir gecikme olursa tekrar bir kan testi yaptırırsın.
Daha olmadım canım arada kasık batması yaşıyorum, pazartesi olmam gerekiyordu. Adet olmazsan tekrar gel dedi dr, önümüzdeki haftayı bekliyorum. Inşallah her şey için hayırlısı olur. Çok sağol.
cennetkokulumm kuzummmm nasılsınnn cinsiyet öğrendin miiii
Kuzum sormaİyiyim kuzum seni sormalı sen nasılsın. Yarın randevum canım inşallah öğreneyim aklımdasın hemen paylaşıcam seninle.
Ayy ben senin profilindeki bebişi yerim maşallah nasıl da tatlı. Kuzum oğlan geliyor ama senin gönlün biraz kızda mı kaldı ki ?
Ben oğlumdayken o kadar çok kız istedim ki gönlüm hep kızlardaydı. Ama sonra oğlum olacağını öğrenmiştim. Biraz hayale kırıklığı olmuştu. Ama bilemezdim ki o zamanlar oğlan annesi olmanı güzelliğini oğlum olunca anladım iyi kide oğlum olmuş dedim çok güzel çok farklı bir duygu anne aşığı bir çocuk seni herşeyden sakınan. Kız çocuklarıda anneye düşkün tabi ama yine de fark var. Zaten hep derler ya oğlan anneye kız babaya aşıktır diye.
Doğru söylüyorsun canım veriyim sma p.tesi artık o zamanda adetin 6. günü oluyor bakalım değişiklik göstecekmiYani şaşırdım sağlık ocağında kan versene bi bakalım başka yerde nasıl çıkcak değerin, benim arkadaşımın 167 çıkmış wooeew yüksek dedim meğer değer aralığı 100-300 müş
Evet abla yumurtam catlamiw ovulasyon gunum bugun doktor iliwkide olun dedi ve duyufaston ilaci verdi 10 gun icmem lazim..bu ay cok umutluyum senden soyledi doktorBu çok güzel bir haber canım gözün aydın. Çok şükür kist gitmiş inşallah yerine de bebiş gelir.
peki başka ne dedi doktor herşey yolunda mı yumurtan çatlamış mı acaba ?
bak sen ya şu kuzuya belli etmiyor demek.Kuzum sorma
Bize %90 erkek hatta demişlerdi hatta çıkıntıyı bana da göstersiler
İkili testi prof yaptı Çarşamba günü kıza daha çok benziyor çıkıntı yassılaşmış dedi
Eşim tabi şok “bi daha bakın emin misiniz diyor””
Ohh bana kız olsun fark etmez eşim çok üzüldü ama ona üzüldüm bakalım2 hafta sonda net belli olur 15.haftada o zaman net anlarız artık şimdilik hitap etmeyi bıraktık
Kuzum senin ki belli zaten kızzzzbak sen ya şu kuzuya belli etmiyor demek.olsun kuzum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Kız bebekleri tahmin etmek biraz daha zor oluyormuş ne kadar doğruluğu var bilmiyorum bazıları ise çatı kemiğinden bile anlaşılıyor diyorlar. Ama işte her çocuğun yapısı da bir değil tabi. Siz biraz daha sabırla bekleyin bebişcik olarak hitap edin. Bakalım bizim 14 bitti bugün 15 e girdik bizim bebişcik ne yapacak bize saklanacak mı bazıları uzun haftalarca saklıyor bizimkisi gösterse bari diyorum.