-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.021
İnşallahMerhaba canım bak ne güzel sorunlarını çözmeye başlamışsın. Sen bu yaptıklarını düzenli yapmaya devam et inşallah çok yakında güzel haberi de alacaksın.
Hadi inşallah canım ya.Beklemekte fayda var içini rahat tut ama ne olabilir ki kist varsa zaten soğan kistleri eritio ben de o niyetle içiyorum
İnşallah kuzum hepimizin umutları o yöndeAyyyy inşallah işe yarar bit arkadaşımın ablası içtiği ay hamile kalmış umutlandım çok
kac cm di senin benim 3 cm di ins. kist giderde hastalaninca tedaviye devam ederim
Benim sağ overde 22 mm kist vardı 20 mm olmuş daha önce hiç küçülme olmamıştı küre başlayınca küçülme gördüm
Kızlar ya soğan kürü adetimi geciktirdi hiç böyle olmazdim. Geçen ay içeyim dedim ara kanamalarım var diye düzelir umuduyla. Ama bu sefer adetimi geciktirdi, ne yapmam lazım. Gebelik testi verdim negatif... Dr haftaya da olmazsan gel tekrar yapalım dedi. Gebelik olsaydı kanda çıkmaz miydi .. kafam allak bullak oldu yardım edin... ne yapmalıyım...
Canım ya valla ümit oldunuz bana çok teşekkür ederim, inşallah sen adetin ne kadar geçtikten sonra öğrendin peki? Ben de ne adet ne hamilelik hicbir belirti yok.. endişeliyim.Canım soğan kürü yaptıgım ay benimde geç döllenme olmuştu sakince bekle sitres yapmadan inşallah hamilesindir
Adetine kaç gün var canımKizlar menim sol kasigimda awiri sanci batmalar varyaa
Aynem canim dertte dermanda Allahtan sukurler olsun :). Aksam kayinvalidemgildeydik yelek orucek akrabaya baska guzel zor modeller vardi bunlari sana yaparim dedi nasil hevesliydi icim burkuldu biraz sesimi cikarmadim hayirlisi dedim sadece .Ayy hadi hayırlısı kuzum ya dert Allah'tan şifada Allah'tan bizlere de düşen çareleri denemek. Şifa olsun inşallah.
Beklemekten baska caren yok cañm. Sogamdan sonra benimde adetim gecikmisti ama ben zaten pcoluyum soganin sucu yok :)). 40 gun sonrami ne olmustum . Malesef hersey herkese fayda etmiyor her bunye farkli iste. . Stres olmamaya calis yoksa zaman gecmez.Kızlar ya soğan kürü adetimi geciktirdi hiç böyle olmazdim. Geçen ay içeyim dedim ara kanamalarım var diye düzelir umuduyla. Ama bu sefer adetimi geciktirdi, ne yapmam lazım. Gebelik testi verdim negatif... Dr haftaya da olmazsan gel tekrar yapalım dedi. Gebelik olsaydı kanda çıkmaz miydi .. kafam allak bullak oldu yardım edin... ne yapmalıyım...
:)))) hadi bakalim cnm sen guzrl haberi ver benden ondesin:)Hayrlisi kuzum demekki yumurtlaman gec olmus o yuzden adet gununu de ileri atmis. Hep berabwr beklemeye devam
İnşallah o yelekleri eenn kısa zamanda senin bebişine örecek kuzum rabbim duysun dualarını kucağını boş bırakmasınAynem canim dertte dermanda Allahtan sukurler olsun :). Aksam kayinvalidemgildeydik yelek orucek akrabaya baska guzel zor modeller vardi bunlari sana yaparim dedi nasil hevesliydi icim burkuldu biraz sesimi cikarmadim hayirlisi dedim sadece .
Benim adetim düzenli idi o yüzden her gelmediği gün şaşırıp kalıyorum... herkese şifa olan kür bana niye ters etki yaptı diye..:)Beklemekten baska caren yok cañm. Sogamdan sonra benimde adetim gecikmisti ama ben zaten pcoluyum soganin sucu yok :)). 40 gun sonrami ne olmustum . Malesef hersey herkese fayda etmiyor her bunye farkli iste. . Stres olmamaya calis yoksa zaman gecmez.
Bugun adetimin 10ncu gunu ovulasyon testindede yumurtlamayi gordum dun abla.adetim 18 nisan amma yumurtlama one atdigindan dolayi 10 nisanda ola bilirAdetine kaç gün var canım
Yumurtlama takibini yapıo o günleri değerlendirirsen neden olmasın stres yapma biraz akışına bırak er yada geç olacak inşallahhBugun adetimin 10ncu gunu ovulasyon testindede yumurtlamayi gordum dun abla.adetim 18 nisan amma yumurtlama one atdigindan dolayi 10 nisanda ola bilir
Inwallah canimYumurtlama takibini yapıo o günleri değerlendirirsen neden olmasın stres yapma biraz akışına bırak er yada geç olacak inşallahh
Hayrlisi canimsin. Senin o guzel dileklerini seveyim cok cok sagol. ❤❤:)))) hadi bakalim cnm sen guzrl haberi ver benden ondesin:)
Tamam canım peki ayın kaçına ekleyeyim seni anladığım kadarıyla belirsiz 15 martta gördüğüne göre şimdilik 15 nisana ekleyeyim değişiklik olursa bakarız yine.kac cm di senin benim 3 cm di ins. kist giderde hastalaninca tedaviye devam ederim
cok fazla buyumis benim iki dir 2 cm bu ayda 3cm oldu ama senin epey buyukmus dr birsey dedimi konu hakkinda
cennetkokulumm benide eklermisin
son adet tarihi 15 mart ama ben diger ay tedavi olursam umutluyum pkos oldugumdan ilacsiz yumurtam gelismiyor
Aynem canim dertte dermanda Allahtan sukurler olsun :). Aksam kayinvalidemgildeydik yelek orucek akrabaya baska guzel zor modeller vardi bunlari sana yaparim dedi nasil hevesliydi icim burkuldu biraz sesimi cikarmadim hayirlisi dedim sadece .