Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun. Herşey vakti elince olmaya mahkum. Kasık batmasını bende yaşamıştım çok şükür beni yanıltmadı ve hamile kaldım. İnşallah senin de bu yaşadıkların hamileliğe çıkar. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım.

Canım listemizde yokmuşsun bat tarihini verirsen ekleyeyim irtibatımız kopmasın
Tabi kuzum bat 25 marttı ancak hala olmadım:)
Listeye eklersen mutlu olurum, inşallah güzel haberlerle gelirim buraya.

Evet abla yumurtam catlamiw ovulasyon gunum bugun doktor iliwkide olun dedi ve duyufaston ilaci verdi 10 gun icmem lazim..bu ay cok umutluyum senden soyledi doktor
çok güzel bu canım bak çatladığını da biliyorsun hayırlısıyla da değerlendirin gerisi Allah'tan. Verdiği ilaç ne için canım

Kuzum senin ki belli zaten kızzzz🤗😇😇😇😇
Hadi bakalım yarın haberlerini bekliyoruz

Hadi bakalım kuzum ya açıkçası sen o kadar eminsin ki kız olacağına doğru çıakarsa eğer tahmin sebebini söylersin meraktayım fena halde. Herkes şu olcak bu olcak diye tahmin yürütüyor ama içlerinden en emini sensin birde babam. ERkek ismi ile kız ismi söylüyorum ama erkek isminin yanına bir isim daha düşünüyorum babamda boşver nasıl olsa kız olcak dedi. Bakalım tutarsa sizi tebrik edicem.

Hadi bakalım kuzum ya açıkçası sen o kadar eminsin ki kız olacağına doğru çıakarsa eğer tahmin sebebini söylersin meraktayım fena halde. Herkes şu olcak bu olcak diye tahmin yürütüyor ama içlerinden en emini sensin birde babam. ERkek ismi ile kız ismi söylüyorum ama erkek isminin yanına bir isim daha düşünüyorum babamda boşver nasıl olsa kız olcak dedi. Bakalım tutarsa sizi tebrik edicem.
Hahahah 😂 en önemlisi sizin içinizden geçen olması ve tahinli sağlıklı şanslı zeki bir bebek olmasııııı😍
Allah sağlıkla kucağına versin canım benimmmm

Hahahah 😂 en önemlisi sizin içinizden geçen olması ve tahinli sağlıklı şanslı zeki bir bebek olmasııııı😍
Allah sağlıkla kucağına versin canım benimmmm
aynen kuzum en önemlisi o zaten açıkçası kız veya erkek olması benim için hiç farketmiyor ikisinide eşit derecede istiyorum şu veya bu ağır basmıyor. Ama en çok dua ettiğim sağlıklı hayırlı bir evlat olsun vatanına milletine hayırlı bir vatandaş olsun gerisi boş

aynen kuzum en önemlisi o zaten açıkçası kız veya erkek olması benim için hiç farketmiyor ikisinide eşit derecede istiyorum şu veya bu ağır basmıyor. Ama en çok dua ettiğim sağlıklı hayırlı bir evlat olsun vatanına milletine hayırlı bir vatandaş olsun gerisi boş
Aminnkuzum inşallah, senin çocuğun öyle olur eminimm Hun’a 🙏😍😍😍😇

Kuzum sorma
Bize %90 erkek hatta demişlerdi hatta çıkıntıyı bana da göstersiler
İkili testi prof yaptı Çarşamba günü kıza daha çok benziyor çıkıntı yassılaşmış dedi
Eşim tabi şok “bi daha bakın emin misiniz diyor 😂😂😂””
Ohh bana kız olsun fark etmez eşim çok üzüldü ama ona üzüldüm bakalım2 hafta sonda net belli olur 15.haftada o zaman net anlarız artık şimdilik hitap etmeyi bıraktık 😂😂
Aaaa sizin minik sürpriz yapmayı seviyor demek ki:KK36:

Canım kürün akıntı oluşturacak diye bir durumu yok. Ama enfeksiyon varsa onu sökerken enfeksiyon akıntısı görebilirsin. Onun dışında yumurtlama dönemindeki şeffaf akıntıyı çoğalttığını bir çok kişi söylemiştir. (bende dahil ama sen daha o dönemde değilsindir tahminimce) Akıntı yok diye etki etmedi mi diye boşuna tedirgin olma.
Cevabın için çok teşekkür ederim yok canım daha yumurtlamaya bi hafta falan var ☺️

Cevabın için çok teşekkür ederim yok canım daha yumurtlamaya bi hafta falan var ☺

O zaman sıkıntı yok hatta o dönemde akıntısı olmayan kadınlar bile var bu bile sorun değil. Sen hiç takılma bunlara. İlla ki bişeyleri faydası oluyor bu kürün asla boşuna yapmış olmazsın canım. Rabbimden şifa niyetine de iç afiyetle.

O zaman sıkıntı yok hatta o dönemde akıntısı olmayan kadınlar bile var bu bile sorun değil. Sen hiç takılma bunlara. İlla ki bişeyleri faydası oluyor bu kürün asla boşuna yapmış olmazsın canım. Rabbimden şifa niyetine de iç afiyetle.
Zaten benim yumurtlama döneminde aşırı bi akıntım olur amin canım inşallah Rabbim deneyen herkese şifa etsin bende bu ay soğan kürü vesilesiyle hamile kalırım inşallah ovu testiyle de takip ediyorum bakalım artık Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasn inşallah 🤲😊

Değerlendir değerlendir 😍
Ne ilacı alıyorsun canım
Canım progesteron hormonum düşük olduğu için yumurtam çatlamıyor benim.O hormonu yükseltici bir ilaç,toplamda 3 kutu kullanıcam adetin 16. günü başlayıp 10 gün içiyorum sonra adet oluyorum.İlk kutu bitti 2 tane kaldı.Bu ilaçların sonunda gebe kalmazsam artık aşılama yaptırcam.

Kızlar merhaba öncelikle rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah :dua: bende pko var yaklaşık 1 aydır inofolic combi kullanmaya başladım. Bugün bir de süt maydonoz buharını yaptım. Bide üstüne soğan kürü yapmalı mıyım yoksa inofolic yeterli olur mu?

Canım progesteron hormonum düşük olduğu için yumurtam çatlamıyor benim.O hormonu yükseltici bir ilaç,toplamda 3 kutu kullanıcam adetin 16. günü başlayıp 10 gün içiyorum sonra adet oluyorum.İlk kutu bitti 2 tane kaldı.Bu ilaçların sonunda gebe kalmazsam artık aşılama yaptırcam.
AA ne güzel soruna yönelik çözümmm👍👍
Kuzum fayda göreceğine inanıyorum dua edeceğim senin için💕

X