- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.001
Canim kahverengi normal yemeklerde kullandigimiz sogan olucakMerhaba benim adetlerim hep düzenlidir hiç şaşmaz ama 17 aydır bebeğim olmuyor testlerim tahlillerim hersey temiz soğan kürü yapmadım sadece onun dışında ne duyduysam onu yaptım bu ay denemek istiyorum adetten sonra 15 gün sabah akşam 1.5 bardak su ile orta boy soğan dogru biliyorum dimi birde soğanın belli bir cinsi var mı?
Rica ederim canım benim. Yeni başladım bugun 5. günümTeşekkür ederim bilgilerin için canım henüz adet olmadım ama bu ay ümidi erken kestim adetten sonra hemen başlayayım.Sen ne zamandır kullanıyosun soğan kürünü
Canimsin sagol canim. Bir arkadasimin yengesi bana bi toz verdi balla karistirip agizdan ve rahimden kullaniyorum. .adet bitene kdr kullanicam cnm. Bakalm bide bunu deneyim :)hayırlısı olsun kuzum en azından bebiş olmayıpta seni bekletmedi hemen geldi adetin. Yeni ay yeni umutlar kzuum. Bence de bitkisel ve vitamin takviyelerine devam et.
ekliyorum kuzusu
evet canım çok umutsuzluğa düştüm her gün test yaptım nerdeyse, hep negatif gördüm ama sonunda Allah nasip etti çok şükür.
İnşallah herkese şifa olur canım kist için çok etkili gerçekten soğan kürü
Ayyyy inşallah işe yarar bit arkadaşımın ablası içtiği ay hamile kalmış umutlandım çokRica ederim canım benim. Yeni başladım bugun 5. günüm
Seninde mi ilk ayın canım soğan küründeCanim kahverengi normal yemeklerde kullandigimiz sogan olucak
Canimsin sagol canim. Bir arkadasimin yengesi bana bi toz verdi balla karistirip agizdan ve rahimden kullaniyorum. .adet bitene kdr kullanicam cnm. Bakalm bide bunu deneyim :)
Canım uyarın için teşekkür ederim ben 5 ya da 7 gün okumuştum. Bugün dördüncü günüm 10a tamamlarım zaten kendini severek içiyorum sıkıntı olmazİnşallah şifa olur canım. Hsg çekilmende çok iyi olmuş şansını 2 ye katlamışsın. Yalnız kürün ikinci ayında 7 gün değil 10 gün yapılacak canım. Ama sen inşallah 2.ayı yapmana gerek kalmadan güzel haberi alırsın.
E2 ye yüksek demiş ama her laboratuvarın değer aralığı farklı oluo benimki de o sayıda çıktı ama bana normal dedi doktorumKızlarr bugün doktora gittim kan verdim sonuçlarım şimdi internetten baktım e2 hormon yüksek çıkmış neden olur bilemedimEki Görüntüle 2251650
Olabilir aslında geciktirebilir ama tarlusal yani adet söktürücü kullanırken hamile kalan bir sürü kadın var tarlusalın içeriği progestron yani gebeysen düşük risklerinde verilen ilaç bu ilacı doktorun verirse ilişki olarak değerlendir o günleri tarlusalla hamile kalanlar die topik bile var korkmayın gecikse bile mutlaka işe yaramıştır soğan sonuçta yani doğal bi yiyecek her yemekte kullanıyoruz panik yapmayın derim belki de geç dölleniodurKızlar ya soğan kürü adetimi geciktirdi hiç böyle olmazdim. Geçen ay içeyim dedim ara kanamalarım var diye düzelir umuduyla. Ama bu sefer adetimi geciktirdi, ne yapmam lazım. Gebelik testi verdim negatif... Dr haftaya da olmazsan gel tekrar yapalım dedi. Gebelik olsaydı kanda çıkmaz miydi .. kafam allak bullak oldu yardım edin... ne yapmalıyım...
Onların değer aralığı 6-27 demiş benimki 55 lerdeE2 ye yüksek demiş ama her laboratuvarın değer aralığı farklı oluo benimki de o sayıda çıktı ama bana normal dedi doktorum
Yani şaşırdım sağlık ocağında kan versene bi bakalım başka yerde nasıl çıkcak değerin, benim arkadaşımın 167 çıkmış wooeew yüksek dedim meğer değer aralığı 100-300 müşOnların değer aralığı 6-27 demiş benimki 55 lerde
kac cm di senin benim 3 cm di ins. kist giderde hastalaninca tedaviye devam ederimYok eder mi bilmiyorum ama kist küçülüyor canım bende yeni başladım dün kontrolüm vardı daha 4. Günümdeyim 2 cm küçülmüş. Dene mutlaka faydası olur
cok fazla buyumis benim iki dir 2 cm bu ayda 3cm oldu ama senin epey buyukmus dr birsey dedimi konu hakkindailaçtan ötürü olan kistinize soğan kürünün etkisi var ama ilacı bıraktığınız içinde aydan aya eriyor kendisi.bende de yumurtalık tembelliği var.bende bu tarz bir ilaç kullandım 7cm kist yaptı.
Evet canim ilk ayimSeninde mi ilk ayın canım soğan küründe
Hayrlisi kuzum demekki yumurtlaman gec olmus o yuzden adet gununu de ileri atmis. Hep berabwr beklemeye devamBu sabah regl oldum canim. Simdi yeni umutlar yola devam
Dr hiçbirşey yazmadı canım, valla içimi rahatlattın inşallah kötü birşey yoktur bekleyeceğim bakalim gelen giden yok, belki geç döllenme olduysa soğan kürü sayesinde olacaktır. Allah hepimize yardım etsin.Olabilir aslında geciktirebilir ama tarlusal yani adet söktürücü kullanırken hamile kalan bir sürü kadın var tarlusalın içeriği progestron yani gebeysen düşük risklerinde verilen ilaç bu ilacı doktorun verirse ilişki olarak değerlendir o günleri tarlusalla hamile kalanlar die topik bile var korkmayın gecikse bile mutlaka işe yaramıştır soğan sonuçta yani doğal bi yiyecek her yemekte kullanıyoruz panik yapmayın derim belki de geç dölleniodur
Beklemekte fayda var içini rahat tut ama ne olabilir ki kist varsa zaten soğan kistleri eritio ben de o niyetle içiyorumDr hiçbirşey yazmadı canım, valla içimi rahatlattın inşallah kötü birşey yoktur bekleyeceğim bakalim gelen giden yok, belki geç döllenme olduysa soğan kürü sayesinde olacaktır. Allah hepimize yardım etsin.
İnşallah rabbim nasip eder en yakın zamanda tüüm isteyenlereeinşallah.bu ara bende çok hamiş haberi aldım.kızım 2 yaşında arasını çok açmadan bir tane daha olsun istiyorum nasipse :)