Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya soğan kürü adetimi geciktirdi hiç böyle olmazdim. Geçen ay içeyim dedim ara kanamalarım var diye düzelir umuduyla. Ama bu sefer adetimi geciktirdi, ne yapmam lazım. Gebelik testi verdim negatif... Dr haftaya da olmazsan gel tekrar yapalım dedi. Gebelik olsaydı kanda çıkmaz miydi .. kafam allak bullak oldu yardım edin... ne yapmalıyım...

Canım soğan kürü yaptıgım ay benimde geç döllenme olmuştu sakince bekle sitres yapmadan inşallah hamilesindir 🙏

Canım soğan kürü yaptıgım ay benimde geç döllenme olmuştu sakince bekle sitres yapmadan inşallah hamilesindir 🙏
Canım ya valla ümit oldunuz bana çok teşekkür ederim, inşallah sen adetin ne kadar geçtikten sonra öğrendin peki? Ben de ne adet ne hamilelik hicbir belirti yok.. endişeliyim.

Ayy hadi hayırlısı kuzum ya dert Allah'tan şifada Allah'tan bizlere de düşen çareleri denemek. Şifa olsun inşallah.:dua:
Aynem canim dertte dermanda Allahtan sukurler olsun :). Aksam kayinvalidemgildeydik yelek orucek akrabaya baska guzel zor modeller vardi bunlari sana yaparim dedi nasil hevesliydi icim burkuldu biraz sesimi cikarmadim hayirlisi dedim sadece .

Kızlar ya soğan kürü adetimi geciktirdi hiç böyle olmazdim. Geçen ay içeyim dedim ara kanamalarım var diye düzelir umuduyla. Ama bu sefer adetimi geciktirdi, ne yapmam lazım. Gebelik testi verdim negatif... Dr haftaya da olmazsan gel tekrar yapalım dedi. Gebelik olsaydı kanda çıkmaz miydi .. kafam allak bullak oldu yardım edin... ne yapmalıyım...
Beklemekten baska caren yok cañm. Sogamdan sonra benimde adetim gecikmisti ama ben zaten pcoluyum soganin sucu yok :)). 40 gun sonrami ne olmustum . Malesef hersey herkese fayda etmiyor her bunye farkli iste. . Stres olmamaya calis yoksa zaman gecmez.

Aynem canim dertte dermanda Allahtan sukurler olsun :). Aksam kayinvalidemgildeydik yelek orucek akrabaya baska guzel zor modeller vardi bunlari sana yaparim dedi nasil hevesliydi icim burkuldu biraz sesimi cikarmadim hayirlisi dedim sadece .
İnşallah o yelekleri eenn kısa zamanda senin bebişine örecek kuzum rabbim duysun dualarını kucağını boş bırakmasın :KK200:

Beklemekten baska caren yok cañm. Sogamdan sonra benimde adetim gecikmisti ama ben zaten pcoluyum soganin sucu yok :)). 40 gun sonrami ne olmustum . Malesef hersey herkese fayda etmiyor her bunye farkli iste. . Stres olmamaya calis yoksa zaman gecmez.
Benim adetim düzenli idi o yüzden her gelmediği gün şaşırıp kalıyorum... herkese şifa olan kür bana niye ters etki yaptı diye..:)

Bugun adetimin 10ncu gunu ovulasyon testindede yumurtlamayi gordum dun abla.adetim 18 nisan amma yumurtlama one atdigindan dolayi 10 nisanda ola bilir
Yumurtlama takibini yapıo o günleri değerlendirirsen neden olmasın stres yapma biraz akışına bırak er yada geç olacak inşallahh

kac cm di senin benim 3 cm di ins. kist giderde hastalaninca tedaviye devam ederim

cok fazla buyumis benim iki dir 2 cm bu ayda 3cm oldu ama senin epey buyukmus dr birsey dedimi konu hakkinda
cennetkokulumm cennetkokulumm benide eklermisin
son adet tarihi 15 mart ama ben diger ay tedavi olursam umutluyum pkos oldugumdan ilacsiz yumurtam gelismiyor
Tamam canım peki ayın kaçına ekleyeyim seni anladığım kadarıyla belirsiz 15 martta gördüğüne göre şimdilik 15 nisana ekleyeyim değişiklik olursa bakarız yine.

Bu arada benimde yumurtalık kistim vardı ilk başta 2 cm di ve o zamanda hamileydim. Sonrasında boş gebelikten kürtaj oldum ve ilk adetimde hormon tahlilleri için gittim ve yine kist duruyordu 3 cm olmuştu. Sonrasında ben soğan kürünü yaptım ve çok şükür yok olmuştu. İnşallah senin de yok olur sana şifa olur canım kür her yönden:dua:

İnşallah o günler gelecek ve kayınvaliden en güzellerini senin minnoşuna örecek canım. :emir_bebek::dua:

X