Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa sen benim canimsinnn❤❤ Bende sevindim yani insallah hersey yoluna giriyordur ablam
Yaaa daha onceki hamileliginde olmusmuydu peki boyle birsey. Gecmis olsun ablam dikkat et yavrucuga da kendine de. Seviyorum seni

ben yüzümdeki egzema için 2 defa sülük ve hacamat yaptırdım.çocuk için tekrar gideceğim inşallah bu haftasonu yaptıracam adetim biterse.bakalım soğan kürü ve hacamat ne verecek bana :)

Yaa sen benim canimsinnn❤❤ Bende sevindim yani insallah hersey yoluna giriyordur ablam
Yaaa daha onceki hamileliginde olmusmuydu peki boyle birsey. Gecmis olsun ablam dikkat et yavrucuga da kendine de. Seviyorum seni
Sende benim canımsın can kardeşimsin Bende seni çok seviyorum kuzum
İnşallah kuzum ben yolunda olduğunu düşünüyorum Rabbimde yanıltmasın inşallah.

Daha öncekinde bacak aramda kemik bölgemde olmuştu doğuma kadar devam etmişti canım. Bu sefer kalça kemiği. sanırım biraz oturmak etkiliyor. Kalçamın üzerine baskı uygulayarak oturuyorum özellikle serviste ayaklarımı koltuğa yaslamak için onun mu etkisi var bilemedim.

ben yüzümdeki egzema için 2 defa sülük ve hacamat yaptırdım.çocuk için tekrar gideceğim inşallah bu haftasonu yaptıracam adetim biterse.bakalım soğan kürü ve hacamat ne verecek bana :)

inşallah ikisi de şifa olur canım sana bebişin gelir onların vesilesiyle.

Reactions: mnt
Insallah guzel ablam ❤❤
Onunda etkisi olabilir ama ihmal etme sor kesinlikle doktora. Hadi bakalim hayrlisi belki sendeki bu degisik agrilarda cinsriyet degisikligindendr

Iyigunler canlar nasilsiniz?kizlar dun saat oylen 2 de dovulasyon testi yapdim burayada atmiwdim belirgin kirmiziydi sanki,ve akwam 11 de tekrar yaptim saat 2 de yaptigimdan az silikdi.yumurta catlamayami bawliyor sanki?yani boyle tez bir zamanda ola bilirmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…