- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Yaa sen benim canimsinnn❤❤ Bende sevindim yani insallah hersey yoluna giriyordur ablamBence de inanmalısın güzelim çünkü biliyorum çok ağrın oluyordu ve bu ay olmayışı çok olumlu bir durum. inşallah yok olup gitmişti. Demek ki bişeyler yoluna girmeye başlamış kuzum ben çok sevindim bu habere.
Dediğim gibi göğüs hassasiyetinin de nedenini hayırlara yormak istiyorum inşallah da öyle çıkar.
İyiyim çok şükür canım ara sıra mide bulantıları yoklamaya devam etse de çok şükür iyi gidiyor. Ah birde sağ kalçamın kemiğinde ağrı olmasa hoplatıyor arada onu da sorcam bakalım cumartesi günü.
Cok sukur ablam iyiyim senden ne haber sen nasilsin guzellikKuzum günaydın nasılsın?
İnşallah canımKuzum son durumda adet olmuşsun hayırlısı olsun canım İnşallah yeni ay yeni umutlarla yeni süprizlerle gelir.Yeni bat tarihini yaz canım ekleyeyim listeye.
sertifikalı ve işletme olarak çalışan bir yer benim gittiğim.o yüzden güven konusunda sorunum yok :).zaten bunun dışında hizmet verenlerle görüşmemek gerekir.Valla yaptirmadigim sey kalmadi dicektim ki hacamat kalmisBilmiyorum ya hacamat konusunda da iyi arastrmak lazm herkese guven olmaz.
ben yüzümdeki egzema için 2 defa sülük ve hacamat yaptırdım.çocuk için tekrar gideceğim inşallah bu haftasonu yaptıracam adetim biterse.bakalım soğan kürü ve hacamat ne verecek bana :)Canım bende çok duydum hacamatın faydasını bence güvenilir bir yerde denemek fayda edecektir. Gebelik dışında bile sağlık açısından oldukça faydalı bir şey.
Sen yeni mi yaptırdın hacamatı canım inşallah hem onun hem de kürün etkisini görür ve hamile kalırsın sağlıcakla.
Aynenn canım çok haklısın ne çıkarsa bahtımıza tuttu tuttuuuu tutmazsa da pe etmek yokOnun boyle bi etkisi olmusmudur ki? Denk getirmek zor bence deNe cikarsa bahtimiza diyip dalacaz bence en mantiklisi Hakkaten bana da oyle burasi guzel ya ❤
Ben sizin icin soylememistim zaten kendim icin soyledimsertifikalı ve işletme olarak çalışan bir yer benim gittiğim.o yüzden güven konusunda sorunum yok :).zaten bunun dışında hizmet verenlerle görüşmemek gerekir.
Her zmanAynenn canım çok haklısın ne çıkarsa bahtımıza tuttu tuttuuuu tutmazsa da pe etmek yok
Sende benim canımsın can kardeşimsinYaa sen benim canimsinnn❤❤ Bende sevindim yani insallah hersey yoluna giriyordur ablam
Yaaa daha onceki hamileliginde olmusmuydu peki boyle birsey. Gecmis olsun ablam dikkat et yavrucuga da kendine de. Seviyorum seni
İnşallah canımyeni bat 24 Nisan canım
ben yüzümdeki egzema için 2 defa sülük ve hacamat yaptırdım.çocuk için tekrar gideceğim inşallah bu haftasonu yaptıracam adetim biterse.bakalım soğan kürü ve hacamat ne verecek bana :)
Yok canım henüz belli değil. Yarın tam 14 hafta bitiyor. Cumartesi randevum var inşallah öğrenmeyi umuyorum cinsiyetini. İnşallah darısı senin başına kuzum
Ben de iyiyim kuzum yeni bir ay yeni heyecanlar başladık bakalımCok sukur ablam iyiyim senden ne haber sen nasilsin guzellik
Insallah guzel ablam ❤❤Sende benim canımsın can kardeşimsinBende seni çok seviyorum kuzum
İnşallah kuzum ben yolunda olduğunu düşünüyorum Rabbimde yanıltmasın inşallah.
Daha öncekinde bacak aramda kemik bölgemde olmuştu doğuma kadar devam etmişti canım. Bu sefer kalça kemiği. sanırım biraz oturmak etkiliyor. Kalçamın üzerine baskı uygulayarak oturuyorum özellikle serviste ayaklarımı koltuğa yaslamak için onun mu etkisi var bilemedim.
Haydi bakalim hayrlisi diyelim o zmanBen de iyiyim kuzum yeni bir ay yeni heyecanlar başladık bakalım
Sizde birsey var o zman. O kadar insan iciyor da hicbir degisiklik yan etki yok... Çok garip...Soğan kürü yaptım bütün dengem şaştı resmen 15gündür adet olamıyorum testler negatif birdaha asla böyle bir şey yapmıcam tavsiye etmiyorum.