- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Test negatif cnm .emin olmayacak durumum yok inamki sifir belirtiKeske emin olmadan baslamasaydin kuzum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test negatif cnm .emin olmayacak durumum yok inamki sifir belirtiKeske emin olmadan baslamasaydin kuzum ya
2gun gecti cnm bugum 3. Gun gecikmedeAdet günün geçmiş miydi kuzum
Sagol cnm sen ne yaptin kan verdinmi ? Benim testler negatif adet gecikmesinin 3.gunu tik yok :)Ayy çok geçmiş olsun canımm yaa
İnşallah canımInwallah olucak
Hmm bilemedim ki canım ben hiç yaşamadım böyle bişiy hamile gibi hissediyormusun peki test falan yaptın mıkızlar merhabalar , 16 martta adet olmam gerekirdi olmadım ve doktora gittim hemen çünkü 1 aydır qlarista doğum kontrol hapını bırakmıştım ve çocuk istiyorduk / adet düzensizliğim onu kullanırken olmuyordu.
doktor yumurtayı 1 hafta takip etti büyüdü ancak çatlamadı dedi , adet olunca 3.günü klomen kullan 11. günü gel dedi
ama şuanda adet hala olmadım ki muntemelen olmıcam. böyle birşeu yaşayan var mı
hayır yapmadım ama 22 martta doktora gittim zaten , yumurtan çatlamamış baya büyümüş ve adet kanaması olarak atıcaksın dedi. ama siz yinede ilişkiye devam edin de dedi. bilmiyorum kafam çok karışık moralim çok bozukHmm bilemedim ki canım ben hiç yaşamadım böyle bişiy hamile gibi hissediyormusun peki test falan yaptın mı
Bidaha git istersen canım doktora çünkü baya geçmişhayır yapmadım ama 22 martta doktora gittim zaten , yumurtan çatlamamış baya büyümüş ve adet kanaması olarak atıcaksın dedi. ama siz yinede ilişkiye devam edin de dedi. bilmiyorum kafam çok karışık moralim çok bozuk
şimdi arıcam doktoru yani olucaksın dedide ne kadar süre beklemem gerek normal şartlarda bir sonra ki adetime yaklaşıyorum yarıladım resmenBidaha git istersen canım doktora çünkü baya geçmiş
Canım benim inşallah hamilesindir de verirsin iyi haberleri allah ol der ve olur hiç belli olmazşimdi arıcam doktoru yani olucaksın dedide ne kadar süre beklemem gerek normal şartlarda bir sonra ki adetime yaklaşıyorum yarıladım resmen
Uzulme olsun yeniden yaparsinya öylemi çok üzüldüm şuan
Bi kan versen belki hamilesindirşimdi arıcam doktoru yani olucaksın dedide ne kadar süre beklemem gerek normal şartlarda bir sonra ki adetime yaklaşıyorum yarıladım resmen
akşam ancak yaptırabilirim çalıştığım için , idrarda çıkar mı ki varsaBi kan versen belki hamilesindir
Sagol cnm sen ne yaptin kan verdinmi ? Benim testler negatif adet gecikmesinin 3.gunu tik yok :)
Cikar evet idrar testide yapakşam ancak yaptırabilirim çalıştığım için , idrarda çıkar mı ki varsa
saraçoğlunun sitede sordum csnlı desteğe yapabilirsin dedi.şimdilik böyle deneyim tutmazsa bir dahaki sefer 2.gün başlarım.ama benim bugün kanamam arttıki çok azdı kaç aydır.Uzulme olsun yeniden yaparsin
Sogan suyu icini temizliyor canim kanaman ondan oyle cogaldisaraçoğlunun sitede sordum csnlı desteğe yapabilirsin dedi.şimdilik böyle deneyim tutmazsa bir dahaki sefer 2.gün başlarım.ama benim bugün kanamam arttıki çok azdı kaç aydır.
aynen rahim baya kalınlaşmış olmalı.Sogan suyu icini temizliyor canim kanaman ondan oyle cogaldi