Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhabalar , 16 martta adet olmam gerekirdi olmadım ve doktora gittim hemen çünkü 1 aydır qlarista doğum kontrol hapını bırakmıştım ve çocuk istiyorduk / adet düzensizliğim onu kullanırken olmuyordu.
doktor yumurtayı 1 hafta takip etti büyüdü ancak çatlamadı dedi , adet olunca 3.günü klomen kullan 11. günü gel dedi
ama şuanda adet hala olmadım ki muntemelen olmıcam. böyle birşeu yaşayan var mı
Hmm bilemedim ki canım ben hiç yaşamadım böyle bişiy hamile gibi hissediyormusun peki test falan yaptın mı

Hmm bilemedim ki canım ben hiç yaşamadım böyle bişiy hamile gibi hissediyormusun peki test falan yaptın mı
hayır yapmadım ama 22 martta doktora gittim zaten , yumurtan çatlamamış baya büyümüş ve adet kanaması olarak atıcaksın dedi. ama siz yinede ilişkiye devam edin de dedi. bilmiyorum kafam çok karışık moralim çok bozuk

hayır yapmadım ama 22 martta doktora gittim zaten , yumurtan çatlamamış baya büyümüş ve adet kanaması olarak atıcaksın dedi. ama siz yinede ilişkiye devam edin de dedi. bilmiyorum kafam çok karışık moralim çok bozuk
Bidaha git istersen canım doktora çünkü baya geçmiş

Sagol cnm sen ne yaptin kan verdinmi ? Benim testler negatif adet gecikmesinin 3.gunu tik yok :)

Yok bende kan vermedim yarın istanbula gidicem hazırlıkla uğraşıyorım bu gğn her ihtimale karşı folik asit alıcam ama hamileliği biraz uzun beklicem hastahaneye gittiğim zaman kafam rahat ayrılmak istiyorum kese gördük haftaya bebek ondan sonra kalp gibi her hafta utrasona girmek istemiyorum o yüzden regli tarihime göre 10 gün daha bekliycem öyle gidicem zaten o güne kadar adet görmezsem kesin hamileyim

Kizlar bugun adetimin 9 cu gunu adet bitiminden sonra ovulasyon testlerim cok silikdi wimdi yaptim koyuya benzer kirmizilikda cikdi acaba yumurtlama gunummu bugun?

IMG-20190327-WA0054.jpg

saraçoğlunun sitede sordum csnlı desteğe yapabilirsin dedi.şimdilik böyle deneyim tutmazsa bir dahaki sefer 2.gün başlarım.ama benim bugün kanamam arttıki çok azdı kaç aydır.
Sogan suyu icini temizliyor canim kanaman ondan oyle cogaldi

• Beğen
Reactions: mnt
X