- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 26
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Bendeeebu ay soğan suyuna başlıyorum İnşaAllah
[/QUOTEcanim sen r
Adet bitiminden 2 gun sonra canimKızlarr soğan kürüne ne zaman başlayayım adetliyken mi sonramı
inşallah benim anlamadığım nokta tamamen tedavi olmuyor mu acaba sadece onu kullandığımız süre için mi tedavi oluyor.Hmm anladım canım yumurta tembelliği için başka kürler de var bildiğim kadarıyla incir kürü falan onları yap fayda görürsün inşallah
canım erken belirtiler olur mu bu kadar bilemiyorum ama kasıkta ağrılar olabiliyor hamileğin ilk başlarında sanki adet olacak gibi.ve bende hamilelikte müthiş bir akıntı başlamıştı.Kızlar yumurtlamadan sonra 4. Günüm bembeyaz Krem akıntım var soğan suyundanmı belirtimi acaba kasıkta batma ve ara sıra adet sancım oluyo hamişlerrr cevap verin lütfen
çok güzel haberler bunlar drunu dinle bence :)Kızlar bugün doktora gittim yumurta takibi yaptırıyorum adetin 12. Günü sag over de 22 mm kistim vardı 20 mm olmuş daha önce hiç küçülmemişti. Soğan kürü işe yaramış şükür
Kızlar bir sorum var ben adetimin son günü (6. Gün) gitmiştim bir daha ki geldiğin vakte kadar ilişki yok demişti. Bugun de yumurtan çatlamış bugun den itibaren 5 gün ilişkiye gir sonra adete kadar yok dedi eğer adet olmazsan hamile kaldığını düşünmemen için hiç bir sebep yok dedi. Kafam karıştı iyice 5 gün üst üste mi değerlendireyim yoksa gün aşırı mı. Bir de sizce neden 5 gün sonra ilişkiye girme dedi yumurtlama için çok erken daha ben 35 40 günde bir adet oluyorum 2 kez yumurtlama durumu olamaz mı?
Kimisi adetliyken başlamışta sağol tatlımAdet bitiminden 2 gun sonra canim
adetten 2 gün sonra normalde ama ben dayanamadım 5. gün başladım :)Kimisi adetliyken başlamışta sağol tatlım
Bende çok umutluydum kendimden bu ay canım utanmasam üstüne mi görüyorum diycemAaa çok umutluydum senden ya şok oldum
Başla canım adetin 7 . günüBendeeebu ay soğan suyuna başlıyorum İnşaAllah
Evet canım oldum şükür bi problemde yokMuayine oldunmu hic?belki hormonlarda bi problem var
Doğru söylüyorsun canımÜzülme kuzucum rabbim onun doğacagı günü saati yazmış evvelden umudunu kaybetme bu ara folik aside devam et vitaminlerine baktır gebeliğe hazırla vücudunu
Geçen ay 15 günSogan kuru kac defe denedin ?
Adetliyken cok tesiri olmuyor canimKimisi adetliyken başlamışta sağol tatlım
Inwallah olucakGeçen ay 15 gün
ya öylemi çok üzüldüm şuanAdetliyken cok tesiri olmuyor canim
Tamam canımBaşla canım adetin 7 . günü
Tamam canım teşekkür ederimAdetliyken cok tesiri olmuyor canim
Evet cnm. Hayirlisi boyleymis :). Adet olamadim hala olsam bari rahatlardi icimCanım geçmiş olsun test yapmışsın negatif olunca damlaya başlamışsın. Her şeyde bir hayır vardır canım sen içini ferah tut uygun zaman geldiğinde miniğin annesine çok güzel sürpriz yapıp gelecek