Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummm iyiyim sen nasilsin. Bende gun asiri devam canimsin. Normalde 1 nisandi ama yum. Yine gec oldu. 4 nisan da olcam. Senden ne haber neler yapiyorsun ?
iyiyim bende ne olsun. benimde 7 nisan bat
değerlendirmeye çalışıyoz günleri işteee hadi inşallah olsun bu ay güzel haberlerini okuyalım burda :)

Sagol canim insallah sifa olur burda ki herkese. Nisan’da HSG cekilecek. Sonrasindami baslasam acaba. Cunku miyomu olanlar kullanmasin demisler. Bilmiyorum miyomum varmi. Senin hamilelik nasil geciyor canim?
Amin canım inşallah.
Kuzum ben miyomu olanlar soğan kürü yapamaz diye bişey okumadım hiç. Ama sen emin olmak için önce hsg ni çektir detaylı bir muayene ol herşey yolundaysa miyom yoksa soğan kürünü o zaman yaparsın canım. Ne zaman hsg çekileceğin belli mi canım.

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz :KK54:

Listeye isimlerini yazdırmak isteyenler Bat larınızı yazarak beni etiketleyebilirsiniz. Hepinize hayırlı sağlıklı bebişleri diliyorum Rabbim kucağınızı boş bırakmasın hepinizi muradınıza erdirsin inşallah.:dua::dua::dua::KK200::anneadayı::emir_bebek:

Sağlıkla gelsin kuzum cinsiyet önemli değil tabi ki ama insanın gönlünde yatıyo tabi bişeyler :)
Senin de oğluşuna kız kardeş gelsin inş.Ben hep ponçik,tombik,kıvırcık bir kızım olsun isterim.:KK72:

Aynen kuzum öncelik sağlıklı hayırlı evlat olsun da sonra Rabbim gönlümüze göre versin. Yalnız hepimizin gönlü başka telden çalıyor hayırlısı bakalım. :KK70:

Bende çok severim kıvır kıvır saçlı kızları nasıl hoşuma gider. Alacaksın rengarenk tokaları şekilden şekle sokacaksın. Allah sana da gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kuzum inşallah:dua::dua::dua::KK19: :anneadayı::emir_bebek::nazar:

Aynen kuzum öncelik sağlıklı hayırlı evlat olsun da sonra Rabbim gönlümüze göre versin. Yalnız hepimizin gönlü başka telden çalıyor hayırlısı bakalım. :KK70:

Bende çok severim kıvır kıvır saçlı kızları nasıl hoşuma gider. Alacaksın rengarenk tokaları şekilden şekle sokacaksın. Allah sana da gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kuzum inşallah:dua::dua::dua::KK19::anneadayı::emir_bebek::nazar:
Günaydın canım benim amin:dua:
C.tesi günü senin bebişi öğrencez inşallah abiye kız gelir kuzum:KK15:

Bende gecen hafta gormustum ruyamda. Şu yeni beybisi olan kuzenim. Ayol bu seferde ikiz doguruyor ikisi de kiz ufukla bende onlara bakmaya gidiyoruz. Bi gariplik vardi bebegin biri kocaman 6 kilo felan digeri de minicik premature gibiydi ne anlama geliyor anlamadim. Amanda teyzesi kurban olsun diye sevip duruyordum😄😄
Hayır olsun inşallah kuzum. Rabbim sana versin inşallah hayırlısından sağlıklısından kuzenin biraz beklesin o sırasını savdı sıra sende inşallah kuzum :dua::dua::dua:

Yaa ben artk soyle dusunuyorum suan ki smdiki halimizin keyfini ckarmaliyiz. Yani beybi olunca illaki birseylerden geri kaliyoruz yada ne bileyim cok sevdigin seyi yapamiyorsun gidemiyorsun felan. Her anın kendine has guzelligi var o yuzden ben normal sevdigim seylere devam edeyim de sonra beybi geldiginde aman bee zaten cok gezdim onu bunu yaptim doydum gezmelere der bebegime bakarim😊😉
Hemen gecer insallah abla hafta gecmezse sen bana yaz ben sana unutturacak hormonlar yollarim😄💋
Alistim artk gozumu actigim anda sabahlari aklima ilk gelen ates olcmek 😄 kagit kalem basucumda duruyor 😁😁

Kesinlikle çok doğru düşünüyorsun kuzum. En güzeli bebiş olana kadar içinden geldiğin gibi gez dolaş istediğini yap. Sonrasında ister istemez kısıtlanıyorsun. Tamam çocuklu hayatın güzellikleri paha biçilmez tadından yenmez ama ben yeni evlenmiş insanların tam anlamıyla hemen çocuk yapmasına karşı değilim ama en azından 1 veya duruma göre 2 sene eşlerin birbirine zaman tanıması evliliğin oturması tadının çıkarılması taraftarıyım. Tabi ileri yaşlardaki evlilik için bu süre kısaltılabilir. Rabbim zaten en doğru zamanda nasip ediyor yeter ki hayırlısı deyip ona bırakalım her şeyi. Ben 20 yaşında evlendim ve 25 yaşımda anne olmuştum. Bazı şeyler zamanını bekler öncesinde çocuk için uğraşım olmamıştı. Önceliğim başkaydı. İyi ki de beklemişim en doğru zamanda oldu her şey.

Kızlar doktor ameliyattan snr yumurtalıktan umudunu kes belki 1-2 yumurta verir dedi tek yumurtalıkla gebe kalınır mı ya çok moralim bozuldu ameliyatımı yapan doktor yumurtana karışmadım kisti aldım çıktım dedi hiç sonraki süreci anlatmadı bana tek yumurtayla şansım azaldı :KK43:
Canım benim hiç öyle umutsuz düşünüp de kendini boş yere kahretme. Ol dedi mi olduran ve veren Allah. Sen şansım azaldı dersin ama belki de Rabbim bundan sonra sıkıntını atlatmanla beraber kolayca nasip eder sana. Şimdi ben hem anlamadım 2 tüpün ve yumurtalıkların duruyor ama şansın mı azalmış. Ne ameliyatı olmuştun canım sen

İnşallah canım benim bak benim ablamın 13 yıl çocuğu olmadı oofff neler duyduk doktorlardan en son alın ablanızı sağlığından olacak bu 5. Ameliyatı daha fazlasını kaldıramaz dediler benim düğün günümde hamile olduğunu öğrendik inan kına kıyafetimi çıkarıp hastaneye kan vermeye gittik eskiden çalıştığım hastaneydi mesai bitti ama laboratuvar ve kadın doğum doktoru sonucu bekliodu insanlar gelmiş eve benim yüzümde düğün makyajı saçım gelin saçı hastanedeyiz insanlar bize bakıo bi baktık kanda da çıktı doktor şok olmuş ablamın dediği ben hiç o ay kendimi düşünmedim bu kızın düğünü nasıl olcak aman ne giycem nerde olcak hiç çocuğa odaklanmamış inanmazsın benim nişan günümde de hamileydi kalp atışını duyamadık nişanda ve düğünde hamileydi tamamen psikoloji rahat bırak kendini çoğu kadın artık kafa dağıtmaya tatile gittiğinde hamile kalıyo inşaaalllaahhh tez zamanda kucağına alırsım bebişini :)))
Ne mutlu ablana canım kim bilir onca yılın ardından beklemediği anda gelen mucizesiyle nasıl tarif edilemez bir mutluluk yaşadın. Allah bağışlasın sağlıcakla büyüsün. Darısı da senin başına olsun. Bak gördün mü sen mucizeyi ablanda yaşamışsın kesinlikle hiç umutsuz olma canım. Vakti zamanı geldi mi istesen de engele olamazsın.

Testi birkaç gün önce yaptım canım negatifti ama hala adet olmadım da düşğkten sonra tam günün de olmuştum aslında belki sarkma vardır

Kuzum bi ihtimal geç gelecektir yada belki geç döllenme falansa o yüzden testte çıkmamıştır. Sen kendini nasıl hissediyorsun. Adet olacak gibi mi yoksa hamile gibi mi. Başlarda hamile hissediyordun. Testten sonra belki bu etkiledi sen ama. Ben hislere güveniyorum. ama tabi yine de seni boş umutlandırmak istemiyorum. Yine de bu ay yoksa bile çok yakında olacağına inanıyorum. Kürtajdan sonra kürtaj başarılıysa rahim normale döndüyse parça vs yoksa kolay hamile kalınıyor canım. İnşallah sende kolayca kalacaksın Allah'ın izniyle.

X