- 27 Kasım 2018
- 285
- 313
- 27
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Anladım canım çok teşekkür ederimAdetin 7 günü başlıyorsun 15 gün sabah akşam aç karnına içiyosun 1.5 bardak klorsuz su kaynat ortaboy soğanı kabuklarını soyup dörde böl kaynayan suya at canım kısık ateşte ağzı kapalı olarak 5 dk kaynat ılıyınca süzüp iç inşallah şifa olur her seferinde taze hazırlıycaksın
Insallah kuzum insallah ❤İnşallah kuzum ya ay hala şoklardayım beklemiyordum hemen düşükten sonra kanda da çıkar inşallah
Gelir canim merak etme. Alisiyorsun bi sekildeAy darısı başıma ilk günü hayırlısıyla atlattım devamı da gelir inşallah
Yaaa kesinlikle taktik yokYaa evet topladım kendimi hemenpes etmek yok rabbim en doğru zamanda güldürsün yüzümüzü inşallah karar verdim nisanda taktik maktik yok bam bam bam ahahahah inşallah senin güzel haberin gelir önce
Bak bende 2 yil 8 aylik evliyim. Ilk gittigim doktor hep birseyin yok dedi yollladi. Bende daha once beraber calistigimiz doktoruma gittim farkli sehirde oldugum icin ona gidemiyordum. Ama oturdugum yerdekilere guvenemeyince ona gittim dedim rahim filmi istiyorum. Oda dedi gec bile kalmisiz bilge. Cektirdik ve iki tupumde tikali cikti. Bence hic ilerii bir zamana atma ve rahim filmini cektir.5 yıllık evliyim 4 yıldır istiyoruz
Rahim filmi doktor istemedi
En son doktorum istedi ama randevular dolu dedi yinede bu ayı boş geçmeyelim dedi 4. Yü de yaptırdım oda tutmadı zaten bıraktım hastane işlerini doğal yollara başvurmaya başladım canım
Aynen kuzum ama yum. tahminiye gore biraz daha gec oldu o yuzden 4 nisan da bat. Bakalim hakkimizda hayrlisi. Ben gun asiriya artk alistim zaten. Bide kafamda da artk stres sknti yok. O yuzden rahat hissediyorum kendimiBilgeUfuk Evet baktım senşnde birşey kalmammış bir Nisa’na canım o aya odaklanamaynbide kızlar kendinizi biraz iş gibi olacak ama gğn aşırıya odaklayın 3 ayda sürse o düzeni bozmayın eğer benimde hani yanlış alarmsa ben öylr düşündüm gelecek adete odaklanmadım 3 4 ay ne kadar sürerse sürsün bidr Eşinize o durumu iş gibi değilde hani o gün biraz açık olacak ama iş gibi görmeyecek şekilde ayarlayın hani normal gibi çünki erkeklerin sitreside engel oluyo
2 yil 8 ayCanım sen kaç aylik evlisin ve kaç yaşındasın
Bencede yaa sizin icin cok zor. Ben hep evde oldugum icin sknti olmuyor benim icinBilgeUfuk günaşırı ilişki çalışanlar için çok zor canım ya bizim adam dün gece işe gitti sabaha karşı geldi uyudu uyandı yemek yedi akşamüstü yine gitti şimdi nasıl yapalım haftada 1-2 bizim
Aynen kuzum ama yum. tahminiye gore biraz daha gec oldu o yuzden 4 nisan da bat. Bakalim hakkimizda hayrlisi. Ben gun asiriya artk alistim zaten. Bide kafamda da artk stres sknti yok. O yuzden rahat hissediyorum kendimi
Senin yasin daha küçükmüş canım ama eşinde haklı çocuk evin neşesi sonuçta2 yil 8 ay23 yasndayim ben ama esim birazcik fazla buyuk oldugundan bu bebek cabalarim. Yoksa bana kalsa daha 2 yil yapmazdm heralde. Onun istegi beni de cok etkiledi
Cennetkokulum iliskide pembemsi kan geldi kirmizi degil bu ne demek zorlanma olmadi adet mi acaba
cennetkokulumm hayırlı olsun canım yeni topiğin yeni gördüm.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu Benide eklemişssin tesekkur ederim canım
Gunaydin canisi❤ Cok sagol o guzel dileklerin icinGünaydın canım aynen öyle olunca oluyo zaten oluruna bırakınca kendine zaman tanıyınca inşallah canım benim birşey kalmamış bata bu ay gelsin inşallah bebişin annesinin vucudunda kendine sağkıklı biryer bulmuştur tuttunmuştur inşallah
Esim 35 yasinda oldugu icin asiri duskun ve cok istiyor. Dedigim gibi beni de o etkilediSenin yasin daha küçükmüş canım ama eşinde haklı çocuk evin neşesi sonuçta
Sen izmirdemi yazıyosun canımEsim 35 yasinda oldugu icin asiri duskun ve cok istiyor. Dedigim gibi beni de o etkilediYoksa daha ben cocugum
Gunaydin cancazim inan bende senGünaydın canlar
Maşallah size sohbetiniz ve güzel haberleriniz bol olsun. Ben 24. sayfada kalmışım vakit buldukça geçmişi okuyacağım. Hepinize güzel bir hafta diliyorum. Sağlık mutluluk ve mucizelerle dolu bir hafta olsun inşallah.
Kuzummm iyiyim sen nasilsin. Bende gun asiri devam canimsin. Normalde 1 nisandi ama yum. Yine gec oldu. 4 nisan da olcam. Senden ne haber neler yapiyorsun ?BilgeUfuk canım naber nası gidiyor çalışmalar bat ne zaman :)
Ben antepliyim esim maraş andırın evimiz osmaniye de ama biz ArabistandaSen izmirdemi yazıyosun canım