Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım çok teşekkür ederim Amiin inşallah

Yaa evet topladım kendimi hemen pes etmek yok rabbim en doğru zamanda güldürsün yüzümüzü inşallah karar verdim nisanda taktik maktik yok bam bam bam ahahahah inşallah senin güzel haberin gelir önce
Yaaa kesinlikle taktik yok benimki de normalde 1 nisandaydi ama yum. gec oldugu icin 4 nisan a sarkti smdilik. Benim esiminde 1 nisan dogum gunu. Bakalim hediyemiz gelcekmi

Bak bende 2 yil 8 aylik evliyim. Ilk gittigim doktor hep birseyin yok dedi yollladi. Bende daha once beraber calistigimiz doktoruma gittim farkli sehirde oldugum icin ona gidemiyordum. Ama oturdugum yerdekilere guvenemeyince ona gittim dedim rahim filmi istiyorum. Oda dedi gec bile kalmisiz bilge. Cektirdik ve iki tupumde tikali cikti. Bence hic ilerii bir zamana atma ve rahim filmini cektir.

Aynen kuzum ama yum. tahminiye gore biraz daha gec oldu o yuzden 4 nisan da bat. Bakalim hakkimizda hayrlisi. Ben gun asiriya artk alistim zaten. Bide kafamda da artk stres sknti yok. O yuzden rahat hissediyorum kendimi

Aynen kuzum ama yum. tahminiye gore biraz daha gec oldu o yuzden 4 nisan da bat. Bakalim hakkimizda hayrlisi. Ben gun asiriya artk alistim zaten. Bide kafamda da artk stres sknti yok. O yuzden rahat hissediyorum kendimi

Günaydın canım aynen öyle olunca oluyo zaten oluruna bırakınca kendine zaman tanıyınca inşallah canım benim birşey kalmamış bata bu ay gelsin inşallah bebişin annesinin vucudunda kendine sağkıklı biryer bulmuştur tuttunmuştur inşallah

Cennetkokulum iliskide pembemsi kan geldi kirmizi degil bu ne demek zorlanma olmadi adet mi acaba

Kuzum ilk defa mı yaşıyorsun böyle bişey. Adet gününe az kaldıysa o da olabilir yada ilk defa yaşıyorsan belki hafif zorlanmadan kaynaklı olmuş olabilir.

cennetkokulumm hayırlı olsun canım yeni topiğin yeni gördüm.Allah herkese nasip etsin bu duyguyuBenide eklemişssin tesekkur ederim canım

Sağol kuzum inşallah hayırlı uğurlu olur bol bebiş çıkaran bir topik olur. Hoş geldin sende tekrardan. Bebiş büyümüş kuzum ya maşallah 9. haftadasınız. Nasıl geçiyor hamilelik canım?

Gunaydin canisi❤ Cok sagol o guzel dileklerin icin Hakkimizda hayrlisi acele yok artk

Gunaydin cancazim inan bende sen junes ve themis_ aceba nasil yetiscekler diye dusunuyorum. Kolay gelsin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…