Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır her bunda da bi hayır sen gönlünü ferah tut elbet gelecek beklenen günler bol bol dua edelim birbirimize bu mübarek günlerde

Arkadaşlar ben bir ay önce kürtaj oldum adet olmadım hala soğan kürünü yapsam mı acaba şimdi. Yoksa adet olmayı mı beklesem. Çevremde soğan kürü yap adet olunc için temizlenir diyorlar. Fikri olan var mı

7 damla damlattim. Evet canim test bozuk sanirim eczanede kalmamisti digerlerinden yarin baska bi yerden alayim bari
Bencede canım bozuk gibi görünüyor ama hayalet bi çizgi görüyorum sanki inşallah canım inşallah gelmiştir bebişin çok heyecanlandım yarın tekrarla yine haber ver böyle birlikte yorumlayalım güzel haberlerle inşallah benim yarın bat günüm bakalım ama ümitsizim bu ay çok değerlendiremedik

Günaydın Kızlar. Ben aranıza yeni katıldım. Kısaca kendimden bahsedeyim. 7 yıllık evliyim 4 kez tüp bebek yaptırdım. 3 ünde kimyasal gebelik birinde de hiç gebelik oluşmadı. Benim adetlerim düzensiz ve bu ay soğan suyu kürünü başlamaya karar verdim. sayfada gördüğüm kadarıyla soğan kürünü yapıp başarı sağlayan bayağı kişi var inşallah bu vesile olur da bende normal yoldan hamile kalabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…