- 24 Ekim 2018
- 765
- 622
- 30
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.401
Canım öncelikle inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursunCanım merhaba ben işlerin yoğunluğundan uzun süredir giremiyorum. Bugün bi kaçamak yaptım. Anlattıklarına göre yerleşme lekesi olabilir bahsettiğin. Belirtilerine gelince kendimden örnek vereyim benim adetten 10 gün önce göğüslerim çok şiddetli ağrır ve şişerdi. (zaten fibrokistik yapıya sahibim) ama hamile kaldığım ay sadece dolgunlaşmıştı ağrı yoktu.
İnşallah sonucun güzel olur canım dualarım seninle. Güzel haberini çok yakında bizimle paylaşman dileğiyle canım.
Kızlar merhaba 3 gün önce peçeteye kırmızı kan geldi hastahaneye gittim yine düşük diye çok şükür bebeğin kalp atışı vardı çevresinde kesede kanama saptanmadı pregestron diye hem ilaç hem iğne verdi ama lekelenmem hala devam ediyo 11+2 deyim haya kesmedi doktor kesinlik veremem ama bence bebek sağlıklı dedi ama düşük riski hep var dedi haftaya kontrolüm var çok korkuyorum böyle olup herşey yolunda olan varmı
Canım inşallah bu mübarek günlerde minik mucizen konmuştur göbüşüne dualarım seninle ve tüm isteyenlerleCanım öncelikle inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursunDaha önce de yazmıştım bu topiğe ama soğan kürü hala yapamadım. Bu ay yumurtlama tedavisi ve çatlatma iğnesi oldum adetime 5-6 gün kaldı normalde aynı dediğin gibi benim de göğüslerm 10 gün öncesnden şişer ve ağrır taş gibi olur bu ay hiç ağrım yok şuan umut oldu bana bu yazdığın ama bi yandannda acaba ilaçların iğnenin etkisi mi diyorum
Amiiin inşallah benim de dualarım tüm isteyenlerleCanım inşallah bu mübarek günlerde minik mucizen konmuştur göbüşüne dualarım seninle ve tüm isteyenlerle
Yok canım ben regl oldum 8 gün geçte olsa. Ama yine de cevabın için teşekkür ederimCanım doğru uygulamışsın sadece 3 gün eksiğin var. Soğan kürü genelde erken adet gördürüyor ama bazılarında 3-4 günlük gecikmelere neden olabiliyor. Ama ben diyorum gecikme 1 haftayı aşarsa mutlaka doktora gidip bu durumun nedeni araştırmalı bunun kürle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben. Ama şunu da söyleyeyim adet gecikmesinin 25.gününde testinde pozitifi gören ama o güne kadar testleri temiz çıkan arkadaşımız da var. Sana tavsiyem biraz daha bekle ve yine idrarda görmezsen doktora git.
Yok canım ben regl oldum 8 gün geçte olsa. Ama yine de cevabın için teşekkür ederim❤
Canım merhaba ben işlerin yoğunluğundan uzun süredir giremiyorum. Bugün bi kaçamak yaptım. Anlattıklarına göre yerleşme lekesi olabilir bahsettiğin. Belirtilerine gelince kendimden örnek vereyim benim adetten 10 gün önce göğüslerim çok şiddetli ağrır ve şişerdi. (zaten fibrokistik yapıya sahibim) ama hamile kaldığım ay sadece dolgunlaşmıştı ağrı yoktu.
İnşallah sonucun güzel olur canım dualarım seninle. Güzel haberini çok yakında bizimle paylaşman dileğiyle canım.
İnşallah canım. Aynen belirsizlik kötü. İnşallah teşekkür ederimHayırlısı olsun canım en azından belirsizlik yaşamaya devam etmemişsin. İnşallah tez zamanda kavuşursun canım bebeğine hayırlısıyla ve sağlıcakla
İnşallah canım inşallah heyacanın yersiz diildir de burda halay çekerizDiger aylar belirti uydururdum simdi hic belirtim yok canimDeğişik bir heyecan ve korku icindeyim neden bilmiyorum
Oyyy cancazim ben ayni bildigin gibi bi degisiklik yok. Senden guzel haberler aliriz insallah❤❤❤Bende merak ettim canim sorun olmamasina sevindimcok tesekkür ederim kuzum dualarina inşallah cok heyecanliyim beklemedeyim hala adet belirtim yok 2 gün gecmis oldu suan pazartesi kanal tedavili iyilesmeyen azi dişim vardi cektirdim kurtuldum enfeksiyon olmasin diye cok dikkat ediyorum gebelik ihtimaline karsi ona gore ilac verdi doktor. Bekliyorum cuma test yaoacagim insallah güzel haberi paylasabilirim iyi ki varsiniz seviyorum sizleri cok öpüyorum seni canim hayirli ramazanlar olsun
ISTANBULLUGELINN canim merak ediyorum seni
Seni de canimBilgeUfuk
Ayyy ablam ne kadwr guzel bir haber bu boyleKızlar bugün transfer oldm cok şükür
İnşallah canım benim sen nasılsın gelişme var mı kist ne durumdaAyyy ablam ne kadwr guzel bir haber bu boyleCok sevindim senin adina. Insallah hamis haberinide aliriz ❤❤
Hadi inşallaaahhh güzel mutlu haberlerle gel rabbim bu güzel ayda hayırlı evlatlar versinKızlar bugün transfer oldm cok şükür
Amin canım inşallahHadi inşallaaahhh güzel mutlu haberlerle gel rabbim bu güzel ayda hayırlı evlatlar versin
Bilmiyorum ablam ama bu ay cok sukur agrim yok umarim kist te yok olmustur. Adet olmayi bekliyorum yine bakalim artk umutta yok ama hayrlisi ❤❤ Ama ben senden cok cok guzel haberler alacagimiza eminim insallahhİnşallah canım benim sen nasılsın gelişme var mı kist ne durumda
Bende olumlu düşünüyorum canim inşallahBilmiyorum ablam ama bu ay cok sukur agrim yok umarim kist te yok olmustur. Adet olmayi bekliyorum yine bakalim artk umutta yok ama hayrlisi ❤❤ Ama ben senden cok cok guzel haberler alacagimiza eminim insallahh