Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öncelikle inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursun Daha önce de yazmıştım bu topiğe ama soğan kürü hala yapamadım. Bu ay yumurtlama tedavisi ve çatlatma iğnesi oldum adetime 5-6 gün kaldı normalde aynı dediğin gibi benim de göğüslerm 10 gün öncesnden şişer ve ağrır taş gibi olur bu ay hiç ağrım yok şuan umut oldu bana bu yazdığın ama bi yandannda acaba ilaçların iğnenin etkisi mi diyorum

ISTANBULLUGELINN canım mesajların arasında gördüm düşük tehliken varmış kanaman olmu

Canım çok geçmiş olsun hemen endişelenme bol bol dinlen ve ilacını düzenli kullan. junes inde kanaması olmuştu hemde baya bir hatta kürtaj olmaya diye gitti hastaneye ama çok şükür tutundu bebiş o da 2 hafta rapor aldı dinlendi bol bol progestan kullandı sende dikkat et kuzum kendine Allah'ın izniyle atlatacaksın bugünleri.

Canım inşallah bu mübarek günlerde minik mucizen konmuştur göbüşüne dualarım seninle ve tüm isteyenlerle

Selam kızlar

Ben uzun zamandır işlerimin yoğunluğu dolayısıyla giremiyorum sizleri unuttum sanmayın fırsat buldukça aranıza döneceğim inşallah. Ama bu aralar önüm baya yoğun. Hepinize hayırlı Ramazanlar. İnşallah Rabbim bu güzel ayların hürmetine dualarımızı kabul eder kimseyi evlatsız bırakmaz sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.

Yok canım ben regl oldum 8 gün geçte olsa. Ama yine de cevabın için teşekkür ederim

Bende merak ettim canim sorun olmamasina sevindim cok tesekkür ederim kuzum dualarina inşallah cok heyecanliyim beklemedeyim hala adet belirtim yok 2 gün gecmis oldu suan pazartesi kanal tedavili iyilesmeyen azi dişim vardi cektirdim kurtuldum enfeksiyon olmasin diye cok dikkat ediyorum gebelik ihtimaline karsi ona gore ilac verdi doktor. Bekliyorum cuma test yaoacagim insallah güzel haberi paylasabilirim iyi ki varsiniz seviyorum sizleri cok öpüyorum seni canim hayirli ramazanlar olsun
ISTANBULLUGELINN canim merak ediyorum seni
Seni de canim BilgeUfuk

Oyyy cancazim ben ayni bildigin gibi bi degisiklik yok. Senden guzel haberler aliriz insallah❤❤❤

Iyigunler kizlar bugunle adetim 3 gun gecikdi idrar testi yapdim hafif silik cizgi cikdi..doktora gitdim bugun kan verdim progesteronum duwukmuw 1.01 .. kimyasal gebelik gecirmiwim yine ..wimdide adet olmayi bekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…