- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.461
günaydın kızçeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızçeler
Mrblar insallah faydasi olur size de. Ben de bi kac ay denedim ama olmadi. Size faydasi olur insallah. Sizin sorununuz ne aceba ?Günaydın Kızlar. Ben aranıza yeni katıldım. Kısaca kendimden bahsedeyim. 7 yıllık evliyim 4 kez tüp bebek yaptırdım. 3 ünde kimyasal gebelik birinde de hiç gebelik oluşmadı. Benim adetlerim düzensiz ve bu ay soğan suyu kürünü başlamaya karar verdim. sayfada gördüğüm kadarıyla soğan kürünü yapıp başarı sağlayan bayağı kişi var inşallah bu vesile olur da bende normal yoldan hamile kalabilirim.
Bi çaresini bulursak kesinlikle yazarım canım ...Benim eşimin de ileri hızlısı düşük maalesef. Bunun bir çözümü yok mu acaba?
5 gün geçti canım.. tsh 3.164 çıktı benim belki de bu yapmıştır bilmiyorum hangisinden kaynaklı.. Yoruldum artık.. Bi adetim düzenli geliyor diye teselliyi onda buluyordum...Tam kaç gün geçmiş oldu
Düzenli adet olamıyorumMrblar insallah faydasi olur size de. Ben de bi kac ay denedim ama olmadi. Size faydasi olur insallah. Sizin sorununuz ne aceba ?
Yani genel olarak bi sorun var dedi mi doktor ?Düzenli adet olamıyorum
Bilemedim şimdi canım muhtemelen ondan olmuş olabilir5 gün geçti canım.. tsh 3.164 çıktı benim belki de bu yapmıştır bilmiyorum hangisinden kaynaklı.. Yoruldum artık.. Bi adetim düzenli geliyor diye teselliyi onda buluyordum...
Canım sen naptın testi yeniledin mi?çok merak ettim umarım adet olmamışsındır7 damla damlattim. Evet canim test bozuk sanirim eczanede kalmamisti digerlerinden yarin baska bi yerden alayim bari
Kızzz sen nasılsın neler yapıyorsun yoktun uzun süreYani genel olarak bi sorun var dedi mi doktor ?
Bende dun oldumKızlar ben adet oldum bugün yine cennetkokulumm yeni bat 19 Haziran
Oyy cancazim iyiyim cok sukur sen nasilsin. Aynen yoktum ya aslnda vardim da cok yazan yoktu bende yazmiyordum. Ozledim eski sohbetlerimizi ❤❤ Ikimizde kirmizilari gorduk yine bu ayKızzz sen nasılsın neler yapıyorsun yoktun uzun süre
Aynı gidiyoruz zaten her ayBende dun oldum
Vallahi kuzum bende çok özledim aman iyi ol gerisi önemli diil nasılsa boşverOyy cancazim iyiyim cok sukur sen nasilsin. Aynen yoktum ya aslnda vardim da cok yazan yoktu bende yazmiyordum. Ozledim eski sohbetlerimizi ❤❤ Ikimizde kirmizilari gorduk yine bu ay
Ivitt birbirimizi takipteyizAynı gidiyoruz zaten her ay
Oyy sagol ablam senden ne haber neler yapiyorsun.Vallahi kuzum bende çok özledim aman iyi ol gerisi önemli diil nasılsa boşver
Hayır dr. düzenli adet olamamamı da sorun olarak görmüyor. çünkü tüp bebek de düzenli adet olmak gerekmiyormuşYani genel olarak bi sorun var dedi mi doktor ?
Cok garip ama o zman tup bebegin de tutmamis olmasi. Rabbim yardimcimiz olsun cumlemizin. En yakin zamnda olur insallahHayır dr. düzenli adet olamamamı da sorun olarak görmüyor. çünkü tüp bebek de düzenli adet olmak gerekmiyormuş
inşallah canım inşallahCok garip ama o zman tup bebegin de tutmamis olmasi. Rabbim yardimcimiz olsun cumlemizin. En yakin zamnda olur insallah
İnşAllah buluruz da biz de müjdeli haberler alırızBi çaresini bulursak kesinlikle yazarım canım ...