Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok kanama olarak değil leke oldu ama kırmızıydı daha sonra kahve lekeye döndü ve bitti iğne ile ilacını birlikte kullandım bu gün gittim sıkıntı yok çok şükür rahim etrafı kese etrafı temiz hatta Kıza benzetti sen ne zaman öğrenmiştin canım cinsiyeti kesin değil dedi 12. Haftam bu gün

Kızlaaaaaar cok heyecanliyim bugün 2 gün gecmis oldu simdi geldim eve test aldım 2 tane diger testlerden kalmamis ne yazik ki bebetime aldim. İdrarimi tutuyorum iki saattir 3 saat olunca birini yapim mi diyorum olmazsa digerinide yarin sabah yaparim. Hic regl belirtim yok dün gece sadece sol kasigima cizzz diye boyle igne batmasi gibi bisey oldu bide goguslerim kocaman oldu. Yaaa cok gergin ve heyecanliyimmmm

Kızlaaar Merhaba biliyorsunuz ben 2 ay önce sogan kürü yapmistim. Sonrasinda gecen ay ara lekelenme hafif kanamam olmustu. Adetim 2 gün erken olur genelde hic gecikme yasamadim bugüne kadar. Adet tarihim 16 Mayıs 2 gün erken olurum genelde. Bu ay 8 mayista kahve renk lekelenmem oldu sadece wcde peceteye geliyordu. 2. Gün biraz agriyla beraber sadece wcde 2 kere pihtili geldi sifonu cekeyim derken gördüm, sonra kesildi hic gelmedi. 3 gün öncede 3 kere ara ara sari akıntım oldu hayatimda ilk defa. Simdi 14 mayista yani bugün adet olmam lazimdi. Ama benim hic adet belirtim olmadi. Cok siddetli agrili gecer benim agrim 1 hafta önce baslar. Agrim vs vs hic belirtim yok. Gögüslerim acirdi cok. Gögüslerimde sadece büyüme ve dolgunluk var. Sizce hamile olabilir miyim kac aydır bekliyorum bu ay artik akisina birakmaya karar vermistim. Dua edin nolur hamiş olayım Rabbim önce size icinde beni de tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Test yap demeyin üzülmek istemiyorum cünkü hayatimda ilk defa günümde adet olmadım ve cumaya kadar bekleyle yapayım diyorum Sizce var mı bebik
[/QUOTE]
@ıstanbullugelınn canim sen ne diyorsun bu duruma yorumunu merak ediyorummmm

[/QUOTE]

Kuzum umutluyum ben senden çünki yumurtayı güzel geliştiriyo soğan suyu ve hiç olmadıgı kadar belirgin bir yumurtlama günü yaşıyo insan sendede öyle olmuş fiziksel değişim gösterir ama sarı akıntı gebelik belirtisidir normalde inşallah öyledir bekletmez bebişin seni dualarım seninle

[/QUOTE]

Bide canım 8 Mayıs yumurtlamana denk geliyo yumurtlama kanaması bende de yumurtlama lekesi olmuştu hamile kaldığım ağ kahverengi o günü değerlendirdiniz değilmi ?
Bide böyle sol kasıkta atma krampgibi seyirmen varmı sekiz den bu güne zaten varsa inşallah silikte olsa çıkar

Iyigunler kizlar bugunle adetim 3 gun gecikdi idrar testi yapdim hafif silik cizgi cikdi..doktora gitdim bugun kan verdim progesteronum duwukmuw 1.01 .. kimyasal gebelik gecirmiwim yine ..wimdide adet olmayi bekliyorum .
Üzülme canımm ne diyim valla sende haklısın 2 at üst üste can sıkmamak mümkün diil ama herşey biz insanlar için canım üzülme dua edelim bol bol birbirimize yapcak bişiy yok

Ohh çok şükür canım allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Muhtemelen öyle gibi görünüyor canımm inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…