- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.481
Canım benim çok şükür diyelim Ramazan oruç iftar davetleri fala baya yoğun geçiyor buna da şükürOyy sagol ablam senden ne haber neler yapiyorsun.
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlıklı iyi haberlerini alırız dualarım seninle kuzum sıkma canınıIyiakwamlar kizlar..cennetkokulumm ablacim benim yeni bat 19 haziran. Mayisin 27si laporoskopi ameliyyat olucam doktor oyle uygun gordu sag tupumde su birikmiw dualarinizi esirgemeyin lutfen
Cok sukur ablam ❤❤ Kolay gelsinCanım benim çok şükür diyelim Ramazan oruç iftar davetleri fala baya yoğun geçiyor buna da şükür
Çok geçmiş olsun canım, bir şeyciğin kalmaz inşAllahIyiakwamlar kizlar..cennetkokulumm ablacim benim yeni bat 19 haziran. Mayisin 27si laporoskopi ameliyyat olucam doktor oyle uygun gordu sag tupumde su birikmiw dualarinizi esirgemeyin lutfen
Coksaol canim benimGeçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlıklı iyi haberlerini alırız dualarım seninle kuzum sıkma canını❤
Coksaol canim inwÇok geçmiş olsun canım, bir şeyciğin kalmaz inşAllah
Çok geçmiş olsun canım, bir şeyciğin kalmaz inşAllah
Bebeğimmm aminnn çok teşekkür ederimCok sukur ablam ❤❤ Kolay gelsin
Canim cok cok gecmis olsun insallah yakin zamnda hersey yoluna girerIyiakwamlar kizlar..cennetkokulumm ablacim benim yeni bat 19 haziran. Mayisin 27si laporoskopi ameliyyat olucam doktor oyle uygun gordu sag tupumde su birikmiw dualarinizi esirgemeyin lutfen
Zaten ne zamn tam denk dusurebildik kiBebeğimmm aminnn çok teşekkür ederimRamazan bitincede çalışmalara aynenn devammm ama bayramda Ankara ya gitçem sanırım yumurtlama dönemime denk geliyor ☺
Hayırlısı olsun canım dediğin gibi nasip işi bunlarZaten ne zamn tam denk dusurebildik kiHyrlisi olsun ablam hepimizin hakkinda bunlar nasip kismet isi yani elimizden birsey gelmiyor. Bende doktorumla konustum bi kac gun once. Turkiyeye donunce tup bebek tedavisine baslicam..
Sagol ablam aynen oyle vallaHayırlısı olsun canım dediğin gibi nasip işi bunlar❤
Coksaol guzelim inwallahCanim cok cok gecmis olsun insallah yakin zamnda hersey yoluna girer
İyiyim kuzum düşük tehlikem vardı yatarak geçirdim sayılır bu süreci şimdi 3 aylık olduk rabbim hepimize bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallahYavrum sen nasilsin nasil gidiyor bebisli gunler ❤
Sen nasılsın canımYavrum sen nasilsin nasil gidiyor bebisli gunler ❤
Amin canim aminn insallah. Masallah buyuyor bebisin insallah bundan sonra bi sknti cikmadan sureci devam ettirirsiniz ❤İyiyim kuzum düşük tehlikem vardı yatarak geçirdim sayılır bu süreci şimdi 3 aylık olduk rabbim hepimize bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah
Cok sukur canim. Degisik birsey yok ayni sekilde devamSen nasılsın canım
Yok kanama olarak değil leke oldu ama kırmızıydı daha sonra kahve lekeye döndü ve bitti iğne ile ilacını birlikte kullandım bu gün gittim sıkıntı yok çok şükür rahim etrafı kese etrafı temiz hatta Kıza benzetti sen ne zaman öğrenmiştin canım cinsiyeti kesin değil dedi 12. Haftam bu gün
Canım çok geçmiş olsun inşallah ameliyatın çok güzel geçer ve ondan sonra yolun açılır sağlıcakla bebişine kavuşursun. Dualarımız seninle canım Allah şifa versin inşallah.Iyiakwamlar kizlar..cennetkokulumm ablacim benim yeni bat 19 haziran. Mayisin 27si laporoskopi ameliyyat olucam doktor oyle uygun gordu sag tupumde su birikmiw dualarinizi esirgemeyin lutfen