- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.381
Olsun uzulme bebeyin gelir tez zamanda inwallahVerdim canım negatif. Ama bugün regl oldum şükür. Galiba biraz stres yapmışım
İnşallah canım benim teşekkür ediyorumOlsun uzulme bebeyin gelir tez zamanda inwallah
Sakin kalkma hep yat sana biri evde yardımcı olsun progestani aksatmadan kullanKızlar merhaba 3 gün önce peçeteye kırmızı kan geldi hastahaneye gittim yine düşük diye çok şükür bebeğin kalp atışı vardı çevresinde kesede kanama saptanmadı pregestron diye hem ilaç hem iğne verdi ama lekelenmem hala devam ediyo 11+2 deyim haya kesmedi doktor kesinlik veremem ama bence bebek sağlıklı dedi ama düşük riski hep var dedi haftaya kontrolüm var çok korkuyorum böyle olup herşey yolunda olan varmı
Canim ya gecmiw olsun cok wukur bebeyin kalbini dinlemsin..agir kaldirma .hep uzan ve ayaklarinin altina yastik koy yuksekde kalsin.uzulme tamammiKızlar merhaba 3 gün önce peçeteye kırmızı kan geldi hastahaneye gittim yine düşük diye çok şükür bebeğin kalp atışı vardı çevresinde kesede kanama saptanmadı pregestron diye hem ilaç hem iğne verdi ama lekelenmem hala devam ediyo 11+2 deyim haya kesmedi doktor kesinlik veremem ama bence bebek sağlıklı dedi ama düşük riski hep var dedi haftaya kontrolüm var çok korkuyorum böyle olup herşey yolunda olan varmı
Canım Allahın izniyle hicbir sey olmaz korkmaAbimin eşininde ayni senin aralikta ve hatta 2 hafta sonrasinda da kanamasi olmustu progestan kullandi ayni sekilde ve hic yormadi kendini sadece dinlendi 3 hafta kadar . Sende bol bol dinlen lütfen ve icini ferah tut sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Canım inşallah vardır bebiş. Cumaya kadar sabredebilecen mi umarım güzel haberler alırsın bebişin göbüşüne konmuştur.
İnşallaKızlaaar Merhababiliyorsunuz ben 2 ay önce sogan kürü yapmistim. Sonrasinda gecen ay ara lekelenme hafif kanamam olmustu. Adetim 2 gün erken olur genelde hic gecikme yasamadim bugüne kadar. Adet tarihim 16 Mayıs 2 gün erken olurum genelde. Bu ay 8 mayista kahve renk lekelenmem oldu sadece wcde peceteye geliyordu. 2. Gün biraz agriyla beraber sadece wcde 2 kere pihtili geldi sifonu cekeyim derken gördüm, sonra kesildi hic gelmedi. 3 gün öncede 3 kere ara ara sari akıntım oldu hayatimda ilk defa. Simdi 14 mayista yani bugün adet olmam lazimdi. Ama benim hic adet belirtim olmadi. Cok siddetli agrili gecer benim agrim 1 hafta önce baslar. Agrim vs vs hic belirtim yok. Gögüslerim acirdi cok. Gögüslerimde sadece büyüme ve dolgunluk var. Sizce hamile olabilir miyim kac aydır bekliyorum bu ay artik akisina birakmaya karar vermistim. Dua edin nolur hamiş olayım Rabbim önce size icinde beni de tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Test yap demeyin üzülmek istemiyorum cünkü hayatimda ilk defa günümde adet olmadım ve cumaya kadar bekleyip öyle yapayım diyorum Sizce var mı bebik
canımm öncelikle inşallah rabbim gönlüne göre versin demekle beraber inşallah gelmiştir bebişin seninledir diye de dualarımdasın bu mübarek günlerdeKızlaaar Merhababiliyorsunuz ben 2 ay önce sogan kürü yapmistim. Sonrasinda gecen ay ara lekelenme hafif kanamam olmustu. Adetim 2 gün erken olur genelde hic gecikme yasamadim bugüne kadar. Adet tarihim 16 Mayıs 2 gün erken olurum genelde. Bu ay 8 mayista kahve renk lekelenmem oldu sadece wcde peceteye geliyordu. 2. Gün biraz agriyla beraber sadece wcde 2 kere pihtili geldi sifonu cekeyim derken gördüm, sonra kesildi hic gelmedi. 3 gün öncede 3 kere ara ara sari akıntım oldu hayatimda ilk defa. Simdi 14 mayista yani bugün adet olmam lazimdi. Ama benim hic adet belirtim olmadi. Cok siddetli agrili gecer benim agrim 1 hafta önce baslar. Agrim vs vs hic belirtim yok. Gögüslerim acirdi cok. Gögüslerimde sadece büyüme ve dolgunluk var. Sizce hamile olabilir miyim kac aydır bekliyorum bu ay artik akisina birakmaya karar vermistim. Dua edin nolur hamiş olayım Rabbim önce size icinde beni de tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Test yap demeyin üzülmek istemiyorum cünkü hayatimda ilk defa günümde adet olmadım ve cumaya kadar bekleyip öyle yapayım diyorum Sizce var mı bebik
Zor canım evet ama daha önce üzüldüm hep bu sefer beklemek istiyorumBende bugün gördüm kırmızıları. Bat 14 hazirana
Canım inşallah vardır bebiş. Cumaya kadar sabredebilecen mi umarım güzel haberler alırsın bebişin göbüşüne konmuştur.
Canım merhaba cok tesekkür ederim inşallah yaa hayırlısı bekleyeceğim evetİnşalla
canımm öncelikle inşallah rabbim gönlüne göre versin demekle beraber inşallah gelmiştir bebişin seninledir diye de dualarımdasın bu mübarek günlerdeama bence test yapma bekle derim ben adetin en azından 3 4 gün geçmeli diye düşünüyorum
MerhabaKızlaaar Merhababiliyorsunuz ben 2 ay önce sogan kürü yapmistim. Sonrasinda gecen ay ara lekelenme hafif kanamam olmustu. Adetim 2 gün erken olur genelde hic gecikme yasamadim bugüne kadar. Adet tarihim 16 Mayıs 2 gün erken olurum genelde. Bu ay 8 mayista kahve renk lekelenmem oldu sadece wcde peceteye geliyordu. 2. Gün biraz agriyla beraber sadece wcde 2 kere pihtili geldi sifonu cekeyim derken gördüm, sonra kesildi hic gelmedi. 3 gün öncede 3 kere ara ara sari akıntım oldu hayatimda ilk defa. Simdi 14 mayista yani bugün adet olmam lazimdi. Ama benim hic adet belirtim olmadi. Cok siddetli agrili gecer benim agrim 1 hafta önce baslar. Agrim vs vs hic belirtim yok. Gögüslerim acirdi cok. Gögüslerimde sadece büyüme ve dolgunluk var. Sizce hamile olabilir miyim kac aydır bekliyorum bu ay artik akisina birakmaya karar vermistim. Dua edin nolur hamiş olayım Rabbim önce size icinde beni de tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Test yap demeyin üzülmek istemiyorum cünkü hayatimda ilk defa günümde adet olmadım ve cumaya kadar bekleyip öyle yapayım diyorum Sizce var mı bebik
Bugün nasılsın canımCanım merhaba cok tesekkür ederim inşallah yaa hayırlısı bekleyeceğim evetseni güzel kalbinden öperim sevgi ve dua ile
Merhaba
Ben sığan kürü yaptığım ay hamile kaldım
Benimde adet belirtilerim çok fazlaydı hiçbir belirtim olmamıştı. Hatta hamilelik belirtilerim bile olamamıştı
Tesadüfen gece canım aşırı kek isteyince (uykudan uyandırdı beni kek kokusu) evde garip garip kek arayınca her ay yapıp hep tek çizgi gördüğüm testi yine yaptım. Çıkmaz diye köşeye koydum sonra bir baktım çift çizgi
Hiçbir belirtim yoktu ne regl ne hamilelik
İnşallah sende benim gibisindir
Diger aylar belirti uydururdum simdi hic belirtim yok canimBugün nasılsın canımhiç bir belirtin varmı? Gerçi belirti ararsan bulursun ama takılma gerçekten inşallah hamilesindir de gelmiştir bebişin
Kızlaaar Merhababiliyorsunuz ben 2 ay önce sogan kürü yapmistim. Sonrasinda gecen ay ara lekelenme hafif kanamam olmustu. Adetim 2 gün erken olur genelde hic gecikme yasamadim bugüne kadar. Adet tarihim 16 Mayıs 2 gün erken olurum genelde. Bu ay 8 mayista kahve renk lekelenmem oldu sadece wcde peceteye geliyordu. 2. Gün biraz agriyla beraber sadece wcde 2 kere pihtili geldi sifonu cekeyim derken gördüm, sonra kesildi hic gelmedi. 3 gün öncede 3 kere ara ara sari akıntım oldu hayatimda ilk defa. Simdi 14 mayista yani bugün adet olmam lazimdi. Ama benim hic adet belirtim olmadi. Cok siddetli agrili gecer benim agrim 1 hafta önce baslar. Agrim vs vs hic belirtim yok. Gögüslerim acirdi cok. Gögüslerimde sadece büyüme ve dolgunluk var. Sizce hamile olabilir miyim kac aydır bekliyorum bu ay artik akisina birakmaya karar vermistim. Dua edin nolur hamiş olayım Rabbim önce size icinde beni de tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Test yap demeyin üzülmek istemiyorum cünkü hayatimda ilk defa günümde adet olmadım ve cumaya kadar bekleyip öyle yapayım diyorum Sizce var mı bebik
cennetkokulumm yaa eski mesajları okudum lütfen beni de bir aydınlat. Ben kürü doğru uyguladığımı düşünüyorum. Regl bitiminin 3. Günü başladım yapmaya. Ama 12 gün yapabildim son 3gün yapamadım bu da etkiler mi bilmiyorum. Regl gecikmesinin 7. Günü dün idrarda negatif çıktı hastane de ki teste bende regl belirtisi zerre yok. Sadece sağ-sol ara ara kasık ağrım var. Ben doğru uyguladıysam eğer neden gecikme oldu ki