- 17 Eylül 2018
- 837
- 497
- 33
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.441
Kızlar merhaba soğan kürü uygulaması regl gecikmesi yapar mı? Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır her bunda da bi hayır sen gönlünü ferah tut elbet gelecek beklenen günler bol bol dua edelim birbirimize bu mübarek günlerdeCanım merhaba dün sabah uyku sersemi unuttum yapamadım. Bende öglen yaptim 3 saat tuttum idrarı negatif cikti bugünde olmadım 5 gün oldu gecikmem bikemiyirum sabah yapmadım diye negatif cikma ihtimali var mi acaba pek sanmiyorum ama
Ebrulipapatya
Ben yaşamıştım canım yaptığım ay 5 günlük gecikme olmuştuKızlar merhaba soğan kürü uygulaması regl gecikmesi yapar mı? Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Benimde yaptı ya pişman oldum.. Yarın 5. Gün olacakBen yaşamıştım canım yaptığım ay 5 günlük gecikme olmuştu
Test yaptın mı pekiBenimde yaptı ya pişman oldum.. Yarın 5. Gün olacak
Yapmadım düşünmüyorum da eşimin ileri hızlısı düşük yani çok zor hamile kalmam üzüntüm döngümün şaşması...Test yaptın mı peki
Tam kaç gün geçmiş olduYapmadım düşünmüyorum da eşimin ileri hızlısı düşük yani çok zor hamile kalmam üzüntüm döngümün şaşması...
Cancazim kac damla damlattin test bozik gibi geldi bana amaKızlar merhaba hala adet olmadım sabah test yaptım bu test mi bozuk acaba bi bakar misiniz
Kızlar merhaba hala adet olmadım sabah test yaptım bu test mi bozuk acaba bi bakar misiniz
Ama 7 damla da cok fazla oda sonucu yaniltiyor. En fazla 4 damla olmasi gerekiyor7 damla damlattim. Evet canim test bozuk sanirim eczanede kalmamisti digerlerinden yarin baska bi yerden alayim bari
Yavrum sen nasilsin nasil gidiyor bebisli gunler ❤Ay canım görünüyor ama tekrar yap yarin sabah
Bencede canım bozuk gibi görünüyor ama hayalet bi çizgi görüyorum sanki inşallah canım inşallah gelmiştir bebişin çok heyecanlandım yarın tekrarla yine haber ver böyle birlikte yorumlayalım güzel haberlerle inşallah benim yarın bat günüm bakalım ama ümitsizim bu ay çok değerlendiremedik7 damla damlattim. Evet canim test bozuk sanirim eczanede kalmamisti digerlerinden yarin baska bi yerden alayim bari
Günaydınlargünaydın kızçeler
Benim eşimin de ileri hızlısı düşük maalesef. Bunun bir çözümü yok mu acaba?Yapmadım düşünmüyorum da eşimin ileri hızlısı düşük yani çok zor hamile kalmam üzüntüm döngümün şaşması...