Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hamilelik öncesi vitamin takviyesi alman çok iyi olmuş. Bende kullandım öncesinde demir b12 folik d vit. Vücudunu sağlıklı bir şekilde hamileliğe hazırlıyorsun sonuçta.
Kesinlikle canım benim denir depom ferritin sonucum 1 buçuk idi doktor bırak hamile kalmayı kendin nasıl hareket edip koşuyorsun yürüyorsun dedi normalde 25-30 olması gereken değer 1 buçuk hemen ferrosanol aşırı düşük b 12 değerim ve d vitamini alınca yaşadığımı hissettim resmen yaşamıyormuşum. Uyanmamak kramplar idrak edememek 1 sayfayı 1 saatte okumak çok kötü tüm değerlerimi yerine koyunca hamilelik için de uygun zemini oluşturdum ... allahtan o dönemde iyi ki hamile kalmamışım varmış bir hayır öyle dönemde hamile kalsam bebeğe depolarımdan hiçbirşey veremeyecektim .. doktorum da şükret ki hamile kalmamışsın kussaydın ve yiyemeseydim bebeği kaybedersin bu değerlerle demişti o yüzden tüm arkadaşlar vitamin takibimizi yaptırın

Canım hamilelik öncesi vitamin takviyesi alman çok iyi olmuş. Bende kullandım öncesinde demir b12 folik d vit. Vücudunu sağlıklı bir şekilde hamileliğe hazırlıyorsun sonuçta.
Evet canım o kadar sağlıksız besleniyoruz ki hamur işleri şekerler hazır gıdalar paketli ürünler sonra neden hamile kalamadık diyoruz vücut kendini zor döndürüyo ne hamileliği snr sürekli kistler adet bozuklukları adet sancıları o zamanda şekerimiz düştü diyip yine tatlıya hamura sarılıyoruz bu böyle gittikçe d vit. Ferritin folik asit gibi bir sürü değerde düşüklük oluo önceden pco yada pco değildin şimdi pco görüntüsü var diyolar küçük küçük kistler oluo pco deilken bile bu kistlerin oluşması tamamen sağlıksız ve yetersiz beslenme başka bişe yok

Canım benim Allah'ım annelik makamını nasip edecek inşallah bende bu ay beklemiyordum zaten.İnsan yine de üzülüyor.Ama evet çok şükür kırmızılar beni bekletmeden geldi
Yeni bat 19 Nisan güzel annecik

Amin kuzum inşallah nasip olacak o makam. Hem de sana öyle güzel yakışacak ki

Tabi ki üzülür kuzum insanız sonuçta ama emin ol daha vücudun hamilelik için hazır değildi. Ama bak bu ay yolunda başlıyor her şey çok şükür adet oldun temizleneceksin rahmin gebelik için kendini tekrardan hazırlık yapacak. Sende beslenmene dikkat edip gerekirse kürlerine devam edip ilacını da kullanacaksın sonrası Allah'ın izniyle çok yakında bebiş haberiyle bize süpriz yapacaksın inşallah. Aminnn çok çok aminnn

Doktorun çok haklı kuzum basit gördüğümüz vitamin eksikliği aslında sonrasında nelere mal oluyor. Hele birde bizler hamilelik düşünüyoruz bir can taşımayı düşünüyoruz. Vücut ne kadar kuvvetli olursa gerektiği gibi çalışırsa o kadar sağlıklı bir gebelik olur. Ben hep diyorum ya gerçekten Allah bizden daha iyi biliyor her şeyi o bir şeyi veriyorsa 1 hayır vermiyorsa 1000 hayır aramak lazım. Biz yeter ki sırtımızı sadece Allah'a dayayalım ve hayırlısını isteyelim o en uygun zamanda veriyor.

Kesinlikle çok doğru canım söylediklerin. Ben de bunu hep söylerim zaten. Şöyle çevreme bakıyorum kadınların bir çoğu 2. veya 3. ye hamile kalmak için aylarca yıllarca uğraşıyorlar. Bu niye oluyor tabi ki de senin saydığın nedenlerden dolayı. Bu insanlar 1 kere evlat sahibi olmuş ama işte sağlıksız beslenme, kimyasallar, hormonlu ve hazır gıdalar soluduğumuz hava bile bizim vücudumuzdaki bütün dengeleri bozuyor. Sonra hastalıklar, çocuk sahibi olmak için tıbbi yollara başvurmalar tüp bebek vs.

Sen en azından bunun farkındasın ve vücudunu hamileliğe her türlü hazırlıyorsun canım emin ol vakti gelince vücudun olumlu cevabı zaten verecek.

Kuzu bunların yanı sıra telefon düşmüo elimizden gece uyurken bile yanımızda bi de eşlerimizin ki de aynı odada dışarı çıkıp yürüyüş yapma olanağımız bile yok her yer avm bi doktorum avmlere gitmio neden dedim orda binlerce insan telefon taşıo iş yerlerinin wifileri manyetik alana maruz kalıoruz dedi çok haklı ben ne zaman gitsem başım ağrıo snr neden bu kadar insan kanser hastası neden evlat sahibi olamıyoruz tüp bebek merkezinde çalıştım şok oldum 21 yaşında amh değeri 1in altında bir sürü hasta var hepsi genç yediğinize içtiğinize dikkat edin et ve sebze bu kadar kuzum

Ahh canım ya o kadar aklısın ki o cep telefonu denen illet zaten her an yanımızda. Ben eşime de diyorum en azından uçak moduna alalım gece yatarken diye. Şimdilerde öyle yapmaya çalışıyorum.

Ben hamilelikte iki defa dışarı çıktım canım hatta öyle avmye falan da değil çarşı merkezine ve öyle yoruldum öyle başım ağrıdı ki bi hatta birinde nerdeyse acile gidicektim. Öyle kötü bir baş ağrısı çektim ki. Nedeni zaten ortada.

Zaten şöyle bi düşündüğünde eskiden olmayan milyonlarca yeni hastalık türedi. Kısırlık belki yok denecek kadar azken şimdi insanların çoğu bununla uğraşıyor. Hatta bazıları işin sadece ticaretine dönmüş durumda belki biraz beklemeyle denemeyle olabilecek durumları bile hemen tüp bebeğe yönlendiriyorlar.

Çalıştığım tüp bebek merkezinde onun göbeğine düştüm zaten gördüğüm şeylere şok olmuştum erkeklerde sperm sayısı düşüyo cinsel isteksizlik artıyo aman dikkat edin hele de gebelikte telefonla az konuşun evinizi havalandırın bol oksijen alın et sebze meyve tüketin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah burdan o mutlu haberi vermek bana da nasip olur inşallah

Haklısın kuzum sen nelerine denk geliyorsundur. Ah kuzum iş yerindeyken o kadar çok telefonla konuşmak zorunda kalıyorum ki artık bi yerden sonra çalmasına bile tahammülüm olmuyor eve gelince uzak duruyorum.

Amin canım inşallah sende diğer arkadaşlarımızda bu güzel mutluluğu bizimle birlikte paylaşır ve yaşarsınız. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepinize

Canimlar gunaydin nasilsiniz. Ayy ben daha 1 saat once felan uyanabildim haftanin yorguugundan dun gece de cok gec uyuduk themis_ ablam bence bu ay hersey daha da yolunda gidecek. Gec kalmadan gelmis kirmizilar vucudun duzene gircek. Vee dha sonrasnda insallah saglikli bir gebelik haberini alcaz❤ junes Sekerimmmm sen neerelerdesin senle ben hic bir konuya giremedik ben bugunden itibaren basliyorum burayi costurmaya veeee tabiki cennetkokulumm guzel anne sen nasilsin cok yorma kendini cinsiyet ogrenmemize de az kaldi. Aaa ayrica ablam eger ben ayin 20 snde yumurtladim olarak dusunursek bat ileri atiyor yani 4 nisan istersen degistr yada oyle kalsin cnki tam yumurtlama gunundende emin diilim. Dun ates 36.5 idi bugun 36.7 olmus cokda anladigimdan diil ama

Hhahahaha Bilge yaa yine neşeli neşeli yazmışsın yerim seni
Kuzum valla bekletmeden geldi kırmızılar hayırlısı olsun bebeişim napalım bekliycez artık.
Sen çalışmaya devam et pes etmek yok Türkiye'ye gelmeden o iş tamam olacak

Napayim yaa cok monoton gidiyor konu o yuzden biraz gulelim hatta hep gulelim yaaa❤ Canim ablam valla suan hic gecikmeden gelmesi bile buyuk sans o yuzden mutlu olmaliyiz hadi bakalim vucut artk duzene giriyor o yuzden gelecek ay umudumuz var insallah guzelligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…