- 31 Ocak 2019
- 447
- 383
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Ay canım Allah bağışlasınBenim kizim tombik degil ama tam kivircikk hayatimim en guzel bonusu o. Rabbim sanada nasip etsin canimm
Hormon için deil de kistler için içecem soğan suyunu kuzum inşallah fayda görürüm diğer ay da başlarım infolic combiye bakalım inşallah allah yüzümüze bakarCnm sen bilirsin ama ayda 1kutu yeter. Bem mesela klomen ted gordum adetim 5.gunu klomenle birlikte inofolice basladim . 20 gun icmis oluyosun adet sonuna dogru baslasan yumurtlama zamaninda icmis oluyosun faydasi olur yani. Sogan kuruyle direk hamile kalirsin belkide. Sogan kuru bana cok fayda etti diyemem ama en azindan hormonlarimi 5birim kadar dusurmus
İnşallah canım ya tek yumurtalıkla gebe kalan çok varmış ama ben sanki biraz uğraşacam gibiOyle dusunme canim. Tabikide sansin var.... sonuc olarak sirayla yumurtlaniyor her ay iki yerdende yumurtlanmiyor
Cennetkokulum iliskide pembemsi kan geldi kirmizi degil bu ne demek zorlanma olmadi adet mi acabaÇok güzel canım inşallah şifa olur bu ay ve önümüzdeki ay baya fayda göreceksin canım.
Benim bir sorunum yoktu ama ben kürtajdan dolayı rahmimi temizlesin diye kullanmıştım. Aynı zamanda kistim vardı hatta kürtaj sonrası 1 cm büyün bir kistim son olarak 3 cm olmuştu ve o da yok oldu çok şükür. DArısı inşallah sizlerin başına şifa olsun soğan bebişleri gelsin inşallah.
Dene kuzum çok yararını göreceksin ben eminim. Bu kür gerçek bir şifa deposu. Öyle ki bağışıklığı bile müthiş güçlendiriyor. Zaten Saraçoğlu bu kür için o kış grip olmaz bile diyor.
Ay hadi inşaaalllaahhh soğan kürü 2 ay üst üste yapılmıo muMerhabalar kızlar bende geçen ay soğan kürü uyguladım adetin yedinci günü başlayıp 15 gün yaptım tabi tam adet günümde kırmızı gördüm ama buay da adetin ikinci günü bal tarçın ve çörekotu yaptım 10 gün sabah akşam yedim eşimede aynı zamanda keçiboynuzu kürü yaptım ve şuan bat 2 bekliyorum regl belirtilerim 2 gün önce başladıinşallah olmuştur bu sefer ne dersiniz kızlar
Tamam kuzum sağol güzel haberlerini bekliyoruz senden deYok canım bi kare yapılıyor 6 ay ara veriliyor eğer problem yoksa ama pko falan varsa ilk ay 15 gün sonraki ay da adete 10 gün kala yapılıyor diye biliyorum ben öyle okumuştum Saraçoğlu nun sitesinde
Bak boyle hiicc umutsuzluga kapilma. Tek yumurtayla hamile kalam cok fazla insan var. Sen sadece icini ferah tutmaya bak. Benimde tuplerin biri tikali mesela digerini de hsg de ikinci kez ilac verince acabildi doktorum. Hani bilmiyorum belki tekrar tikanmistir bile cnki benimkiler de vucudum bol bool intihap urettiginden kapaniyormus. Haa ayrica acilan tupumun oldugu yerde cikolata kistim var. Esimin bi ara spermlerde hiz problemi var vardi suan nasil hic bilmiyoruz en son agustosta baktirmistik. Herneyse cok ic acici durum yok gibi ama benimde artk umrumda degil yani varsa kismeti o zamn gelir ballis yoksa da cani sagolsunİnşallah canım ya tek yumurtalıkla gebe kalan çok varmış ama ben sanki biraz uğraşacam gibi
İnşallah canım hepimize nasip eder rabbimTamam kuzum sağol güzel haberlerini bekliyoruz senden de
Sen soğan kürü yapmışmışsınız canımBak boyle hiicc umutsuzluga kapilma. Tek yumurtayla hamile kalam cok fazla insan var. Sen sadece icini ferah tutmaya bak. Benimde tuplerin biri tikali mesela digerini de hsg de ikinci kez ilac verince acabildi doktorum. Hani bilmiyorum belki tekrar tikanmistir bile cnki benimkiler de vucudum bol bool intihap urettiginden kapaniyormus. Haa ayrica acilan tupumun oldugu yerde cikolata kistim var. Esimin bi ara spermlerde hiz problemi var vardi suan nasil hic bilmiyoruz en son agustosta baktirmistik. Herneyse cok ic acici durum yok gibi ama benimde artk umrumda degil yani varsa kismeti o zamn gelir ballis yoksa da cani sagolsun
Bisey sorucam canım adet imin ilk gününden sayarsak 12. Günümdeyim soğan kürü için geç mi kaldımBende gecen hafta gormustum ruyamda. Şu yeni beybisi olan kuzenim. Ayol bu seferde ikiz doguruyor ikisi de kiz ufukla bende onlara bakmaya gidiyoruz. Bi gariplik vardi bebegin biri kocaman 6 kilo felan digeri de minicik premature gibiydi ne anlama geliyor anlamadim. Amanda teyzesi kurban olsun diye sevip duruyordum
Gectigimz ay yaptim canim bendeSen soğan kürü yapmışmışsınız canım
Eşine keçiboynuzu kürü yap derim canım sende adetin ikinci günü bal tarçın çörekotu yemeye başla benceGectigimz ay yaptim canim bende
Adet bitiminde 7 gün içinde başlaman gerekiyor canım hemen başla benceBisey sorucam canım adet imin ilk gününden sayarsak 12. Günümdeyim soğan kürü için geç mi kaldım
Napalım elimizden başka bişey gelmiyor ki gelse onu da yapacagız allah bilir bizim kaç çocuk doğruracağımız daha biz dünyada yokken yazıldı kendimizi yırtsak da kaderin önüne geçemeyiz allah bu yolda yardım etsin bize :)Bak boyle hiicc umutsuzluga kapilma. Tek yumurtayla hamile kalam cok fazla insan var. Sen sadece icini ferah tutmaya bak. Benimde tuplerin biri tikali mesela digerini de hsg de ikinci kez ilac verince acabildi doktorum. Hani bilmiyorum belki tekrar tikanmistir bile cnki benimkiler de vucudum bol bool intihap urettiginden kapaniyormus. Haa ayrica acilan tupumun oldugu yerde cikolata kistim var. Esimin bi ara spermlerde hiz problemi var vardi suan nasil hic bilmiyoruz en son agustosta baktirmistik. Herneyse cok ic acici durum yok gibi ama benimde artk umrumda degil yani varsa kismeti o zamn gelir ballis yoksa da cani sagolsun
Tamam canim hemen denicemAdet bitiminde 7 gün içinde başlaman gerekiyor canım hemen başla bence
Uzun uzun anlatmak istemedim ya canim herseyi yaptim herseyi denedim bende esime de ayni sekilde. Bitter cikolata hergun yer takviye ilac vermisti doktorumuz onu kullaniyor. Zeytinyaginda incir yedik ikimizde bu ay. Haftada en az bir defa da olsa ispanak. Yani daha aklima gelmeyen birsuru birsey. Bende gecen ay sogan yaptim zaten folik asit felan. Bu ay da sut maydanoz buhari yaptim haa bide viks koydum icine. Bakalim bekliyoruz hakkimizda hayrlisiEşine keçiboynuzu kürü yap derim canım sende adetin ikinci günü bal tarçın çörekotu yemeye başla bence