Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Günaydın kuzum hoş geldin. Eee tabi sizin tatil gününüz bugün geçe kalkmak hakkınız

Neşeni seveyim senin cansın sen coştur buraları tabi kuzum eksikliğinizi hissediyorum zaten.

Bende iyiyim kuzum çok şükür. Aynen bitanem ya az kaldı cinsiyeti öğrenmemize inşallah. Tabi bizim minnak bize gösterirse ki göstereceğini umuyorum.

Kuzum ben ateş ölçmeden pek anlamıyorum ama adete doğru düşmüyor yükseliyorsa olumlu sanırım. Sen takipte kal. Biz gününü değiştirmeyelim ama gecikeceğini hesaba katarak erken üzüntülere girmeyelim canımın içi. Sabırlı sabırlı dua ile bekleyelim inşallah sonucu çok çokkkkk güzel olur.

Gülelim tabi kuzum ya Rabbim hepimizi hep güldürsün.

Bende sana kesinlikle katılıyorum kuzum. Gelecek aya çok süper hazırlanıyor themis_ çiğim çok şükür adette gecikmedi demek ki normale dönüyor işler.

Cansınız BilgeUfuk
Sen ne hissediyorsun kuzum cinsiyet konusunda? ben hep kız görüyorum rüyamda henüz hamiş olmasam bile

Tatilde en sevdigim sey uyumak
Bundan sonra coşuyoruz burda. Uzulmek can sıkmak umutsuzluga kapilmak yok kizceler
Ben beybisin gosterecegini dusunuyorum ayyy cok heycanli cok az kaldi ❤❤ hemen ogrencez insallah
Aynen ablam takip etmeye devam etcem bakalim ne olcek ates takibine devam bugun ovu de yapmadim atese devam etcem

Aynen ablam bence hem daha saglikli hemde hersey yoluna girmis sekilde olcek veee beybiler glcek insallah ❤

Cansınız BilgeUfuk
Sen ne hissediyorsun kuzum cinsiyet konusunda? ben hep kız görüyorum rüyamda henüz hamiş olmasam bile

Kuzum ben hiç bişey hissedemiyorum. Hatta dedim bari rüyamda bişeyler görsem diye. Rüyamda kız bebek gördüm. Kızsa erkek erkekse kız çıkar diyorlar rüyalar için. Ben oğlumda da kız görmüştüm ve tersi çıkmıştı. Rüyalara bakarsam erkek. Oğlumla olan hamileliği kıyaslarsam nerdeyse aynı gidiyor herşey. Bilemiyorum haftaya öğrenirim inşallah.

Sende rüyalarında kız bebek görüyorsan cinsiyetini bilemem ama hamiş kalman yakın gibi geliyor bana. Kız bebek müjdeli haber derler.

Benimde ohh rahat rahat kurulmuş alarm yok istediğin zaman kalk istediğin zaman yat.

Coşalım kuzum tabi kimseye üzülmek umutsuzluğa kapılmak yok her aldığımız nefes bile yeni bir umut sonuçta. Gün doğmadan neler doğuyor hayatta her zaman mucizelere gebe.

Bende göstereceğini umut ediyorum kuzum. Bakalım iyi bir doktora gitcem yengemin daha 12 haftalıkken söylemişti. Bu hata hızlı geçti önümüzdeki hafta hızlıca geçsin cumartesi gelsin

Takip et kuzum sonuna kadar zaten bu ay çok güzel takip etmişsin. İnşallah o ateş hep böyle yüksek kalır da bebiş gelir.

Bende gecen hafta gormustum ruyamda. Şu yeni beybisi olan kuzenim. Ayol bu seferde ikiz doguruyor ikisi de kiz ufukla bende onlara bakmaya gidiyoruz. Bi gariplik vardi bebegin biri kocaman 6 kilo felan digeri de minicik premature gibiydi ne anlama geliyor anlamadim. Amanda teyzesi kurban olsun diye sevip duruyordum

Yaa ben artk soyle dusunuyorum suan ki smdiki halimizin keyfini ckarmaliyiz. Yani beybi olunca illaki birseylerden geri kaliyoruz yada ne bileyim cok sevdigin seyi yapamiyorsun gidemiyorsun felan. Her anın kendine has guzelligi var o yuzden ben normal sevdigim seylere devam edeyim de sonra beybi geldiginde aman bee zaten cok gezdim onu bunu yaptim doydum gezmelere der bebegime bakarim
Hemen gecer insallah abla hafta gecmezse sen bana yaz ben sana unutturacak hormonlar yollarim
Alistim artk gozumu actigim anda sabahlari aklima ilk gelen ates olcmek kagit kalem basucumda duruyor

Sağlıkla gelsin kuzum cinsiyet önemli değil tabi ki ama insanın gönlünde yatıyo tabi bişeyler :)
Senin de oğluşuna kız kardeş gelsin inş.Ben hep ponçik,tombik,kıvırcık bir kızım olsun isterim.

Bazi dr pco yu ciddiyr almiyo onlar kucuk yumurta diyor cnm o yuzden fikir ayrimi olmis olabilir. Gunde 1 tane yatmadan ic .

Kızlar doktor ameliyattan snr yumurtalıktan umudunu kes belki 1-2 yumurta verir dedi tek yumurtalıkla gebe kalınır mı ya çok moralim bozuldu ameliyatımı yapan doktor yumurtana karışmadım kisti aldım çıktım dedi hiç sonraki süreci anlatmadı bana tek yumurtayla şansım azaldı

Soğan suyundan snr başlayayım canım belirli bi zamanı var mı kaç kutuya kadar kullansam acaba
Cnm sen bilirsin ama ayda 1kutu yeter. Bem mesela klomen ted gordum adetim 5.gunu klomenle birlikte inofolice basladim . 20 gun icmis oluyosun adet sonuna dogru baslasan yumurtlama zamaninda icmis oluyosun faydasi olur yani. Sogan kuruyle direk hamile kalirsin belkide . Sogan kuru bana cok fayda etti diyemem ama en azindan hormonlarimi 5birim kadar dusurmus

Oyle dusunme canim. Tabikide sansin var.... sonuc olarak sirayla yumurtlaniyor her ay iki yerdende yumurtlanmiyor

Benim kizim tombik degil ama tam kivircikk hayatimim en guzel bonusu o . Rabbim sanada nasip etsin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…