- 17 Eylül 2018
- 837
- 497
- 33
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.321
Hmm o zaman sevinebilirimCanim enfeksionu cok olan kiwilerde yogun akinti oluyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm o zaman sevinebilirimCanim enfeksionu cok olan kiwilerde yogun akinti oluyordu
Adetine kac gun var canim?baktir sen emin olursun yoksa insan kendi kendini yiyib bitiriyorKızlar ben normalde 2 gün falan erken adet olurum doktorum da erken yumurtan çatlıo dedi çatladığı dönemde bir kez beraberliğim oldu ve doktor nedense beni çok umutlandırdı gögüs ağrılarım çok kötü dokunamıorum 21 inde progestron için kan verecem betahcg de mi baktırsam çok mu erken stres yapmamaya çalışıorum olmayınca çok üzülüyorum baktırsam çıkar mı acaba
Canım devam ediyo mu lekelenmenAdetine kac gun var canim?baktir sen emin olursun yoksa insan kendi kendini yiyib bitiriyor
9 gün var çıkar mı ki acaba ya arkadaşımda 6 gün vardı idrarda çıktı şimdi doktor da erken yumurtlama oldu diyince umutlandımAdetine kac gun var canim?baktir sen emin olursun yoksa insan kendi kendini yiyib bitiriyor
Bekle canım biraz acele etme sonra negatif görüp hayal kırıklığına uğruyoruz yapma derim ben9 gün var çıkar mı ki acaba ya arkadaşımda 6 gün vardı idrarda çıktı şimdi doktor da erken yumurtlama oldu diyince umutlandım
Hayır bırakma canım hiç bişiy olmazKızlar ben adetim bitince 2 gün sonra başladım küre bugün 4.hünüm yumurtlama gününde bırakmalı mıyım kürü
Evet ya doğru söylüyorsun yapmıcam test çok üzülüyorum sonraBekle canım biraz acele etme sonra negatif görüp hayal kırıklığına uğruyoruz yapma derim ben
Yapma tabi canım bekle bat geçsin inşallah hamilesindir canım benimEvet ya doğru söylüyorsun yapmıcam test çok üzülüyorum sonra
Bugunde bi defa oldu gecdi kajverengiCanım devam ediyo mu lekelenmen
İlişkiden 8 gün sonra olmuşsa yerlesme kanaması olabilir.Bugunde bi defa oldu gecdi kajverengi
Bugun adetimin artik 21 ci gunu .10 cu gununden beri iliwkide bulunuyoruz gun awiri bilmemki canim adet agrilarimda var bekliyib gorucezİlişkiden 8 gün sonra olmuşsa yerlesme kanaması olabilir.
Evet sevinme canım ama dikkat et ağır kaldırma kendini yorma regl gününde olmazsan tekrar kan verirsin hayırlısı olsun :)Kızlar adetime 8 gün var ilişki olalı 11 gün oldu kanda gebelik 4.80 çıktı doktor erken ama yüksek değer dedi sevinme şimdiden dedi
Ama yüksek bi değer değil mi normalde 0.2 falan çıkıo inan kalbimin sesini duyuyorum inşallah benimledir yaEvet sevinme canım ama dikkat et ağır kaldırma kendini yorma regl gününde olmazsan tekrar kan verirsin hayırlısı olsun :)
Bu kadar cabukmu?ahh hayaller hayatlar
Kızlar adetime 8 gün var ilişki olalı 11 gün oldu kanda gebelik 4.80 çıktı doktor erken ama yüksek değer dedi sevinme şimdiden dedi
O kadar sınırda çıkmış ki beklicem mecburEvet canım normalde 0.100 sabırsızlanıyorsan iki gün sonra baktır yükselme varmı diye ama bence en doğrusu adet gününü beklemen derim
Uzulme canim daha erken deyer articak elbet kendini koru senKızlar adetime 8 gün var ilişki olalı 11 gün oldu kanda gebelik 4.80 çıktı doktor erken ama yüksek değer dedi sevinme şimdiden dedi