Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 8 gün var ilişki olalı 11 gün oldu kanda gebelik 4.80 çıktı doktor erken ama yüksek değer dedi sevinme şimdiden dedi 😢
Canım benim içime doğuyor hissediyorum ama bekle biraz adet günün gelsin inşallah şenindedir bebişin gelmiştir üzülme ama umutsuzda olma bence ağır iş falan yapma dinlen bol bol ayakta falanda çok durma en azından bata kadar 🙏hadi bekliyoruz yükselen değeri canım😘

Canım benim içime doğuyor hissediyorum ama bekle biraz adet günün gelsin inşallah şenindedir bebişin gelmiştir üzülme ama umutsuzda olma bence ağır iş falan yapma dinlen bol bol ayakta falanda çok durma en azından bata kadar 🙏hadi bekliyoruz yükselen değeri canım😘
İnnnşaaaalllaahhhh kuzum rabbim hepimize sağlıkla mutlulukla hayırlı evlatlar nasip etsin daha çok erken arttıkça haber veririm size de nolur siz de dua edin bana 😢

İstanbul kardeşimin düğünğ derken yazamadım arkadaşlar evet gittim kalbini duyduk çok şükür bir sorun yok şuan 9 haftalık rabbim inşallah bu sefer sağlıklı bir bebek nasip eder
Bide ilkinde kalbi durduğu için kan sulandırıcı ilaç verdi her ihtimale karşı 30. Haftaya kadar
Maşallah canım sağlıkla gelişsin inşallah 😍

yanlış yazmışım aşılama 11. gün oldu öyle olunca erken olunuyor bakalım düzen bozulacakmı ben yarın başlayayım bakalım Ya nasip Ya ALLAH diyerek.. bir ark kardeşi hamile kalmış soğan kürü ile dene diye ısrar etti ama şunda kararsızım ters tepki yaparmı , hormonal değerlerimde sıkıntı yok sebepsiz infertilite bizimkisi.
Meraba canım benimde değerlerimde hiç bir sıkıntı yoktu sadece düzensiz adet oluyordum 7 8 aydır olmuyordu. Soğan kürüne başladım inanarak hergün uyguladım eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım Rabbim nasip etti hamile kaldım. Soğan kürünün şifası olduğunu düşünüyorum denemenin hiç bir zararı olmaz 🙂

Kızlar nasılsınız :KK36: bende tatildeyim giremedim pek. Çarşamba günü keseyi gördüm :anne: önceki kayıplarımdan dolayı kan sulandırıcı iğne, progestan, asprin başladık düşük riskimde var hiç bir iş yapmıyorum. Baya zorlu geçiyor benim için bir de bebeği görüp kalp atışlarını duyana kadar rahatlayamıcam galiba dua edin olur mu :dua:

Meraba canım benimde değerlerimde hiç bir sıkıntı yoktu sadece düzensiz adet oluyordum 7 8 aydır olmuyordu. Soğan kürüne başladım inanarak hergün uyguladım eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım Rabbim nasip etti hamile kaldım. Soğan kürünün şifası olduğunu düşünüyorum denemenin hiç bir zararı olmaz 🙂
İnşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :dua:

Kızlar nasılsınız :KK36: bende tatildeyim giremedim pek. Çarşamba günü keseyi gördüm :anne: önceki kayıplarımdan dolayı kan sulandırıcı iğne, progestan, asprin başladık düşük riskimde var hiç bir iş yapmıyorum. Baya zorlu geçiyor benim için bir de bebeği görüp kalp atışlarını duyana kadar rahatlayamıcam galiba dua edin olur mu :dua:
Dualarımız seninle canım sende bizlere et tamam mı🙏🤲😘

Dualarimiz seninle canim

Ay maşallh canım rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah🙏

Kızlar doktor yüksek iktimalle hamilesin dedi ama adetime 5 gün var adetin geçmesini beklicem progesteronum 6 çıktığı için düşük Riskin var dedi progestan verdi napacağımı şaşırdım çok üzüldüm gögüslerim çok ağrıo adet sancısı gibi sancım var giç böyle bişe başınıza geldi mi 😢😢

Kızlar doktor yüksek iktimalle hamilesin dedi ama adetime 5 gün var adetin geçmesini beklicem progesteronum 6 çıktığı için düşük Riskin var dedi progestan verdi napacağımı şaşırdım çok üzüldüm gögüslerim çok ağrıo adet sancısı gibi sancım var giç böyle bişe başınıza geldi mi 😢😢
Dikkat et canım yorma kendini bol bol yat dinlen inşallah sağlıkla tutunur bebişin 🤲🙏😘

X