- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.361
İnşallah yükselir canım sağlıklı bi şekilde habersiz bırakmaİnşallahh canım çalışıorum dinlenemiyorum beta hcg düşmüş ama doktor tekrar yükselebilir dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yükselir canım sağlıklı bi şekilde habersiz bırakmaİnşallahh canım çalışıorum dinlenemiyorum beta hcg düşmüş ama doktor tekrar yükselebilir dedi
Kimyasal gebelik geçirdim canım daha kanamam olmadı ama değer bayağı düştü doktor kanamayla atarsın dediİnşallah yükselir canım sağlıklı bi şekilde habersiz bırakma
Iyigunler canim ne guzel sag salim canimMerhaba arkadaşlar nasılsınız size güzel haberlere geldim transfer günü belli oldu
Ya cok uzuldum bu kimyasal gebelik insani yipratiyor gecen ay ben yawadim ..Allah bu ramazan ayinda sesimizi duysun inwallahKimyasal gebelik geçirdim canım daha kanamam olmadı ama değer bayağı düştü doktor kanamayla atarsın dedi
Ne zaman olucak canim?wimdi cok heyecanlisin senMerhaba arkadaşlar nasılsınız size güzel haberlere geldim transfer günü belli oldu
Valla öyle canım değer bi anda düştü kanamayla atarsın dedi doktor rabbim duysun sesimizi inşallahYa cok uzuldum bu kimyasal gebelik insani yipratiyor gecen ay ben yawadim ..Allah bu ramazan ayinda sesimizi duysun inwallah
Ben yawamadim amma yawayanlar oldu burda baya..bende one atti reglimiKızlar soğan suyundan dolayı regl gecikmesi yaşayanınız var mı??
Anladım canım. Bende 6 gün gecikme oldu idrarda negatif çıktı. Demekki ondan. İnşallah bir an önce olurumBen yawamadim amma yawayanlar oldu burda baya..bende one atti reglimi
Evet hemde nasıl haftaya Çarşamba günüNe zaman olucak canim?wimdi cok heyecanlisin sen
Insallah hayirli olsun canimEvet hemde nasıl haftaya Çarşamba günü
Canım diğer konularda okumuştum gecikme yapıyomuş kan testi yaptır bence yoksa sıkma canını olursun zaten soğan kürünün faydası çok benim kistim eridi endişelenme sen decennetkokulumm yaa eski mesajları okudum lütfen beni de bir aydınlat. Ben kürü doğru uyguladığımı düşünüyorum. Regl bitiminin 3. Günü başladım yapmaya. Ama 12 gün yapabildim son 3gün yapamadım bu da etkiler mi bilmiyorum. Regl gecikmesinin 7. Günü dün idrarda negatif çıktı hastane de ki teste bende regl belirtisi zerre yok. Sadece sağ-sol ara ara kasık ağrım var. Ben doğru uyguladıysam eğer neden gecikme oldu ki
Ya inşallah hiç başıma gelmedi böylesi o yüzden tedirgin oldum. Yarın kan vercem inşallah hamileyimdirCanım diğer konularda okumuştum gecikme yapıyomuş kan testi yaptır bence yoksa sıkma canını olursun zaten soğan kürünün faydası çok benim kistim eridi endişelenme sen de
İnşallahh canım ama gecikmeden korkma yaşayanlar varYa inşallah hiç başıma gelmedi böylesi o yüzden tedirgin oldum. Yarın kan vercem inşallah hamileyimdir
İnşallah bu gecikmenin sebebi soğan değildir bebektirİnşallahh canım ama gecikmeden korkma yaşayanlar var
Canim kan verdinmi ?haberler nasilİnşallah bu gecikmenin sebebi soğan değildir bebektir
Verdim canım negatif. Ama bugün regl oldum şükür. Galiba biraz stres yapmışımCanim kan verdinmi ?haberler nasil