Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada dün adetim bitti ve hala soğan suyu içtikten sonra olan bel ve kasık ağrım oluyor ne alaka anlamadım neden olabilir kii ???? daha 2. Tur soğan kürüne başlamadım ilk defa böyle oldu

ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN canım sen nasılsın neler yaptın gittin mi doktora güzel haberlerini bekliyoruz canım. :KK200::nazar::nazar::nazar:

İstanbul kardeşimin düğünğ derken yazamadım arkadaşlar evet gittim kalbini duyduk çok şükür bir sorun yok şuan 9 haftalık rabbim inşallah bu sefer sağlıklı bir bebek nasip eder
Bide ilkinde kalbi durduğu için kan sulandırıcı ilaç verdi her ihtimale karşı 30. Haftaya kadar

İstanbul kardeşimin düğünğ derken yazamadım arkadaşlar evet gittim kalbini duyduk çok şükür bir sorun yok şuan 9 haftalık rabbim inşallah bu sefer sağlıklı bir bebek nasip eder
Bide ilkinde kalbi durduğu için kan sulandırıcı ilaç verdi her ihtimale karşı 30. Haftaya kadar
Ne guzel canim yaa 😍cok merak etmiwdik seni .tedavini gor canim sag salim buyusun annesine gelsin tatli bebiw

Güzel düşün güzel olsun canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alcaksınız bi sorun olmadan ben inanıyorum canım :nazar::halay:

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyo 😬 adetime 15 gün kala gögüs ağrılarım başladı ama ilk defa bu kadar erken başladı çok şaşırdım normalde şu telefonlarımıza indirdiğimiz adet takviminden yumurtlama günlerime bakıodum ama doktor yumurtlamamın 9. Günde başladığını söyledi bu ay öyle denedim bu kadar erken hassasiyetin olması normal mi umutlanmak istemiorum ama ağrıdan da duramıyorum

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyo 😬 adetime 15 gün kala gögüs ağrılarım başladı ama ilk defa bu kadar erken başladı çok şaşırdım normalde şu telefonlarımıza indirdiğimiz adet takviminden yumurtlama günlerime bakıodum ama doktor yumurtlamamın 9. Günde başladığını söyledi bu ay öyle denedim bu kadar erken hassasiyetin olması normal mi umutlanmak istemiorum ama ağrıdan da duramıyorum
Canım bu ay benimde öyle oldu adetimden 15 gün önce göğüslerim ağrımaya başladı hatta dokunamıyordum bile ama sonuç yine kırmızı yine kırmızı hep kırmızı😂

Günaydın canım oh çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin :dua:

Nasiliz gerginiz, soğan kürü ve hayıt otundan sonra ilk SAT im dundu.adet olabilirim heran gibi hissediyorum, 41 yasinda olduğum için pek umudum yok o yüzden SAT imi kaydettirmedim konu sahibine, öyle takip ediyorum buradaki genç kardeşleri:)) her hamilelik hikayesi, beta HCG sonucu aglatiyor duygulandiriyor, dua ediyorum herbirinize.bugün adet olmazsam test alirim sabah bakarım, olursam da vazgecerim belki 3.çocuk hikayesinden..bakalım..

cennetkokulumm cennetkokulumm Cancazim ben adet oldum bugun normale gore erken oldum demekki erken yum. olmuş. Yeni bat 21 mayis.
Birde arkadaslar genel olarak hepinize bir sorum olcak ben bu ay civan percemi adacayi ve hayit kullancam. Cok arastrdim emin olamadim bazilari adet'in 2.gunu baslayip yum. gunune kadar icmis bazilari da adet bitimi baslayip yum. gunune kadar icmis. Sizce hangisi dogru yada aranizda bileniniz varmi yardimci olabilecek ?
Tamamdır kuzucum güncelledim listeyi.

Diğer sorduğuna gelirsek ben bi araştırayım sana dönerim canım.

Kızlar canlar selam hepinize. Ben de epeydir giremedim cenazem vardı anca fırsat buldum girmeye. Güzel haberlerle geldim size. Bugün doktora gittim aşılama vs artık ne yapılması gerekiyorsa başlayalım diye. Ben 19 yaşından beri pcosla mücadele ediyordum bugün doktoruma da söyledim ve beni muayene ederken baktı baktı tekrar tekrar baktı ve sende pcos falan yok dedi. Ben tabi şok mail olur falan derken soğan kürünü söyledim pek hoşuna gitmese de bu durum onayladı yani kızçeler tam gaz devam küre ben iki ay yaptım sadece ve sonuç pcos yok olmuş dedi. Şimdi bat bekliyoruz tedavi uygulamak için. Nolursunuz umudunuzu kaybetmeden bitirin kürü. Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi umutlarımızı hepinizi seviyorum.

Selam canım. Başın sağ olsun.

Pco gittiğ için çok sevindim ne mutlu sana faydasını görmüşsün kürün. İnşallah çok yakında bebişinde gelir sevincimiz 2 kat olur canım. :dua:

Evet maalesef 3 gün gecikmeli kırmızıları gördüm bende😭 7 aydır deniyoruz olmuyo olmuyo bu ay da soğan suyu denicem bu defa 2 gün sonra başlıcam soğan suyuna.Maximum kaç ay soğan kürü içebilirim? Bir de bu ay 15 gün değil de 10 gün mü içicem soğan suyunu?

Canım pco kist,adet düzensizliği vs varsa kürü 4 ay yapabilirisin ama böyle rahatsızlıkların yoksa 1 ay yapman yeterli.

Eğer devam edeceksen evet kalan 3 ay yine adet bittikten sonra 2 gün sonra yani 3.gün başlıyorsun 10 gün kullanıp bırakıyorsun.

Canımmmm çok sevindim gözün aydın iyi sabrettin ve gittiğinde hem bebişi hemde kalp atışını gördün. İnşallah kucağına sağlıcakla aldığı günleri de görürsün canım. :dua::dua::dua::anneadayı::emir_bebek::nazar::anne:

Darısı da tüm isteyenlerin başına inşallah. :dua::dua::dua:

Nasiliz gerginiz, soğan kürü ve hayıt otundan sonra ilk SAT im dundu.adet olabilirim heran gibi hissediyorum, 41 yasinda olduğum için pek umudum yok o yüzden SAT imi kaydettirmedim konu sahibine, öyle takip ediyorum buradaki genç kardeşleri:)) her hamilelik hikayesi, beta HCG sonucu aglatiyor duygulandiriyor, dua ediyorum herbirinize.bugün adet olmazsam test alirim sabah bakarım, olursam da vazgecerim belki 3.çocuk hikayesinden..bakalım..

Canım yaşına hiç takılma Rabbim nasip ettiyse hepsi boş. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur. Elimizden geleni yaptıktan sonra zaten gerisi takdiri ilahi. Allah 2 çocuğunu bağışlasın sağlıklı hayırlı ömür versin. Eğer 3.de Rabbim nasip ettiyse zaten yolunu bulup gelecektir. :KK200:

X