Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu ay benimde öyle oldu adetimden 15 gün önce göğüslerim ağrımaya başladı hatta dokunamıyordum bile ama sonuç yine kırmızı yine kırmızı hep kırmızı😂
Doktorumu aradım gel hemen dedi gittim yumurta çatlamış ayın 10 u ve 11 i gibi ve bizim 11 inde ilişki oldu tutmuştur imşallahh 21. Gün progesteron baktırcam o zmn hemen hemen belli olacak ben ihtimal vermiorum ama hiç belli olmaz die de çok umutsuz olamıyorum 🙄🙄

Benim kırmızılar bugün geldi yine hiç saşmaz sağolsun yeni bat 29 mayıs ama ramazanda ara vereceğim hem biraz düşünmeyeyim artık istiyorum hem de ramazanda benim için zor olacak hayaller hazirana kısmetse

Selam canım. Başın sağ olsun.

Pco gittiğ için çok sevindim ne mutlu sana faydasını görmüşsün kürün. İnşallah çok yakında bebişinde gelir sevincimiz 2 kat olur canım. :dua:
Sağol canım benim. Inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırız. Bayramdan önce bayram yapmış oluruz hepimiz.

Benim kırmızılar bugün geldi yine hiç saşmaz sağolsun yeni bat 29 mayıs ama ramazanda ara vereceğim hem biraz düşünmeyeyim artık istiyorum hem de ramazanda benim için zor olacak hayaller hazirana kısmetse
Canım benim batta 8 mayıs bende senin gibi ramazan dolayısı ile haziranda başlamayı düşünüyorum. Inşallah bizim ayımız olur haziran.

kızlar merhaba bende bir kaç gün soğan suyu içmiştim geçen ay ama adetin 5.gnü içtiğimden adetim 12 günde bitti bu ay hala adetim gelmedi zaten 50 gün arayla oldum son 2 üç adeti yani batım yok.dün sabah akıntımda kan geldi adet başladı dedim ama dünden bugüne 1 damla kanama yok.5 gün önce hcg baktırdım 0.8 hamile değilim yani.ama yinede adet kanamam gelmedi üstüne karnımda garip kasılmalar ağrılar gögüs hassasiyetimde var ve çok duygusalım :) bunlar bana hala umut veriyor geç döllenme olabilir mi hastanenin sonuçları yanlış olabilir mi kanda 4 beş gün olmadan çıkmaz gibi kafamda deli, düşünceler.adetim gelmezse haftaya dra giderim sanırım.idrar testindede bişi çıkmaz zaten erken olduğu için.yani baya daraldım bu duruma.

Kızlar konu ile alakalı birşey değil ama danışmak istediğim bir konu var bu akşam için arkadaşlarla plan yaptık yeni bebeği olan arkadaşımıza bebek görmeye gideceğiz halk arasında bir inanış var ya adetliyken bebek görülmeye gidilmez bebeğin vücüdünda birşeyler çıkar falan diye araştırdım bir çok yerde birşey olmaz yazıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

kızlar merhaba bende iki kere iğneli aşılama denedim olmadı, bu ay soğan kürünü bir arkdaşım tavsiye etti, bugün sat son günü, yarın başlayım diyorum, biraz stres yaptım midem ağrıdı ama yinede denemek istiyorum şansımı , bu arada adet düzeni bozuldu aşılama 21. gün oldu döngüm 28-29, ama yarın başlayım diyorum

kızlar merhaba bende iki kere iğneli aşılama denedim olmadı, bu ay soğan kürünü bir arkdaşım tavsiye etti, bugün sat son günü, yarın başlayım diyorum, biraz stres yaptım midem ağrıdı ama yinede denemek istiyorum şansımı , bu arada adet düzeni bozuldu aşılama 21. gün oldu döngüm 28-29, ama yarın başlayım diyorum
yanlış yazmışım aşılama 11. gün oldu öyle olunca erken olunuyor bakalım düzen bozulacakmı ben yarın başlayayım bakalım Ya nasip Ya ALLAH diyerek.. bir ark kardeşi hamile kalmış soğan kürü ile dene diye ısrar etti ama şunda kararsızım ters tepki yaparmı , hormonal değerlerimde sıkıntı yok sebepsiz infertilite bizimkisi.

Canlarim nasilsiniz ..biwey sorucam size bugun adetimin 18 ci gunu wimdi ic camawirimda kahverengi kanabenzer leke gordum .sogan kurude kullanmiyorum artik bu neden ola bilir bu kadar cabuk adetimde olmaz hicbizaman

Canlarim nasilsiniz ..biwey sorucam size bugun adetimin 18 ci gunu wimdi ic camawirimda kahverengi kanabenzer leke gordum .sogan kurude kullanmiyorum artik bu neden ola bilir bu kadar cabuk adetimde olmaz hicbizaman
Peçeteyle sildiğinde falan görebilio musun canım istersen günlük ped yada peçete koy daha iyi görürsün

Kızlar ben normalde 2 gün falan erken adet olurum doktorum da erken yumurtan çatlıo dedi çatladığı dönemde bir kez beraberliğim oldu ve doktor nedense beni çok umutlandırdı gögüs ağrılarım çok kötü dokunamıorum 21 inde progestron için kan verecem betahcg de mi baktırsam çok mu erken stres yapmamaya çalışıorum olmayınca çok üzülüyorum baktırsam çıkar mı acaba

X