Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cennetkokulumm cennetkokulumm Cancazim ben adet oldum bugun normale gore erken oldum demekki erken yum. olmuş. Yeni bat 21 mayis.
Birde arkadaslar genel olarak hepinize bir sorum olcak ben bu ay civan percemi adacayi ve hayit kullancam. Cok arastrdim emin olamadim bazilari adet'in 2.gunu baslayip yum. gunune kadar icmis bazilari da adet bitimi baslayip yum. gunune kadar icmis. Sizce hangisi dogru yada aranizda bileniniz varmi yardimci olabilecek ?

cennetkokulumm cennetkokulumm Cancazim ben adet oldum bugun normale gore erken oldum demekki erken yum. olmuş. Yeni bat 21 mayis.
Birde arkadaslar genel olarak hepinize bir sorum olcak ben bu ay civan percemi adacayi ve hayit kullancam. Cok arastrdim emin olamadim bazilari adet'in 2.gunu baslayip yum. gunune kadar icmis bazilari da adet bitimi baslayip yum. gunune kadar icmis. Sizce hangisi dogru yada aranizda bileniniz varmi yardimci olabilecek ?
Canım hiç bir fikrim yok umarım bilen vardır cevabını alırsın 🤗🤗🤗adet olma konusunda aynı gidiyoruz bebeğim 🥰

Kuzum benim bu ot çöp işine henüz girmedim fikrim yok inan ki o_O

Selam kızlar çok takip edemiyorum giremiyorum sanırım şuan için değişiklik Yok 😔
Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah
Ovulasyon testiyle takip etmeyi unutmayın
Canım benim mrb;
Bu ay etmedim ben kuzum dün banyoyu toparlarken bi tane test buldum yapayım bari dedim pik gördüm gel de devam etme şimdi :KK48:
Sen nasılsın yolunda mı her şey?

Canım benim mrb;
Bu ay etmedim ben kuzum dün banyoyu toparlarken bi tane test buldum yapayım bari dedim pik gördüm gel de devam etme şimdi :KK48:
Sen nasılsın yolunda mı her şey?
Hadi yaaa kuzum takip et valla
Biliyorsun sen de benim çok işime yaradı
Biz iyiyiz çok şükür kızmış bebeğimiz büyüyoruz bakalım 😍
ALlah sizlere de nasip etsin dualarımdasınız 🙏

Hadi yaaa kuzum takip et valla
Biliyorsun sen de benim çok işime yaradı
Biz iyiyiz çok şükür kızmış bebeğimiz büyüyoruz bakalım 😍
ALlah sizlere de nasip etsin dualarımdasınız 🙏
İnşallah kuzucum bize de nasip eder Rabbim.Beklemekten başka çaremiz yok.
Oy miniş ya bal gibi bir kızın olacak inşallah.Su gibi geçsin gebeliğin sağlıkla canım:KK200:

Merhaba kızlar uzun zamandır girmiyorum forumlara doktora muayene oldum geçtiğimiz ay yumurtalıklarım tembelmiş e12 değerim düşük çıktı folik asite başladık bu ayda hormona başlayacağız bolcada adaçayı içiyorum iyi geliyormuş gebelik tedavi olana kadarda olmayacak sanırım hayırlısı olsun bekleyelim bakalım ☺️

Kızlar canlar selam hepinize. Ben de epeydir giremedim cenazem vardı anca fırsat buldum girmeye. Güzel haberlerle geldim size. Bugün doktora gittim aşılama vs artık ne yapılması gerekiyorsa başlayalım diye. Ben 19 yaşından beri pcosla mücadele ediyordum bugün doktoruma da söyledim ve beni muayene ederken baktı baktı tekrar tekrar baktı ve sende pcos falan yok dedi. Ben tabi şok mail olur falan derken soğan kürünü söyledim pek hoşuna gitmese de bu durum onayladı yani kızçeler tam gaz devam küre ben iki ay yaptım sadece ve sonuç pcos yok olmuş dedi. Şimdi bat bekliyoruz tedavi uygulamak için. Nolursunuz umudunuzu kaybetmeden bitirin kürü. Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi umutlarımızı hepinizi seviyorum.

Kızlar canlar selam hepinize. Ben de epeydir giremedim cenazem vardı anca fırsat buldum girmeye. Güzel haberlerle geldim size. Bugün doktora gittim aşılama vs artık ne yapılması gerekiyorsa başlayalım diye. Ben 19 yaşından beri pcosla mücadele ediyordum bugün doktoruma da söyledim ve beni muayene ederken baktı baktı tekrar tekrar baktı ve sende pcos falan yok dedi. Ben tabi şok mail olur falan derken soğan kürünü söyledim pek hoşuna gitmese de bu durum onayladı yani kızçeler tam gaz devam küre ben iki ay yaptım sadece ve sonuç pcos yok olmuş dedi. Şimdi bat bekliyoruz tedavi uygulamak için. Nolursunuz umudunuzu kaybetmeden bitirin kürü. Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi umutlarımızı hepinizi seviyorum.
Öncelikle başınız sağolsun canım rabbim kalanlara sağlık ve sabır versin 🤲 soğan kürü mucizesinin işe taramasına sevindim bizlerede umut oluyorsunuz inşallah daha güzel haberlerini alırız canım:dua:

Canım yazdığım cevap aynı zamanda senin içinde geçerli.

Merhaba kızlar ikinize de ortak cevap yazıcam. Soğan küründen 3-4 gün erken veya geç adet görmeniz normal. Sanırım ikiniz de adet olmuşsunuz bu yazılardan sonra. Yalnız yaptığınız yanlışı belirteyim diğer arkadaşlar da yapmasın. Küre adet biter bitmez başlamanız hata olmuş kür aynı zamanda adet söktürücüdür. Bu da sizin adet sürenizin uzamasına dolayısıyla da yeni göreceğiniz adetin gecikmesine sebep olmuş görünüyor. Kürün orijinal tarifini sayfanın başında belirttim hatta videodan direkt İbrahim Saraçoğlunun da anlatımını ekledim. İnternette kürle ilgili çeşitli tarifler sunulmuş ve çok karışmış ortalık. Kürü doğru zamanda doğru şekilde uygulamazsak faydasının olacağını düşünmüyorum tam tersi kaş yapalım derken göz çıkartırız.

Şimdi sizin adetiniz bittikten sonra 2 gün sonra yani 3.günü başlamanız gerekir. Adetin 7. günü 10. günü diye bahsedilen ibareler sadece kafa karışıklığı herkesin adet süresi farklıdır kiminin 5 gün sürer kiminin 7. gün kiminin 9 gün. Asıl tarifte azami başlama süresi adet bittikten 2 gün sonra yani 3. ve10. günleri arasındadır.

Son olarak soğan kürü doğru uygulandığı taktirde adet düzenini bozmaz tam tersi düzensiz olan adeti düzenler. Ama yanlış uygulama sorun yaşamınıza sebep olur. Yine yaşanan bir düzensizlik varsa mutlaka doktora gitmenizi tavsiye ederim tahmin etmediğiniz bir sebep yaşadığınız sorunları cevabı olabilir. Bunu da en iyi doktor muayenesi sonucu anlayabilirsiniz.
Evet maalesef 3 gün gecikmeli kırmızıları gördüm bende😭 7 aydır deniyoruz olmuyo olmuyo bu ay da soğan suyu denicem bu defa 2 gün sonra başlıcam soğan suyuna.Maximum kaç ay soğan kürü içebilirim? Bir de bu ay 15 gün değil de 10 gün mü içicem soğan suyunu?

X