- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.241
Hadi bakalım inşallah canımmmBen ilk kez ikinci çizgiyi görüyorum canım o yüzden çok umutlandım inşallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım inşallah canımmmBen ilk kez ikinci çizgiyi görüyorum canım o yüzden çok umutlandım inşallah vardır
Kan ver netleştir canım inşallah gelmiştir bebişinBen ilk kez ikinci çizgiyi görüyorum canım o yüzden çok umutlandım inşallah vardır
Ahhh kuzum insallah vardir Benim basima 2 defa geldi o silik cizgi ikisinin sonu da husran oldu. O gunden beridr zaten hic gebelik testi kullanmadim Dularim seninle ❤❤Ben ilk kez ikinci çizgiyi görüyorum canım o yüzden çok umutlandım inşallah vardır
Cancazim valla bende son bi umut diyorum. Cikolata kistine de cok faydasi oluyormus. Gebelik olmasa da en azindan kistten kurtulurum diyorum. Bende bu ay kestim zaten ara ara sancim oluyor. Senin o guzel haberi en yakin zamanda alacagimiza eminim ben ❤ Sen nasil oldun ablam bu arada soramadim bi turlu k.bakma ne olurCanımmm benimmm inşallah gelecek beklenen güzel haberler ben de bu ay umudumu kestim bat 2 ama adet oldum olcam ben bırakıyorum artık hiç bişiy yapmıycam ne bitki ne doktor zaten sorun da yok çok şükür rabbim versede vermesede vardır bi bildiği ❤
Benim kirmizilar da gelir heralde bugun yarin ara ara sancim oluyor. Zaten yine hic umudum yoktu bu ay mutsuzda diilim alistim heralde bende bu duruma
Her neyse kizlar ben bu adetten sonra hayıt civan percemi ve adacayini cay yapip icecegim cok faydasi oluyormus. Onlarin esliginde adacayi yagini da rahime koyuyorlarmis fakat ben icine degil ic camasirima koycam ve belime cibar yapistrcam bakalim neler olcek Bunlari yapmam da son olur umarim
Son olarak bi arkadas ovu kullanan varmi diye sormus ben kullanmistim sormak istedigin birsey varsa yardimci olabilirim bildigim kadariyla
Kızlar bakar mısınız siz görüyor musunuz?
Aynen ablam mutsuzluk yok. Umutta hic olmasa da oluyor insanin en icinde biryerinde. O yuzden gayet mutluyum en azndan kendimi cok rahat hissediyorum. Nasip kismet zamani geldigin de elbet gelecektir yavrucuk❤Kuzummm umutsuzda değiliz mutsuz da dimi sen elinden gelen yapıyorsun bak ne güzel yenilerini de ekleyeceksin. Ben inanıyorum her şeyin bir vakti zamanı var sende eninde sonunda mucizene kavuşacaksın
Senin güzel yüreğini yerim ben canım benim mevsimsel allerjik astım o yüzden bahar sonuna kadar stabilinşallah sağlıkla birbirimize hepimiz veririz güzel haberleriCancazim valla bende son bi umut diyorum. Cikolata kistine de cok faydasi oluyormus. Gebelik olmasa da en azindan kistten kurtulurum diyorum. Bende bu ay kestim zaten ara ara sancim oluyor. Senin o guzel haberi en yakin zamanda alacagimiza eminim ben ❤ Sen nasil oldun ablam bu arada soramadim bi turlu k.bakma ne olur
Cansinnn❤❤ Cok gecmis olsun ablam dikkat et kendine Nasip kısmet beklemekten sabretmek baska elimizden birsey gelmiyor cancazimSenin güzel yüreğini yerim ben canım benim mevsimsel allerjik astım o yüzden bahar sonuna kadar stabilinşallah sağlıkla birbirimize hepimiz veririz güzel haberleri ❤❤
Bilmiyorum ki canım ben hiç duymadım üzülme Allah’ın dediği olurDoktor amma iliwki onerdi yine gunawiri falekulum kaybolmuw iliwki olsada nasil hamile kalirimkibawina boyle biwey gelen oldumu kizlar
Benim kuzenimde de var korunmayi birakti 4.ayinda hamile oldugunu ogrendi. Cok stress yapma bi sknti olacagini hic dusunmuyorum ben. Onemli olan stres olmamanKizlar insulin direncim var benim hormon testi yapdirdim insulin cok yukselmiw..doktor yumurtalil rezervini azaltir dedi .dogrumu sizce
Coksaol guzelim icimi ferahlatdinBenim kuzenimde de var korunmayi birakti 4.ayinda hamile oldugunu ogrendi. Cok stress yapma bi sknti olacagini hic dusunmuyorum ben. Onemli olan stres olmaman
Canım takma kafana taktıkça olacağı varsa da olmuyor içini ferah tut bak bi tane evlatlarımız var çok şükür allahım sağlık versin olmasa onlar olmazdı kuzumCoksaol guzelim icimi ferahlatdin
Evet abla artik bu aydan umidi kesdim ramazan geliyor zaten 1 ay ara vericem akiwina biraktikm artik kismet neyse o olsunCanım takma kafana taktıkça olacağı varsa da olmuyor içini ferah tut bak bi tane evlatlarımız var çok şükür allahım sağlık versin olmasa onlar olmazdı kuzum❤
Bende öyle düşünüyorum canım vücudum biraz kendine gelsinEvet abla artik bu aydan umidi kesdim ramazan geliyor zaten 1 ay ara vericem akiwina biraktikm artik kismet neyse o olsun
Kuzum bir kere hamile kaldın bir kez kimyasal yaşadın içini yüreğini ferah tut tekrar hamile kalacaksın kafanı böyle şeylerle çok meşgul etme neler duyuyoruz doktorlardan sen sağlıklı beslen kafana takma yeterKizlar insulin direncim var benim hormon testi yapdirdim insulin cok yukselmiw..doktor yumurtalil rezervini azaltir dedi .dogrumu sizce