Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmm benimmm inşallah gelecek beklenen güzel haberler ben de bu ay umudumu kestim bat 2 ama adet oldum olcam ben bırakıyorum artık hiç bişiy yapmıycam ne bitki ne doktor zaten sorun da yok çok şükür rabbim versede vermesede vardır bi bildiği 🥰😘🙏
Cancazim valla bende son bi umut diyorum. Cikolata kistine de cok faydasi oluyormus. Gebelik olmasa da en azindan kistten kurtulurum diyorum. Bende bu ay kestim zaten ara ara sancim oluyor. Senin o guzel haberi en yakin zamanda alacagimiza eminim ben ❤ Sen nasil oldun ablam bu arada soramadim bi turlu k.bakma ne olur 💋💋

Benim kirmizilar da gelir heralde bugun yarin ara ara sancim oluyor. Zaten yine hic umudum yoktu bu ay mutsuzda diilim alistim heralde bende bu duruma 😁
Her neyse kizlar ben bu adetten sonra hayıt civan percemi ve adacayini cay yapip icecegim cok faydasi oluyormus. Onlarin esliginde adacayi yagini da rahime koyuyorlarmis fakat ben icine degil ic camasirima koycam ve belime cibar yapistrcam bakalim neler olcek 😁😂 Bunlari yapmam da son olur umarim 😉😉
Son olarak bi arkadas ovu kullanan varmi diye sormus ben kullanmistim sormak istedigin birsey varsa yardimci olabilirim bildigim kadariyla 😊😍

Kuzummm umutsuzda değiliz mutsuz da dimi sen elinden gelen yapıyorsun bak ne güzel yenilerini de ekleyeceksin. Ben inanıyorum her şeyin bir vakti zamanı var sende eninde sonunda mucizene kavuşacaksın :KK68::KK200:

Kuzummm umutsuzda değiliz mutsuz da dimi sen elinden gelen yapıyorsun bak ne güzel yenilerini de ekleyeceksin. Ben inanıyorum her şeyin bir vakti zamanı var sende eninde sonunda mucizene kavuşacaksın :KK68::KK200:
Aynen ablam mutsuzluk yok. Umutta hic olmasa da oluyor insanin en icinde biryerinde. O yuzden gayet mutluyum en azndan kendimi cok rahat hissediyorum. Nasip kismet zamani geldigin de elbet gelecektir yavrucuk❤💋

Cancazim valla bende son bi umut diyorum. Cikolata kistine de cok faydasi oluyormus. Gebelik olmasa da en azindan kistten kurtulurum diyorum. Bende bu ay kestim zaten ara ara sancim oluyor. Senin o guzel haberi en yakin zamanda alacagimiza eminim ben ❤ Sen nasil oldun ablam bu arada soramadim bi turlu k.bakma ne olur 💋💋
Senin güzel yüreğini yerim ben canım benim mevsimsel allerjik astım o yüzden bahar sonuna kadar stabil🤗inşallah sağlıkla birbirimize hepimiz veririz güzel haberleri ❤️❤️

Senin güzel yüreğini yerim ben canım benim mevsimsel allerjik astım o yüzden bahar sonuna kadar stabil🤗inşallah sağlıkla birbirimize hepimiz veririz güzel haberleri ❤❤
Cansinnn❤❤ Cok gecmis olsun ablam dikkat et kendine💋 Nasip kısmet beklemekten sabretmek baska elimizden birsey gelmiyor cancazim💋

Kizlar adetin 4 cu gunu ultrasonda hem sagda,hem solda folekulum vardi 7 mm,bugun adetimin 12 ci gunu ultrasonda bakildi yine folekul gorunmuyor kaybolmuw dedi doktor..bu nasil olur bawima gelen kalmadi artik benim yaa😔

Doktor amma iliwki onerdi yine gunawiri falekulum kaybolmuw iliwki olsada nasil hamile kalirimki😔bawina boyle biwey gelen oldumu kizlar

Kizlar insulin direncim var benim hormon testi yapdirdim insulin cok yukselmiw..doktor yumurtalil rezervini azaltir dedi .dogrumu sizce
Kuzum bir kere hamile kaldın bir kez kimyasal yaşadın içini yüreğini ferah tut tekrar hamile kalacaksın kafanı böyle şeylerle çok meşgul etme neler duyuyoruz doktorlardan sen sağlıklı beslen kafana takma yeter

X