Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 11 gün soğan suyu yaptım adet bitiminden 1 gün sonra başladım.Bir de glukofen kullanmaya başladım bu ay .normalde 15-16 nisanda adet olmam gerekiyor ama olmadım ağrılar giriyor kasığıma bacaklarıma gelen giden yok.Pcosum var ama yumurtladım yani bu ay geçte olsa olmam gerekiyo adet idrar testi yaptım negatif bu arada

Ayni durumdayiz. Ben adetin 6. Gunu basladim normalde adetim 5 yada 6 gun surer biter bitmez basladim ama adet yine devam etti 11 gun surdu leke den biraz daha yogundu.15 gun devam edemedim kure korktum 11. Gun biraktim. Yumurtlamam gec oldu normalde 12 yada 13. Gun yumurtlardim 15. Gun yumurtladim. Akintiyla ve ovulasyon testiyle takip ettim. 16 nisanda adet olmam gerkirdi ama olmadim 3 gun gecti anlamiyirum hic boyle olmamisti. Normal duzenimi mi bozdu sogan kuru bilmiyorum cok korkuyorum ama kasik agrisi falan bilmem ben kurden sonra hissettim kasiklarimi. Birseyler etti bana ama iyi yondemi kotu yondemi bilemedim

Kızlar pcoslu olupta adet düzensizliği için soğan kürünü kullanıp adeti düzene giren oldu mu? Ben genelde 35 günde bir adet oluyorum ama uzun zamandır 45 50 günü buluyor. Bugün Bat günüm ama hiç bir belirti yok yine olmadı galiba

Kızlarr öncelikle herkesin kandili mübarek olsun mübarek günde herkesten dua bekliyorum özellikle hamiş arkadaşlardan ve herkese de dua ediceğimi bilmenizi isterim Bat a 5 gün var ama şuan çok feci grip geçiriyorum ilaç almadan iyleşicek gibi diilim ama içmekte istemiyorum napsam bilemedim

Cok teşekkurederim canim verdigin bilgiler icin ama simdi adet duzensizligi yapiyor diye cok yazi okudum benim zaten vardi kurtajdan sonra duzelmisdi tekrar nkzulur diye korkuyorum cok kararsiz kaldim yani

Hayırlı kandiller canım inşallah duamdasınız hepiniz öncelikle geçmiş olsun bir iki gün daha ilaçsız idare edip bitki çayı falan tüketsen daha iyi olur sanki

Gecmiw olsun canim .ilac icme sakin bak adet gunune az kalmiw belki bebiw vardir

Kızlar hayırlı kandiller herkese Bir sorum olacak soğan kürü yapanlara. Bugün kürün 10. Günü ve ilk defa karnımın alt kısmında sanki göbek deliğimde gibi ama değil tuhaf bir ağrı var, eğildikçe adım attıkça daha çok ağrıyor. Kasık ağrısı yada batması gibi bir şey değil, kasıkla alakasız yerde zaten. Ama canımı acıtan tuhaf bir ağrı. Böyle bir şey yaşayanınız var mı?? Acaba kürden mi

Soğan kürü uygulamaları hakkında farklı yazılar var kızlar adet bittikten 2 gün sonra başlayıp 15 gün mü devam edeceğiz hangisi doğrusu acaba? Ben de başlamayı düşünüyorum.

Evet canım adetin 7. günü başlayıp 15 gün devam ediyosun şifa olsun inşallah
Amin inşallah hepimize şifa olsun bu mübarek gecede... yalnız ben yumurtalama gününe kadar devam ediliyor diye okudum hesap yaptım reglimin başlamasına 1 hafta kala bitecek kür yani yumurtlama dönemini geçiyor :/ Sıkıntı olmaz mı?

Hayır canım hiç bir sıkıntı olmaz çünkü yumurta kalitesini arttırıyor...senin döngün kaç gün canım

Dün karnım ağrıdı adet ağrısı gibi hafif kahverengimsi leke geldi şimdi de hafif pembe tonlarında karın ağrısıyla beraber sanırım adet oluyorum

Dün karnım ağrıdı adet ağrısı gibi hafif kahverengimsi leke geldi şimdi de hafif pembe tonlarında karın ağrısıyla beraber sanırım adet oluyorum
Canim bende bugun oldum ama hala sokulmedi pembe pembe geliyor birseyler yarin tamamen sokulur. Benimde sancilarim cok oldu hala cok agiriyor karnim. Bu ay olmadı gelecek ay inşallah olacak . Umıtsuzluğa kapılma uzulme

Canim bende bugun oldum ama hala sokulmedi pembe pembe geliyor birseyler yarin tamamen sokulur. Benimde sancilarim cok oldu hala cok agiriyor karnim. Bu ay olmadı gelecek ay inşallah olacak . Umıtsuzluğa kapılma uzulme♥
Benim de öyle bugün yarın sökülür artık .gelecek aya kaldı umutlarr bu ay da soğan suyu yapsam mı ki geçen ay ilk yapışımdı

Benim de öyle bugün yarın sökülür artık .gelecek aya kaldı umutlarr bu ay da soğan suyu yapsam mı ki geçen ay ilk yapışımdı
Ben yapmayacagim cok korktum. Sen bilirsin canim ters tepki yapabilir. Ben bal corekotu tarcini dusunuyirum naapsam bilmiyorum. Su adet gecikmesi cok korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…