-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.181
Ben de 11 gün soğan suyu yaptım adet bitiminden 1 gün sonra başladım.Bir de glukofen kullanmaya başladım bu ay .normalde 15-16 nisanda adet olmam gerekiyor ama olmadım ağrılar giriyor kasığıma bacaklarıma gelen giden yok.Pcosum var ama yumurtladım yani bu ay geçte olsa olmam gerekiyo adet idrar testi yaptım negatif bu aradaKizlar bu ay 11 gun sogan kuru yaptim bu ayin 16 sonra adet olmam gerekirdi hala olmadim I dear testide yaptim dun negatif diyor. Sogan kurunden sonra adeti geciken oldumu .ne olabilirpco kist falan yok bende bebek icin yaptim oylesine enfeksiyon falan varsa atsin diye.
Ayni durumdayiz. Ben adetin 6. Gunu basladim normalde adetim 5 yada 6 gun surer biter bitmez basladim ama adet yine devam etti 11 gun surdu leke den biraz daha yogundu.15 gun devam edemedim kure korktum 11. Gun biraktim. Yumurtlamam gec oldu normalde 12 yada 13. Gun yumurtlardim 15. Gun yumurtladim. Akintiyla ve ovulasyon testiyle takip ettim. 16 nisanda adet olmam gerkirdi ama olmadim 3 gun gecti anlamiyirum hic boyle olmamisti. Normal duzenimi mi bozdu sogan kuru bilmiyorum cok korkuyorumBen de 11 gün soğan suyu yaptım adet bitiminden 1 gün sonra başladım.Bir de glukofen kullanmaya başladım bu ay .normalde 15-16 nisanda adet olmam gerekiyor ama olmadım ağrılar giriyor kasığıma bacaklarıma gelen giden yok.Pcosum var ama yumurtladım yani bu ay geçte olsa olmam gerekiyo adet idrar testi yaptım negatif bu arada
Cok teşekkurederim canim verdigin bilgiler icin ama simdi adet duzensizligi yapiyor diye cok yazi okudum benim zaten vardi kurtajdan sonra duzelmisdi tekrar nkzulur diye korkuyorum cok kararsiz kaldim yaniEvet canım soğan kürüne en erken adet bittikten 2 gün sonra yani 3.günü başlıyorsun 15 gün aksatmadan günde iki defa sabah öğlen veya sabah akşam onu da yapamıyorsan akşam yemekten önce ve yatmadan önce 2 sefer içiyorsun. Yumurtlama gününe denk geliyor canım ama bu sakıncalı bir durum değil zaten yumurtlama kalitesini de arttırıyor bu kür aynı zamanda. Zaten düşündüğümüz gibi olsa bu kürü yaptığınız ay korunun sonraki ay deneyin derlerdi. Eğer Polikistik over, Kist ve Polip yoksa sadece hamilelik için yapacaksan ayda 1 defa 15 gün yapman yeterli. Bu şikayetlerin varsa ilk ay 15 gün diğer aylar 10 'ar gün olmak üzere kürü toplam 4 ay yapıyorsun.
Hayırlı kandiller canım inşallah duamdasınız hepinizKızlarr öncelikle herkesin kandili mübarek olsunmübarek günde herkesten dua bekliyorum özellikle hamiş arkadaşlardan ve herkese de dua ediceğimi bilmenizi isterim Bat a 5 gün var ama şuan çok feci grip geçiriyorum ilaç almadan iyleşicek gibi diilim ama içmekte istemiyorum napsam bilemedim
Ihlamurla falan geçiştiriyorum canımHayırlı kandiller canım inşallah duamdasınız hepinizöncelikle geçmiş olsun bir iki gün daha ilaçsız idare edip bitki çayı falan tüketsen daha iyi olur sanki
Gecmiw olsun canim .ilac icme sakin bak adet gunune az kalmiw belki bebiw vardirKızlarr öncelikle herkesin kandili mübarek olsunmübarek günde herkesten dua bekliyorum özellikle hamiş arkadaşlardan ve herkese de dua ediceğimi bilmenizi isterim Bat a 5 gün var ama şuan çok feci grip geçiriyorum ilaç almadan iyleşicek gibi diilim ama içmekte istemiyorum napsam bilemedim
İnşallah canımmm mübarek günde rabbim ellerimizi boş çevirmesinGecmiw olsun canim .ilac icme sakin bak adet gunune az kalmiw belki bebiw vardir
Evet canım adetin 7. günü başlayıp 15 gün devam ediyosun şifa olsun inşallahSoğan kürü uygulamaları hakkında farklı yazılar var kızlar adet bittikten 2 gün sonra başlayıp 15 gün mü devam edeceğiz hangisi doğrusu acaba? Ben de başlamayı düşünüyorum.
Amin inşallah hepimize şifa olsun bu mübarek gecede... yalnız ben yumurtalama gününe kadar devam ediliyor diye okudum hesap yaptım reglimin başlamasına 1 hafta kala bitecek kür yani yumurtlama dönemini geçiyor :/ Sıkıntı olmaz mı?Evet canım adetin 7. günü başlayıp 15 gün devam ediyosun şifa olsun inşallah
Hayır canım hiç bir sıkıntı olmaz çünkü yumurta kalitesini arttırıyor...senin döngün kaç gün canımAmin inşallah hepimize şifa olsun bu mübarek gecede... yalnız ben yumurtalama gününe kadar devam ediliyor diye okudum hesap yaptım reglimin başlamasına 1 hafta kala bitecek kür yani yumurtlama dönemini geçiyor :/ Sıkıntı olmaz mı?
26 gün.. ama arada bir bir iki gün sapıyor...Hayır canım hiç bir sıkıntı olmaz çünkü yumurta kalitesini arttırıyor...senin döngün kaç gün canım
Dün karnım ağrıdı adet ağrısı gibi hafif kahverengimsi leke geldi şimdi de hafif pembe tonlarında karın ağrısıyla beraber sanırım adet oluyorumAyni durumdayiz. Ben adetin 6. Gunu basladim normalde adetim 5 yada 6 gun surer biter bitmez basladim ama adet yine devam etti 11 gun surdu leke den biraz daha yogundu.15 gun devam edemedim kure korktum 11. Gun biraktim. Yumurtlamam gec oldu normalde 12 yada 13. Gun yumurtlardim 15. Gun yumurtladim. Akintiyla ve ovulasyon testiyle takip ettim. 16 nisanda adet olmam gerkirdi ama olmadim 3 gun gecti anlamiyirum hic boyle olmamisti. Normal duzenimi mi bozdu sogan kuru bilmiyorum cok korkuyorumama kasik agrisi falan bilmem ben kurden sonra hissettim kasiklarimi. Birseyler etti bana ama iyi yondemi kotu yondemi bilemedim
Canim bende bugun oldum ama hala sokulmedi pembe pembe geliyor birseyler yarin tamamen sokulur. Benimde sancilarim cok oldu hala cok agiriyor karnim. Bu ay olmadı gelecek ay inşallah olacak . Umıtsuzluğa kapılma uzulmeDün karnım ağrıdı adet ağrısı gibi hafif kahverengimsi leke geldi şimdi de hafif pembe tonlarında karın ağrısıyla beraber sanırım adet oluyorum
Benim de öyle bugün yarın sökülür artık .gelecek aya kaldı umutlarrCanim bende bugun oldum ama hala sokulmedi pembe pembe geliyor birseyler yarin tamamen sokulur. Benimde sancilarim cok oldu hala cok agiriyor karnim. Bu ay olmadı gelecek ay inşallah olacak . Umıtsuzluğa kapılma uzulme♥
Ben yapmayacagim cok korktum. Sen bilirsin canim ters tepki yapabilir. Ben bal corekotu tarcini dusunuyirum naapsam bilmiyorum. Su adet gecikmesi cok korkuttu beniBenim de öyle bugün yarın sökülür artık .gelecek aya kaldı umutlarrbu ay da soğan suyu yapsam mı ki geçen ay ilk yapışımdı