Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın güzel bayanlar :KK200:

Listemizde günü geçen arkadaşlarımız durum bildirimi yaparlarsa yeni bat tarihlerine göre tekrar listemizi düzenleyebiliriz. Uzun süre bildirim yapmayanları listeden silmek zorunda kalacağım canlarım listemizi güncel tutmaya çalışalım ki heyecanımızı birlikte yaşayalım.

S Sese1212
@Morvampir1
@Mihmandar_34
@muhammetumut
Nur_hayat2005 Nur_hayat2005
@blackbird87
M Momgirl
Ilahe91 Ilahe91
themis_ themis_

canlarım adet olanlarınızın güncel bat tarihleri alabilirim. Ya da en güzeli bize güzel haberleri olanları listenin üst kısmına taşıyabilirim. :anneadayı::emir_bebek::nazar::KK37:
Kuzucum günaydın;
Yeni bat 11 mayıs

Listemizde günü geçen arkadaşlarımız durum bildirimi yaparlarsa yeni bat tarihlerine göre tekrar listemizi düzenleyebiliriz. Uzun süre bildirim yapmayanları listeden silmek zorunda kalacağım canlarım listemizi güncel tutmaya çalışalım ki heyecanımızı birlikte yaşayalım.

S Sese1212
@Morvampir1
@Mihmandar_34
@muhammetumut
@blackbird87
M Momgirl
Ilahe91 Ilahe91
themis_ themis_

canlarım adet olanlarınızın güncel bat tarihleri alabilirim. Ya da en güzeli bize güzel haberleri olanları listenin üst kısmına taşıyabilirim. :anneadayı::emir_bebek::nazar::KK37:
Canim benim bat 13 mayis

Bugün soğan kürüne başladım. Adetim bitmesine rağmen soğan suyunu içtikten 3 saat sonra kırmızı pembe bir kanama başladı. Bu normal mi acaba. Daha önce soğan kürü yapanlarda kanamaya sebep oldu mu

Bugün soğan kürüne başladım. Adetim bitmesine rağmen soğan suyunu içtikten 3 saat sonra kırmızı pembe bir kanama başladı. Bu normal mi acaba. Daha önce soğan kürü yapanlarda kanamaya sebep oldu mu
Merhaba canım ödem attırıyor ya içini temizlediği için olabilir. Soğan küründen sonra akıntı yada lekelenme yaşayanlar oluyor.

S Sese1212
@Morvampir1
@Mihmandar_34
@muhammetumut
@blackbird87
M Momgirl
Ilahe91 Ilahe91
themis_ themis_

13 nisanda adet oldum canım

Kizlar bu ay 11 gun sogan kuru yaptim bu ayin 16 sonra adet olmam gerekirdi hala olmadim I dear testide yaptim dun negatif diyor. Sogan kurunden sonra adeti geciken oldumu .ne olabilir 😞pco kist falan yok bende bebek icin yaptim oylesine enfeksiyon falan varsa atsin diye.

S Sese1212
@Morvampir1
@Mihmandar_34
@muhammetumut
@blackbird87
M Momgirl
Ilahe91 Ilahe91
themis_ themis_

Ben hala adet olmadım idrar testi yapıyorum negatif ara ara kasıklarıma dizlerime ağrı giriyor adet olacakmışım gibi ama yok.Niye böyle oldu ki😢

X