-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.201
Tebrik ederim canım hamilesin hemen kan ver netleştir benceiEki Görüntüle 2260637
Kızlar bugun Bat günüm az önce test yaptım 3.dkda böyle oldu ilişkinin üstünden 19 gün geçti değerlendirir misiniz
İnşallah öyledir canım benim ptsi vereceğim hem 1 2 gün geçmiş olurTebrik ederim canım hamilesin hemen kan ver netleştir bence
İnşallah öyledir canım benim ptsi vereceğim hem 1 2 gün geçmiş olur
[/QUOTE
İnşallah canım tabi sen bu arada kendini yorcak şeyler yapma bizlere de haber ver inşallah gelmiştir bebeğin
Canim hamilelik bu cok sevindim kan ver biran onceiEki Görüntüle 2260637
Kızlar bugun Bat günüm az önce test yaptım 3.dkda böyle oldu ilişkinin üstünden 19 gün geçti değerlendirir misiniz
Sağol kuzum benim vereceğim inşallahCanim hamilelik bu cok sevindim kan ver biran once
İnşallah canım allahım gönlümüzden geçeni ömrümüze hayırlı eylesinİnşallah canım dua edin olur mu bu sefer sorunsuz olsun
Duamiz seninle kuzum inwallah guzel haberler alicaksinİnşallah canım dua edin olur mu bu sefer sorunsuz olsun
Canım yazdığım cevap aynı zamanda senin içinde geçerli.Bugün soğan kürüne başladım. Adetim bitmesine rağmen soğan suyunu içtikten 3 saat sonra kırmızı pembe bir kanama başladı. Bu normal mi acaba. Daha önce soğan kürü yapanlarda kanamaya sebep oldu mu
Ben de 11 gün soğan suyu yaptım adet bitiminden 1 gün sonra başladım.Bir de glukofen kullanmaya başladım bu ay .normalde 15-16 nisanda adet olmam gerekiyor ama olmadım ağrılar giriyor kasığıma bacaklarıma gelen giden yok.Pcosum var ama yumurtladım yani bu ay geçte olsa olmam gerekiyo adet idrar testi yaptım negatif bu arada
Ayni durumdayiz. Ben adetin 6. Gunu basladim normalde adetim 5 yada 6 gun surer biter bitmez basladim ama adet yine devam etti 11 gun surdu leke den biraz daha yogundu.15 gun devam edemedim kure korktum 11. Gun biraktim. Yumurtlamam gec oldu normalde 12 yada 13. Gun yumurtlardim 15. Gun yumurtladim. Akintiyla ve ovulasyon testiyle takip ettim. 16 nisanda adet olmam gerkirdi ama olmadim 3 gun gecti anlamiyirum hic boyle olmamisti. Normal duzenimi mi bozdu sogan kuru bilmiyorum cok korkuyorumama kasik agrisi falan bilmem ben kurden sonra hissettim kasiklarimi. Birseyler etti bana ama iyi yondemi kotu yondemi bilemedim
iEki Görüntüle 2260637
Cok teşekkurederim canim verdigin bilgiler icin ama simdi adet duzensizligi yapiyor diye cok yazi okudum benim zaten vardi kurtajdan sonra duzelmisdi tekrar nkzulur diye korkuyorum cok kararsiz kaldim yani
Canım doğru zamanda doğru şekilde yapıldıktan sonra kür düzensizlik yapacağını hiç sanmıyorum. Tam tersi zaten kürü adet düzensizliklerini gideriyor. Bu olumsuz örnekler kürü doğru mu uyguladı yanlış mı bilemem. Ama kimse iyice araştırmadan hiç bir kürü yapmasın. İnternet bu konularda hem iyi hem de bilgi kirliliği ile dolu. Ben soğan kürünü yapmadan önce kafam çok karışmıştı en iyisi dedim ağızdan çıkan sözler videolara baktım ve Saraçoğlunun videolarına göre orijinal sitesini takip ettim. Herkesin vücudu farklıdır ilaçlara bile farklı tepkiler veren vücudumuz kürlere de farklı tepkiler verecektir. Yapıp yapmama konusunda en doğru kararı vücudunuzu tanıyarak verebilirsiniz.
Canım midesinde reflü ve gastirit olanlara önerilmiyor soğan kürü, bırakmakla iyi yapmışsın.Baslamisdim yapmaya ama reflu gastrit oldugu icin dokundu malesef acillik oldum birakdim ovulasyon testi aldim bende onla talip edicem esimede keci boynuzunu iciriyorum hayirlisi
İnşallah canım benim teşekkür ederimCanım hayırlısı olur inşallah Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin sorunsuz güzel bir hamilelik olsun. Bu sonuca göre hamilesin. Pazartesi doktordan sonra da inşallah çok güzel haberler ile gelirsin
İnşallah canım benim teşekkür ederimbugun gittim kan verdim 2 saate sonucu alacagım inşallah heyecanla bekliyorum
Aynen canim..aranizda ovilasyon test kullanan varmiCanım midesinde reflü ve gastirit olanlara önerilmiyor soğan kürü, bırakmakla iyi yapmışsın.