- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.221
Kızlar sonucu aldım 330 çıktı. Çok şükür hamileyimlütfen çok dua edin sağlıkla gelişsin
Canım benim çok teşekkür ederimHadi gözün aydın canım tebrik ederim. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah
Eeee o zaman seni listenin üst bölümüne taşıyalım artık
Canim cok guzel haberKızlar sonucu aldım 330 çıktı. Çok şükür hamileyimlütfen çok dua edin sağlıkla gelişsin
Kuzum benim çok sevindimKızlar sonucu aldım 330 çıktı. Çok şükür hamileyimlütfen çok dua edin sağlıkla gelişsin
Gözünaydın canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al insallahKızlar sonucu aldım 330 çıktı. Çok şükür hamileyimlütfen çok dua edin sağlıkla gelişsin
Gözünaydın canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al insallah
Kuzum benim çok sevindimrabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhh
Canim cok guzel habersaglikli olsun inwallah
Hadi bakalım canım inşallah koyulaşarak devam eder. Senden de güzel haber gelir bu baharda bol bereketli hamiş haberleriyle dolup taşsın burası inşallah.Kızlar bata daha 8 gün var ama dayanamadım elimde olan erken gebelik testini yaptım 1buçuk yıldır onlarca test yaptım ilk kez çok silik bir çizgiyi gördüm çok heyecanlandım birkaç gün sonra testi tekrarlayacaım umarım koyulaşır
Canim tesekkur ederim cok aciklayici bir yazi olmus onu bende dusundum 5 6 gun siren adetim 11 gun uzadi haliyle 4 gun gecikmeli geldi haklisiniz.Canım yazdığım cevap aynı zamanda senin içinde geçerli.
Merhaba kızlar ikinize de ortak cevap yazıcam. Soğan küründen 3-4 gün erken veya geç adet görmeniz normal. Sanırım ikiniz de adet olmuşsunuz bu yazılardan sonra. Yalnız yaptığınız yanlışı belirteyim diğer arkadaşlar da yapmasın. Küre adet biter bitmez başlamanız hata olmuş kür aynı zamanda adet söktürücüdür. Bu da sizin adet sürenizin uzamasına dolayısıyla da yeni göreceğiniz adetin gecikmesine sebep olmuş görünüyor. Kürün orijinal tarifini sayfanın başında belirttim hatta videodan direkt İbrahim Saraçoğlunun da anlatımını ekledim. İnternette kürle ilgili çeşitli tarifler sunulmuş ve çok karışmış ortalık. Kürü doğru zamanda doğru şekilde uygulamazsak faydasının olacağını düşünmüyorum tam tersi kaş yapalım derken göz çıkartırız.
Şimdi sizin adetiniz bittikten sonra 2 gün sonra yani 3.günü başlamanız gerekir. Adetin 7. günü 10. günü diye bahsedilen ibareler sadece kafa karışıklığı herkesin adet süresi farklıdır kiminin 5 gün sürer kiminin 7. gün kiminin 9 gün. Asıl tarifte azami başlama süresi adet bittikten 2 gün sonra yani 3. ve10. günleri arasındadır.
Son olarak soğan kürü doğru uygulandığı taktirde adet düzenini bozmaz tam tersi düzensiz olan adeti düzenler. Ama yanlış uygulama sorun yaşamınıza sebep olur. Yine yaşanan bir düzensizlik varsa mutlaka doktora gitmenizi tavsiye ederim tahmin etmediğiniz bir sebep yaşadığınız sorunları cevabı olabilir. Bunu da en iyi doktor muayenesi sonucu anlayabilirsiniz.
Canimmm cok sevindim senin adina. Saglikla buyusun gelissin ve dogsun insallah kuzun❤❤Kızlar sonucu aldım 330 çıktı. Çok şükür hamileyimlütfen çok dua edin sağlıkla gelişsin
Teşekkür ederim tatlım inşallahCanimmm cok sevindim senin adina. Saglikla buyusun gelissin ve dogsun insallah kuzun❤❤
Canim ben goruyorum ikinci cizgiyi ..amma adetini bekle yine kendinide koru tamammi inwallah bebeyin seninledirKızlar bakar mısınız siz görüyor musunuz?
İnsallah canım çok umutlandımCanim ben goruyorum ikinci cizgiyi ..amma adetini bekle yine kendinide koru tamammi inwallah bebeyin seninledir
Bende ilk baktigimda gordum gibi. Ama beklemekte fayda var tabi. Ben erkenden test yapmayi birakali sene oldu sanirim. O yuzden erken yapmayin bence hayal kirikligi oluyor malesef. Amaaaa insallah bebis vardr insallah ❤Kızlar bakar mısınız siz görüyor musunuz?
Ben ilk kez ikinci çizgiyi görüyorum canım o yüzden çok umutlandım inşallah vardırBende ilk baktigimda gordum gibi. Ama beklemekte fayda var tabi. Ben erkenden test yapmayi birakali sene oldu sanirim. O yuzden erken yapmayin bence hayal kirikligi oluyor malesef. Amaaaa insallah bebis vardr insallah ❤
Gözün aydın canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar sonucu aldım 330 çıktı. Çok şükür hamileyimlütfen çok dua edin sağlıkla gelişsin
Canımmm benimmm inşallah gelecek beklenen güzel haberler ben de bu ay umudumu kestim bat 2 ama adet oldum olcam ben bırakıyorum artık hiç bişiy yapmıycam ne bitki ne doktor zaten sorun da yok çok şükür rabbim versede vermesede vardır bi bildiğiBenim kirmizilar da gelir heralde bugun yarin ara ara sancim oluyor. Zaten yine hic umudum yoktu bu ay mutsuzda diilim alistim heralde bende bu duruma
Her neyse kizlar ben bu adetten sonra hayıt civan percemi ve adacayini cay yapip icecegim cok faydasi oluyormus. Onlarin esliginde adacayi yagini da rahime koyuyorlarmis fakat ben icine degil ic camasirima koycam ve belime cibar yapistrcam bakalim neler olcekBunlari yapmam da son olur umarim
Son olarak bi arkadas ovu kullanan varmi diye sormus ben kullanmistim sormak istedigin birsey varsa yardimci olabilirim bildigim kadariyla