Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonucu aldım 330 çıktı. Çok şükür hamileyim lütfen çok dua edin sağlıkla gelişsin

Hadi gözün aydın canım tebrik ederim. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah

Eeee o zaman seni listenin üst bölümüne taşıyalım artık

Canım benim çok teşekkür ederim hep dua ediyorum diğer arkadaşlarımıza da Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Kızlar bata daha 8 gün var ama dayanamadım elimde olan erken gebelik testini yaptım 1buçuk yıldır onlarca test yaptım ilk kez çok silik bir çizgiyi gördüm çok heyecanlandım birkaç gün sonra testi tekrarlayacaım umarım koyulaşır

Hadi bakalım canım inşallah koyulaşarak devam eder. Senden de güzel haber gelir bu baharda bol bereketli hamiş haberleriyle dolup taşsın burası inşallah.

Canim tesekkur ederim cok aciklayici bir yazi olmus onu bende dusundum 5 6 gun siren adetim 11 gun uzadi haliyle 4 gun gecikmeli geldi haklisiniz.

Benim kirmizilar da gelir heralde bugun yarin ara ara sancim oluyor. Zaten yine hic umudum yoktu bu ay mutsuzda diilim alistim heralde bende bu duruma
Her neyse kizlar ben bu adetten sonra hayıt civan percemi ve adacayini cay yapip icecegim cok faydasi oluyormus. Onlarin esliginde adacayi yagini da rahime koyuyorlarmis fakat ben icine degil ic camasirima koycam ve belime cibar yapistrcam bakalim neler olcek Bunlari yapmam da son olur umarim
Son olarak bi arkadas ovu kullanan varmi diye sormus ben kullanmistim sormak istedigin birsey varsa yardimci olabilirim bildigim kadariyla

Bende ilk baktigimda gordum gibi. Ama beklemekte fayda var tabi. Ben erkenden test yapmayi birakali sene oldu sanirim. O yuzden erken yapmayin bence hayal kirikligi oluyor malesef. Amaaaa insallah bebis vardr insallah ❤
Ben ilk kez ikinci çizgiyi görüyorum canım o yüzden çok umutlandım inşallah vardır

Canımmm benimmm inşallah gelecek beklenen güzel haberler ben de bu ay umudumu kestim bat 2 ama adet oldum olcam ben bırakıyorum artık hiç bişiy yapmıycam ne bitki ne doktor zaten sorun da yok çok şükür rabbim versede vermesede vardır bi bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…