Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aleyküm selam canım söylerim tabi selamını.

İyi fikirmiş kuzum hamilelikte hareket şart zaten

Kızlar birşey sormak istiyorum size suan yumurtlama dönemine yeni girdim fena grip oldum ilaç almaya korkuyorum bu dönemde ilaç içsem bir zararı olur mu?

Canım hamile olduğunu öğrenmeden bilmeden bir çok kişi ilaç içiyor farkında olmadan genellikle bişey olmuyor ama sen yine de zora kalmadıkça kullanmamaya çalış. Onun yerine ballı tarçınlı limonlu ıhlamur iç, c vitamini içeren meyveler ye, birde günde 2 diş sarımsak yut suyla sabah akşam. Hani derler ya ilaç kullanınca 1 hafta, kullanmazsan 10 gün sürer diye. Doğal takviyeler daha iyi bence çok şiddetli değilse gribin.

Bende riske atmak istemiyorum zaten olmadı olmadı bu ay olacağı tutar vicdan azabından mahvolurum ciddi halsizlik var birde nezle hasta olacak haftayı buldum tam çalışma zamanı vücüt direncim düştü

Kizceler bu saatte yaziyorum cnki hala uyumadim vee agridan ölüyorum... Akşam saat 22.00 den sonra sol kasigimda ara ara agrilar basladi. Ee normal olarak bugun iliski de oldu yine agrili bir iliski
Yatakta saga sola donerken bile zor dönüyorum o derece. Zaten devamli olan bir agri var fakat arada birden bi batma gibi agri geliyor ki bi anda bagiriyorum. Anlamadim gitti yine mi kist yoksa yumurtlama mi catliyor mu..? Cözemedim fikirleri alayim sabah herkesten. Optum kocaman iyi uykular guzeller

Kızlar günaydın bir şey soracağım ben dün amh testi için doktora gittim jinekolojik muayene de yaptı bata 8 gün var hamile olsaydım orada gözükürdü değil mi?

Şiddetli ağrı olduysa kist olabilir canım ama yumurtlama günündeysen o kadar şiddetli ağrı olmaz ara ara batar 2 gün sürer senin dediğin gibi bi ağrı yaşadım o zaman kist var dediler folikül kisti bazıları ağrıyı fazla hisseder demişti doktor uzun sürerse bi görün doktora

Kızlar günaydın bir şey soracağım ben dün amh testi için doktora gittim jinekolojik muayene de yaptı bata 8 gün var hamile olsaydım orada gözükürdü değil mi?
Gebelik varsa görünmez kuzu bu kadar kısa zamanda erken gebelik testi al 8 gün varmış silik de olsa çıkabilir amh testi de önemli bi test yumurta rezervi hakkında bilgi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…