- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.981
Canım çok teşekkür ederim çocuklar hasta olmasınlar yaGeçmiş olsun canım acil şifalar.
Arkadaşlar soğan kürünu bir ay yaptım ikinci ay adete 10 gün kala mi yapacağım bende pko yok sadece hamilelik için yapıyorum
Canım çok teşekkür ederim çocuklar hasta olmasınlar ya
Ayy yerim onun hamile yogasını yaaaaBende nasip olursa eğer 3. ay bittiğinde hamile pilatesi istiyorum.
Hem hareket, hem değişiklik olsun, hem de anı kalsın istiyorum
Konuştuğunuzda çok selam söyle öpüyorum onu çokça canım
Sağol kuzum, bakalım canım daha tam araştırmadımAleyküm selam canım söylerim tabi selamını.
İyi fikirmiş kuzum hamilelikte hareket şart zaten
Kuzum benim 21. Gün mü gittin ya üzülme bu ay yumurtlamadın demek ki hemen moral bozup modunu düşürme doktorun ne dedi önemli olan oMaalesef sonuç yine 0 larda canım değer aralığıni da pek anladığım yok gerci
2 buçuk yaşında canım. Orta kulak iltihabı iğne vuruluyor yavrum perişan olduKesinlikle katılıyorum canım. Kaç yaşında bu arada neyi var kuzucuğun ?
2 buçuk yaşında canım. Orta kulak iltihabı iğne vuruluyor yavrum perişan oldurabbim tüm hastalara şifalar versin inşallah
Kuzum benim 21. Gün mü gittin ya üzülme bu ay yumurtlamadın demek ki hemen moral bozup modunu düşürme doktorun ne dedi önemli olan o
Kızlar birşey sormak istiyorum size suan yumurtlama dönemine yeni girdim fena grip oldum ilaç almaya korkuyorum bu dönemde ilaç içsem bir zararı olur mu?
Bende riske atmak istemiyorum zaten olmadı olmadı bu ay olacağı tutar vicdan azabından mahvolurum ciddi halsizlik var birde nezle hasta olacak haftayı buldum tam çalışma zamanı vücüt direncim düştüCanım hamile olduğunu öğrenmeden bilmeden bir çok kişi ilaç içiyor farkında olmadan genellikle bişey olmuyor ama sen yine de zora kalmadıkça kullanmamaya çalış. Onun yerine ballı tarçınlı limonlu ıhlamur iç, c vitamini içeren meyveler ye, birde günde 2 diş sarımsak yut suyla sabah akşam. Hani derler ya ilaç kullanınca 1 hafta, kullanmazsan 10 gün sürer diye. Doğal takviyeler daha iyi bence çok şiddetli değilse gribin.
Aynen bozukmuş canım hemen çıkıyoKızlar test yaptım ilk çizgi bile 15 dk snr çıktı test bozuk galiba
Neyse aceleci davrandım kuzu galiba adet gününü bekleyeyimAynen bozukmuş canım hemen çıkıyo
Aminnn canım inşallahOfff kıyamam daha da çok küçükmüş Allah şifa versin tekrardan canım.
Şiddetli ağrı olduysa kist olabilir canım ama yumurtlama günündeysen o kadar şiddetli ağrı olmaz ara ara batar 2 gün sürer senin dediğin gibi bi ağrı yaşadım o zaman kist var dediler folikül kisti bazıları ağrıyı fazla hisseder demişti doktor uzun sürerse bi görün doktoraKizceler bu saatte yaziyorum cnki hala uyumadim vee agridan ölüyorum... Akşam saat 22.00 den sonra sol kasigimda ara ara agrilar basladi. Ee normal olarak bugun iliski de oldu yine agrili bir iliski
Yatakta saga sola donerken bile zor dönüyorum o derece. Zaten devamli olan bir agri var fakat arada birden bi batma gibi agri geliyor ki bi anda bagiriyorum. Anlamadim gitti yine mi kist yoksa yumurtlama mi catliyor mu..? Cözemedim fikirleri alayim sabah herkesten. Optum kocaman iyi uykular guzeller
Gebelik varsa görünmez kuzu bu kadar kısa zamanda erken gebelik testi al 8 gün varmış silik de olsa çıkabilir amh testi de önemli bi test yumurta rezervi hakkında bilgi verirKızlar günaydın bir şey soracağımben dün amh testi için doktora gittim jinekolojik muayene de yaptı bata 8 gün var hamile olsaydım orada gözükürdü değil mi?