Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şiddetli ağrı olduysa kist olabilir canım ama yumurtlama günündeysen o kadar şiddetli ağrı olmaz ara ara batar 2 gün sürer senin dediğin gibi bi ağrı yaşadım o zaman kist var dediler folikül kisti bazıları ağrıyı fazla hisseder demişti doktor uzun sürerse bi görün doktora 💋💋💋
Bende daha cok kistten supheleniyordum. Yine cikti basima off offf. Sagol canisi cok tsk ederim 💋💋💋

Kizceler bu saatte yaziyorum cnki hala uyumadim vee agridan ölüyorum... Akşam saat 22.00 den sonra sol kasigimda ara ara agrilar basladi. Ee normal olarak bugun iliski de oldu yine agrili bir iliski😔
Yatakta saga sola donerken bile zor dönüyorum o derece. Zaten devamli olan bir agri var fakat arada birden bi batma gibi agri geliyor ki bi anda bagiriyorum. Anlamadim gitti yine mi kist yoksa yumurtlama mi catliyor mu..? Cözemedim fikirleri alayim sabah herkesten. Optum kocaman iyi uykular guzeller 💋💋
Benim gecen ay oyle olmuwdu yumurtam catlamiw hemen gun.doktoruma soyledim oyle dedi tabi hemen yarin doktora gidib ultrason oldugumda artik ovulasyon olmuw dedi

Kizceler bu saatte yaziyorum cnki hala uyumadim vee agridan ölüyorum... Akşam saat 22.00 den sonra sol kasigimda ara ara agrilar basladi. Ee normal olarak bugun iliski de oldu yine agrili bir iliski😔
Yatakta saga sola donerken bile zor dönüyorum o derece. Zaten devamli olan bir agri var fakat arada birden bi batma gibi agri geliyor ki bi anda bagiriyorum. Anlamadim gitti yine mi kist yoksa yumurtlama mi catliyor mu..? Cözemedim fikirleri alayim sabah herkesten. Optum kocaman iyi uykular guzeller 💋💋

Canım ilişkide ağrılı ise kisttir yumurtlama sancısı bu kadar çok olmaz diye düşünüyorum
Tabi herkesin vücut reaksiyon u ayrı inşallah kist değildir inşallah 🙏

Canım ilişkide ağrılı ise kisttir yumurtlama sancısı bu kadar çok olmaz diye düşünüyorum
Tabi herkesin vücut reaksiyon u ayrı inşallah kist değildir inşallah 🙏
Bende daha cok kist oldugu yonunde dusunuyorum kuzum. Umarim degildr ama ciddi bir agri vardi. Bugun yok oda garip ya 😁😁
Sogan kurune basladim yine

Kizlar 2 gundur baw agrisi halsizlik kusmam var .butun gunumu yatakda geciriyorum telefona bilr bakamiyorum iwik duwunce bawim catliyor .gorumcem bi test yap dedi yapdim sabah idrariyla resmini aticam bakarmisiniz adetime 6 gun var amma belli belirsiz pembe cizgi gibi cikdi .ovulasyon gunum 29 mart olmuwdu

20190412_161811.jpg

X