Selam kizlarBenim 3. gùnùmdù bugùn.. KasIklarimda agrilar var birazda akintim. Bugun yumurtaliklarima baktirdim pco vardi kadin hic birsey gorunmuyor hastaligniz yok dedi Sasirdim oysaki pco luydumm ben INS sogan suyundandir dicem ama 3 gunde etki edermiki :26:
selem canım seninle aynı gün başlamışız benimde bugün 4. oldu benimde kasıklarım ağırdı 2. 3. günler ama bugün ağrı yok bilmiyorum ne olup bitiyo
merhaba arkadaşlar bu konudaki yorumları uzun uzun okudum. 10 aydır korunmuyoruz fakat çocuğumuz olmuyo.. dr a gittim hormon testi ve ultrasonda bişi gözükmedi fakat bende bu soğan kürünü denemek istiyorum. Acaba kistin veya iltihabın ultrasonda gözükmeme ihtimali var mı ? yada kisti olmayanlarda kullansa faydası olurmu ? merak edıorum cevaplarsanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar bu konudaki yorumları uzun uzun okudum. 10 aydır korunmuyoruz fakat çocuğumuz olmuyo.. dr a gittim hormon testi ve ultrasonda bişi gözükmedi fakat bende bu soğan kürünü denemek istiyorum. Acaba kistin veya iltihabın ultrasonda gözükmeme ihtimali var mı ? yada kisti olmayanlarda kullansa faydası olurmu ? merak edıorum cevaplarsanız sevinirim.
benim yumurtam çatladı bugün o uzayan akıntı geldi sabah demekki kasıklarım ondan ağrıyomuş bizde bugünü eşimle değerlendirdik tabi bakalım nolucak
inşallah bakalım nolucak bide bişey sorcam sizinde burnunuz akıyomu benim devamlı akmaya başladı oda nedemek oluyo bilen yaşayan varmı
arkadaslar herseyı anladım da bu klorsuz suyu nerden bulucaz nasıl temın ederız?
Sonucta bu kuru uygulayan var ve hamıle kalmıs inşallah allahın iznıyle belki bız kalırız yenı:) Sen ne zamandır uyguluyordun ayen1986?
ben evıme aldıgım damacana suya baktım hepsinde klor oranı var yani:S anlamadım gitti..