- 13 Haziran 2021
- 53
- 9
- 31
ya merhaba merak ettim ben oldumu acaba bebisinizarkadaşlar konuyu ben açmıştım ve 7 gündür soğan kürü uyguluyorum ilk başlarda midemi bulandırmıştı ama alıştım zehir olsa içerim yeterki sağlıklı bir evladım olsun dün doktora gittim 12.günümdü 17 mm ve 19 mm olmak üzere iki yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi bugün vuruldum soğan kürüne devam 15 günü tamamlayacam bakalım gelişmelerden sizi haberdar ederim sizdende güzel haberler bekliyorum gelişmeleri yazın hoşçakalın
Evet oldu hatta şu an 11 yaşındaya merhaba merak ettim ben oldumu acaba bebisiniz
Adetimin 8 günü soğan kürüne ne zaman başlamam gerek
Nasıl uyguladım acaba bana da anlatır mısın bende uygulayayimevet ben uyguladım ve masallah nazar değmesin şimdi hamileyim pcoslulara özellikle tavsiye ederim
Sağolasın var olasın inşAllah Rabbim isteyen herkese nasib eder. (Yazdığlarınız beni o kadar motive etti ki, teşekkür ederim)gecen ay benim eltim dogum yaptı hatahanede yanında ben kaldım yantarafa dogum icin başka bayan geldi kayınvaldesi sogan cücügümüz geliyor diye sevinerek akrabalarına haber veriyordu bizim baktıgımızı farkedince dogum yapmaya gelen arkadaş anlatmaya başladı görümcesi sogan suyunun yüzdeki sivilcelere iyi geldigini söylemiş oda denemiş ama o ay hamile kalmış daha sonra tvde ibrahim saracoglunu dinlemiş sogan suyunun hamile kalmaya yardımcı oldugunu duymuş ondan sonra bebegini sogan cücüğü diye sevmeye başlamışlar size umut olsun diye yazdım