Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ya merhaba merak ettim ben oldumu acaba bebisiniz

Arkadaslar merhaba ben pkoluyum ibrahim sarcoglunun tarifi ile 2 ay sogan kuru uyguladım yanı aslında 3 ay ama ben 2 ay uygulayabıldım İlk ay 28.gun de reglm oldum ama bu ay 2 gün gecıkmem var, sogan kuru İle ilgili olabılır mı test mı yapmalıyım yoksa boylr bır durum yasayan arkadaslar var mı

Selam hanımlar bende 1.5 yıllık evliyim 11 aydır deniyoruz olmadı gerekli testler yapıldı eşimin sperm sayısı ve benim testlerim herşey normal çıktı ve hsg filmi çekildi tüplerim de açık çıktı ve klomen hapi çatlama iğnesi yapıldı olmadı doktor bana akışına bırak dedi 6 aya kadar olmazsa tekrar tedaviye devam dedi
Daha sonra 10 gündür bu soğan kürünü yapıyorum hiç bir sıkıntı yok eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum insallah en kısa zamanda güzel haberler alırız

Merhabalar arkadaşlar, ben gebelik öncesi kontrole gittiğimde amh düşük fsh yüksek çıktı. Doktor hanım yumurta rezervimin az olduğunu belirtti. Çocuğun zor olur, elini çabuk tut dedi... Tabi yıkıldım. Annemde de erken menepoz durumu var...
Üç ay hayıt otu kullandım sonra tekrar başka bir doktora kan tahlili verdim. Fsh olması gereken değerde çıktığı için amh yapmaya gerek yok dedi. Yumurtalıklarında gayet yeterli dedi. Eşim için henüz doktora gitmedik. Yaklaşık 7 aydır deniyoruz.
Şimdi burada okuduğum kadarıyla yumurta rezervi düşük olanlar soğan kürü yapmamalı mı?
Eğer yapmamalıysam hangi kürleri yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun tecrübeli güzel kadınlar.

Sağolasın var olasın inşAllah Rabbim isteyen herkese nasib eder. (Yazdığlarınız beni o kadar motive etti ki, teşekkür ederim)

Kızlar merhaba, geçen ay enfeksiyonum ve ufak bir kistim olduğunu öğrendim antibiyotik fitil duphaston kullandım. Doktorum sıcak havlu yap otur dedi yaptım. Bu arada hafif pko var dedi ve 1 düşüğüm var. Regl oldum bitti. Çocuk istiyorum ama enfeksiyon engel oluyormuş. Soğan kürü yapayım dedim başladım regl bitiminden 3 gün sonra ama aynı zamanda korunmasız ilişki yaşıyorum. Soğan kürü gebelik oluşmasını engeller mi bu sürede napsam bilemedim ne zaman bırakayım? 15 gün yapın diyorlar ama yumurtlamama denk geliyor ovülasyon takvimine bakıyorum kafam çok karışık nolur akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…