Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben de skaya2006 gibi yapıyorum adet bitiminden 5 gün sonra başladım. Bugün 3. günümdü. burnum akmaya başladı eşim sinüsleri temizliyor dedi. Fakat ben bilmiyorum. Faydası olursa yazarım. İnşaallah biz de bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız.
:18:

kızlar bende 1 ,5 yıllık evliyim 8 aydır bebk istiyoruz dün yine hüsranla sonuçlandı bende adetim biter bitmez soğan kürüne başlayacağım.çok heveslendim .bende de basit kist var sağda büyük solda küçük dr 1 yıl beklememiz lazım dedi.belki kistleri küçültür yada inş yok eder.ne bileyim inşallah işe yarar.başladığımda ve herhangi bi değişiklik olduğunda sizi haberdar ederim .aynı durumda olanlar varsa haberleşelim bir koldan gitmiş oluruz.hemde birbirimizi takip eder gaza getirirz belki:)şimdiden herkesin duaları kabul olur inşallah...

merhaba herkese,

Ben Elisa 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Bi süredir bebek istiyoruz fakat malesef olmadı bu zamana kadar. İlk önce göğsümde ağrı oldu prolaktin hormonun yüksek dediler 35 civarındaydı bu hormon gebeliği engeller dediler, ilaç kullanmaya başladım geçen ay kontrolde 25'e düştüğünü öğrendim sevindik fakat bu kez de ultrasonda follükül kistler gördü doktor onun için de bir sürü hormon testi yapıldı sonuçlar temiz çıktı doktorum diyorki ilaç vermeye gerek yok kendi kendine düzelebilir sonra da daha önce gittiğim diğer doktorlar gibi yaşın genç bi 6 ay daha deneyin yine olmazsa o zaman bakarız detaylı dedi. Şimdi doktora ne diyeceksin tamam deyip çıktım tabii ama bir gelişme olmadı hala adetimi yaklaşık 40 günde falan görüyorum. Artık doktora gitmicem soğan kürünü deniyeceğim bakalım nasıl sonuç verecek.

Moralini bozma canım. Bence soğan kürünü denedikten sonra sonuç alamazsan doktarına tekrar gitmeli ve tedaviye başlamak istediğini söylemelisin. Ben de benzer durumdayım.(rahatsızlıklarımız farklı) Ben sonuç alamazsam öyle yapacağım.

Geçmiş olsun canım. Bende de iki yıl önce kist vardı. Öğrendikten sonra Rabbime çok yalvardım. Bir de papatya çayı içtim. Kontrole gittiğimde yok olmuştu :))))

Merhaba; Rabbim, bebek için çıpınan tüm hanımların gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.

Benim sorunum adet gecikmesi. Yaklaşık iki sene önce pko'luydum. Fakat iki ay doğum kontrol hapı kullanıp kistlerimi yoketmiştim. Yaklaşık iki senedir 28 gün süren, çok doğal bir adet döngüm vardı. Ama ne olduysa bu ay adetim 50 günü aştı. Tahlil yaptım, doktora gittim hamile değilim. Yine hormonlarım oynadı diye korkuyorum. İki yıl önce annemin bana yaptırmaya çalıştığı soğan kürü geldi aklıma. O zaman ne dikkate almamıştım hiç. Ama artık doğum kontrol hapı kullanıp vücuduma gereksiz hormon yüklemek istemiyorum. Ve son iki aydır çocuk da istemeye başladım. O yüzden bu gün soğan kürüne başladım. İnşallah deneyen tüm hanımlar, hayırlısıyla bir sonuç alırız.

İnşaallah canım benim bugün 8. gün değişiklik yok ama bakalım ne olacak. Sen de gelişmelerden haberdar et.

Ben bu kürü 2 yıl önce yapmıştım ama çok da dikkat etmeden yapmıştım bir sonuç alamamıştım.. Şimdi gaza gelip tekrar denedim fakat dün bitti ortada bir değişiklik yok ( adet olmamam 40 günü geçti (normalde de 3-4 ay olmayabilir) ve %99 hamile değilim (((
İşe yarayanları, adet görenleri görünce çok seviniyorum ama bende işe yaramıyor sanırım (( pkoyum ben de..

İnşaallah canım benim bugün 8. gün değişiklik yok ama bakalım ne olacak. Sen de gelişmelerden haberdar et.

Benim de 2. gün bitti. Soğan kürüne başlamadan önce fena akıntım vardı. Soğan küründen sonra akıntım durdu. Hayırlısıyla adet oluruz, şifa olur inşallah.

Benim de 2. gün bitti. Soğan kürüne başlamadan önce fena akıntım vardı. Soğan küründen sonra akıntım durdu. Hayırlısıyla adet oluruz, şifa olur inşallah.
İnşaallah bu şifa olur da bebişlerimizi alırız kucağımıza. ben bu ay hem sıoan kürü hem de ovulasyon testi uyguluyorum bakalım ne olacak bugün 10. gün inşaallah hemen hayırlısıyla, sağlıklı br şekilde gebe kalırız ve bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız. Rbbim aratmasın, insanlara laf anlatmak zorunda bırakmasın.

Selam hanimlar. Ben de pcosluyum ve sogan suyu kùrùne dun basladim. Sorum su; pcos lu olup bu kùrle hamile kalan varmi ? Gecmis sayfalara pek bakamadim ama bi kac sayfa okudum ve umut oldu icime. RABBiM umutsuz birakmasin INSALLAH..

selam kader dostlarım bende dün başladım bu soğan kürüne ama sadece öğlen içebiliyorum akşamları çok zorluyo beni ama oda işe yaradı galiba akıntılarım başladı kasıklarımda ufak tefek kıpırdanmalar oldu inşallah bende uygulayanlar gibi ilk ayda hamile kalırım bıktım valla artık her testte tek çizgiden eczanelerle tanıdık çıktık artık :)

kızlar tadı bana artık iyi gelmeye başladı alıştım içmeye zehir olsada içerim sonunda mutlu sona ulaşmak var şuan içerken yazıyorum

Bugün 5. gün bitiyor. 5 gün boyunca hiçbir değişiklik olmadı bende. Sadece sabahları uyandığımda karın ağrım oluyordu. Fakat bugün kahverengi akıntım geldi. İnşallah şifa oluyordur. Bitene kadar devam edeceğim inşallah.

kahverengi akıntının gelmesi iyi işte demekki kistlerinin içindekiler çıkıyor. şuan bende bi renk değişikliği yok beyaz geliyo ama yumurtalıklarımda ağrılar var. herkese bol şans mutlu haberlerinizi verin artıkta sevinelim kızlar

Selam kizlar Benim 3. gùnùmdù bugùn.. KasIklarimda agrilar var birazda akintim. Bugun yumurtaliklarima baktirdim pco vardi kadin hic birsey gorunmuyor hastaligniz yok dedi Sasirdim oysaki pco luydumm ben INS sogan suyundandir dicem ama 3 gunde etki edermiki :26:

Son düzenleme:

Haklısın canım. İki gün boyunca kahverengi akıntı geldi. Bugün soğan küründe 6. gündeyim ve adet olmuşum. Çok mutluyum. İnşallah şifa oluyordur.

benim yumurtam çatladı bugün o uzayan akıntı geldi sabah demekki kasıklarım ondan ağrıyomuş bizde bugünü eşimle değerlendirdik tabi bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…