Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün benim 14. günüm. Yarın son. ama bende sadece bir ara yeşil bir akıntı geldi. sonra da pek bir şey olmadı ama İnşaallah Rabbim bu ay bebişim karnıma düşmüştür.
ya sen ona takılma hazır suyla yapılcak demek ıstenılen o yani... ya inşallah hamıle kalırsınız bunu yürekten isterim sadece gözlemlerime göre fikrimi söyledim... daha çok pcoslularda etkili bu kür kisti fln olanlarınınkini temizliyor ve gebeliğe hazırlıyor sende bi sorun varmıydı ??? nedensizmi gebe kalamadın?
kızlar ben bu klorsuz suya pek katılmıyorum su sudur ya doldurulan sular nerden dolduruluyo peki ben çeşme suyuyla yapıyorum valla sonucta soğanın faydası yine giriyo içime
evet bendede biraz geldi yeşil oda yumurtladığım günden sonra ama şimdi pek akıntım yok hatta yazanlarda kara kara geldiğini söylüyolar ama bende hiç olmadı acaba daha temizlemediğindenmi bide sürekli burun akıntısı var hiç geçmiyo
Canım benim iki gün önce bitti kür. Yeşil akıntı da geçti ama burun akıntısı ben de de oldu. Şu an çok şiddetli bel ağrısı var.
benim akıntım devam ediyo şuanda arada bi bazen sağ bazende sol yumurtalığımdan ağrı geliyo. sen adet olmadınmı hala belki onun belirtisidir
ben bekliyorum bakalım göğüslerim şişti ve ağrıyolar adetime 10 gün kala başladı şuan 6 gün var adete ayrıca yumurtlamadan 6 7 gün sonra kahverengi bişey geldi çok az ama akışkan değil leke gibi şimdi ise karnımın altı elimi deydiğimde şiş ve bastırdığımda sert gibi geliyo şüphelenmeye başladım çünkü bunlar yumurtladıktan bi kaç gün sonra başladı. normalde göğüslerim adete 3 4 gün kala şişer ve ağrırdı
selam kızlar bu soğan kürü ne için yapılıyo acaba söyleyebilirmisiniz
Canım bu ay başarmış olabilirsiniz :))))
Kızlar benim adetim diğer aylara göre daha ağrılı geçiyor. Soğan kürü kullanınca ağrı azalır diyorlardı bir de. Neden oldu ki bu? Şu an sancı iinde kıvranıyorum. (((5: