Kızlar iyi aksamlar ben pko luyum 3 gündür soğan kürüne basladım ama kasıklarımda ağrı ver batma hissediyorum aynı sorunu yasayan varmı acaba bırakmalımıyım yoksa intihap ve kistlere etki gösterdiği icin mi ağrı hissediyorum cevap verirseniz cok sevinirim
Bende bu ay soğan suyunu yaptım amasadece 10 gun yapabildim yumurtlama başladığı icin
Bilmiyorum ama yumurtlama döneminde belki bebis oluşur die bıraktım çünkü zarali bebeğe die biliyorum
İnşallah bebisin gelir ama erken gebelik belirtisi tam nedir bilmiyorum okuduğum kadarıyla bel agrisi kasik batması göğüslerde degisiklik mide yanması felan ama herkezde aynı ölçek die birsey yok
Kızlar iyi aksamlar ben pko luyum 3 gündür soğan kürüne basladım ama kasıklarımda ağrı ver batma hissediyorum aynı sorunu yasayan varmı acaba bırakmalımıyım yoksa intihap ve kistlere etki gösterdiği icin mi ağrı hissediyorum cevap verirseniz cok sevinirim
Merhaba arkadaşlar.. Soğan kürünün nasıl yapıldığını anladmda,ne zaman uygulamam gerektiği konusunda anlamadığım durumlra söz konusu:S şimdi benim adetim 4 gün sürüyor,geçen ay doktora gittiğimde kontrolllerimi yaptırdm herşey normaldi. fakat 3 aylık evli olmamızıa ve hiç korunmuyor olmamıza rağmen bi gelişme yokşimdi soğan kürü yapacağım. fakat adetim bittikten sonra başlayp 15 günmü devam edim yoksa adetimin son günü başlayıp 15 gün mü devam edim. bu arada son adet tarihim 17 aralık yumurtalama tarihim bu durumda 31 aralık olacak ben bu kürü yaparsam 1 ocağa kadar devam etmelimiyim? yada ben mi yanlış biliyorum ne olur bana bir fikir verin şimdiden teşekkürler hatunlar:)
3 aylık evlisin ve çocuk mu diyorsun??? çok erken değil mi? biraz evliliğin tadını çıkartsana
fotoş ben her ay sancı içinde kıvranıyorum majeziği biraz geç içeyim offf bütün günüm bitiyor mahvediyor beni ewlenince geçer dediler geçmedi çocuk olunca geçer dediler ama çocuk olmuyor amaaaan çocuğum olsunda içerim napayım ağrıda geçmeyiversin sende çok takılma ağrılara bıoşver canım al bir ilaç bişeyciğin kalmaz