Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar iyi aksamlar ben pko luyum 3 gündür soğan kürüne basladım ama kasıklarımda ağrı ver batma hissediyorum aynı sorunu yasayan varmı acaba bırakmalımıyım yoksa intihap ve kistlere etki gösterdiği icin mi ağrı hissediyorum cevap verirseniz cok sevinirim

bence bırakma işe yarıyor olduğunu gösteriyor inşallah hepsini temizler zaten özellikle pcolulara yarıyor soğan suyu

slm kızlar ben de kist var ilaç kullanıyorum kür uygulasam sorun olurmu 3 aydır ilaç bi türlü eritmedi

slm bendede over kisti oluyo ara ara adetlerim çok ağrılı geçiyo..3kere çatlatma iğnesi vuruldum 3de negatif sonuç verdi..bugün adet oldum soğan kürüne nezaman başlayayim ve nezaman bırakayım

selam ben kürü bırakmak zorunda kaldım 10.gün inanılmaz bir mide ağrısı çektim tüm gece boyunca sanırım dokundu ne güzel 5gün daha içicektim

Bende bu ay soğan suyunu yaptım amasadece 10 gun yapabildim yumurtlama başladığı icin

Bilmiyorum ama yumurtlama döneminde belki bebis oluşur die bıraktım çünkü zarali bebeğe die biliyorum

Bilmiyorum ama yumurtlama döneminde belki bebis oluşur die bıraktım çünkü zarali bebeğe die biliyorum

benim de bu ay herşeyim iyidi yumurtlamam oldu çatlama iğnesinden sonra yumurtalar çatladı bekliyorum ayın 23 de adet gnüm sabrım kalamdı erken hamilelik belirtisi ne olabilir bu arada bende polikistik overim

İnşallah bebisin gelir ama erken gebelik belirtisi tam nedir bilmiyorum okuduğum kadarıyla bel agrisi kasik batması göğüslerde degisiklik mide yanması felan ama herkezde aynı ölçek die birsey yok

İnşallah bebisin gelir ama erken gebelik belirtisi tam nedir bilmiyorum okuduğum kadarıyla bel agrisi kasik batması göğüslerde degisiklik mide yanması felan ama herkezde aynı ölçek die birsey yok

ne bileyim bende kasık ağrısı gögüs ucunda hasasiet arada mide ağrısı ve bulantısı aşırı gaz bunların hepsi var ama bilmiyorum

Hadi bakalım hayırlısı olsun hamilelik bltsi bunlar erken gebelik testi yapsana

selam bende de kist var hem sağ hem sol sol küçük olan bende daha yeni bitirdim soğan kürünü ve kullanır kullanmaz akıntılarım oldu bu temizlediğini gösteriri 15 gün kullandım ben 4 gün önce bitti inş faydası olmuştur kistlere ve bebeğe:)bendede biraz sancılar oldu ben de kistleri oynattığını düşündüm sonra ağrılar geçti ama hala temizliyo bence.senin içinde iyi olur inş.

Merhaba arkadaşlar.. Soğan kürünün nasıl yapıldığını anladmda,ne zaman uygulamam gerektiği konusunda anlamadığım durumlra söz konusu:S şimdi benim adetim 4 gün sürüyor,geçen ay doktora gittiğimde kontrolllerimi yaptırdm herşey normaldi. fakat 3 aylık evli olmamızıa ve hiç korunmuyor olmamıza rağmen bi gelişme yok şimdi soğan kürü yapacağım. fakat adetim bittikten sonra başlayp 15 günmü devam edim yoksa adetimin son günü başlayıp 15 gün mü devam edim. bu arada son adet tarihim 17 aralık yumurtalama tarihim bu durumda 31 aralık olacak ben bu kürü yaparsam 1 ocağa kadar devam etmelimiyim? yada ben mi yanlış biliyorum ne olur bana bir fikir verin şimdiden teşekkürler hatunlar:)

3 aylık evlisin ve çocuk mu diyorsun??? çok erken değil mi? biraz evliliğin tadını çıkartsana

Ben dayanamadım bıraktım kızlar sürekli kasık ağrısı ve yanma hissi yasadım iliski sırasında inanılmaz ağrı acı hissettim mutlaka yararlıdır belki ama böyle giderse cocuk yapıcak duruma gelemiycem cok ağrılı oluyor sanırım bana pek yaramadı soğan kürü

Canım insanın kendi gibilerinin de olduğunu öğrenmesi, dert ortağının olduğunu gösteriyor. Tavsiyendeki gibi yapıyorum ben de. Doktora da gittim enfeksiyon var dedi. Bu kür bende enfeksiyon yaptı.

sorma ya fatoş bendede yaptı enfeksiyon öyle kötü kokulu akıntım başladı ki sorma eşimede geçti o gitti dr iğne vuruldu hap vermişler 2 tane ben adetliydim bugün geçti adetim ama akıntı ve kokusu çok yoğun bende bu gün gidicem acile zaten karı koca beraber tedavi edilmeliymiş yoksa yine geçicek birbirimize nerden içtim diye kızıyorum kendime ömrümde böyle koku hissetmedim ya yıkasam bile bian geçmiyo her dakka burnumda koku mahvolduk biz ya bide akıntı sürekli geliyo yani suya benziyo bazende sarı. sende nasıl oldu.

Arkadaşlar merhaba ben 1 haftadır soğan kürü içiyorum içtikten hemen sonra baş dönmesi yaşıyorum 10 15 dakıka neden acaba sizlerede oluyormuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…