Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar ben geçen ay soğan kürü yaptım kürün 10. gününde adet oldum sanırım işe yaradı.
3 ay yapılıyormuş bu kür bu ay kürü yapasım yok malum soğanı içmek kolay değil.
incir kürünü deneyceğim inşallah.

Kızlar bugün benim 14. günüm. Yarın son. ama bende sadece bir ara yeşil bir akıntı geldi. sonra da pek bir şey olmadı ama İnşaallah Rabbim bu ay bebişim karnıma düşmüştür.

evet bendede biraz geldi yeşil oda yumurtladığım günden sonra ama şimdi pek akıntım yok hatta yazanlarda kara kara geldiğini söylüyolar ama bende hiç olmadı acaba daha temizlemediğindenmi bide sürekli burun akıntısı var hiç geçmiyo

kızlar ben bu klorsuz suya pek katılmıyorum su sudur ya doldurulan sular nerden dolduruluyo peki ben çeşme suyuyla yapıyorum valla sonucta soğanın faydası yine giriyo içime

Canım benım 6 yasında bır kızım var 2.yi yaklasık 8 aydır ıstıyorum olmuyor en son dr.gittıgımde polikistık over gıbı gozukuyor ve sağ over de kıst var dedı hemen dogum kontrol hapı kullanman gerek dedı,bende bı denıyım dedım hapı kullanmadan hayırlısı inşallah rabbım olmayanlara nasip etsın..
klorsuz suyuda soyle takıyorum kafama,sureklı klorsuz su klorsuz su diyor cunku programında dr. ınsallah ıse yararda...

kızlar ben bu klorsuz suya pek katılmıyorum su sudur ya doldurulan sular nerden dolduruluyo peki ben çeşme suyuyla yapıyorum valla sonucta soğanın faydası yine giriyo içime

televizyonda bir profesör anlatıyordu,klorlu su kaynadıkça kanserojen madde ortaya çıkıyormuş,duş alırken bile çok sıcak su olmasın diyordu.O günden beri yemeklerimi de iyi suyla yapıyorum.

meraba kızlar ben bu ay ilk kez soğan kürü kullandım ilk ay düzene girdi adetim, 3aylık diyolar devam etmeme gerek varmı birinci sorum bu ?bide bu ayki adetim öncekilere nazaran cok yoğun,kan pıhtısı seklinde tırnak ucu kadar parcalarla birlikte oldu bu sogan küründenmi kaynaklanıyo acaba sizdede böyle oldumu bunu ögrenmek istiyom tatlılar????

evet tatlım parça gelmesi normal çünkü içindeki pislikler çıkıyo demekki yaramış ayrıca 3 ay diye bişey yok dr 15 günden sonra bırakın sonraki adete 10 gün kala 7 gün daha için diyo ama eğer kist hala gitmemişse devam edersiniz her adete 10 gün kala 7 gün

Canım benim iki gün önce bitti kür. Yeşil akıntı da geçti ama burun akıntısı ben de de oldu. Şu an çok şiddetli bel ağrısı var.

Canım benim iki gün önce bitti kür. Yeşil akıntı da geçti ama burun akıntısı ben de de oldu. Şu an çok şiddetli bel ağrısı var.

benim akıntım devam ediyo şuanda arada bi bazen sağ bazende sol yumurtalığımdan ağrı geliyo. sen adet olmadınmı hala belki onun belirtisidir

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...ben pko hastasıyım ilaçsız adet olamıyorum. kızıma hamile kalmak için yani bundan 3yıl kadar önce içmiştim hamile kalamadım ama zayıflamıştım baya 15günde 7kilom gitmişti meğer soğandanmış sonra aşılama yapıldı çok şükür ilk aşılamada hamile kaldım..kızım şmdi 2yaşında ve ben arayı pek açmak istemiorum oluruna bıraktık 1tane daha olursa olsun olmazsa ilerde dr a giderim diye düşündüm soğan suyu içiyorum tekrar bakalım bugün 6.günim inşallah iyi gelir hepimize allahım olmayanlara annelik duygusunu tattırsın inşallah...amin

ben bekliyorum bakalım göğüslerim şişti ve ağrıyolar adetime 10 gün kala başladı şuan 6 gün var adete ayrıca yumurtlamadan 6 7 gün sonra kahverengi bişey geldi çok az ama akışkan değil leke gibi şimdi ise karnımın altı elimi deydiğimde şiş ve bastırdığımda sert gibi geliyo şüphelenmeye başladım çünkü bunlar yumurtladıktan bi kaç gün sonra başladı. normalde göğüslerim adete 3 4 gün kala şişer ve ağrırdı

Canım bu ay başarmış olabilirsiniz :))))

Kızlar benim adetim diğer aylara göre daha ağrılı geçiyor. Soğan kürü kullanınca ağrı azalır diyorlardı bir de. Neden oldu ki bu? Şu an sancı iinde kıvranıyorum. (((5:

Kızlar benim adetim diğer aylara göre daha ağrılı geçiyor. Soğan kürü kullanınca ağrı azalır diyorlardı bir de. Neden oldu ki bu? Şu an sancı iinde kıvranıyorum. (((5:

fotoş ben her ay sancı içinde kıvranıyorum majeziği biraz geç içeyim offf bütün günüm bitiyor mahvediyor beni ewlenince geçer dediler geçmedi çocuk olunca geçer dediler ama çocuk olmuyor amaaaan çocuğum olsunda içerim napayım ağrıda geçmeyiversin sende çok takılma ağrılara bıoşver canım al bir ilaç bişeyciğin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…