canım soğan kürüne reglinin 15 günü başlanılıyo diye biliyorum ben....
ayy acaba bendemi yapsam yarın 19 günüm amaCADIARZU
bende 1hafta denedim sonra nedense bıraktım.eşime 3ay keçiboynuzu kürü yaptım fakat eşimde varikosel olduğu için soğan kürünü tekrar denemek istemiyorum. seni okuyunca tekrar yapsammı dedimm acabaaa
sen bence soğan kürünü yeniden yap sonuçta biliyosun kadın rahatsızlığının ne zaman geleceği belli olmaz soğan kürü içini temizler iltihaptan arındırır ve seni korur dolayısıyla seni hep gebeliğe hazır tutar
canım yalnız soğan kürüne adetin bittikten 1 hafta sonra başlıcaksın. bizzat i.saraçoğlunun kendisi attığım maile cevap olarak söylemişti. 15 gün kullanıcaksın sonra da bir sonraki ay adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün kullanıcaksın
soğan kürünün tarifini verebilirmisiniz arkadaşlar birde nasıl kullanıcaz yan etkisi falan yok dimi
orta boy soğanın kabuğunu soyve 4 e böl. birbuçuk su bardağı kaynar suya at ve 5 dk orta ateşte ağzı kapalı olarak kaynak.sonra ocaktan indir ve ağzı açık ılıması için bırak.içibileceğin kadar ıldıktan sonra süz ve iç.
bu günde iki kez yapılacak ve adetin 7. günü başalyıp 15 gün devam edilecek günde iki kez ve her defasında taze hazırlanacak.hiç bir yan etkisi yok evli bekar herkes yapabilir.faydasını gören çokkkk
inşallah şifa bulursunzemuszemus