Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Evet canım gittim, çok şükür şu an için sorun yok ve bebişim kalp atışlarını duydum..Çok acaip ve değişik bi duygu..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

ayyyy çok sevindim bitanem allah bebişine uzun ömürler versin sana da kolay hamilelikler geçirtsin cok saol güzel dileklerin için

kızlar 2 gündür içiyorum ama allah günah yazmasında çokkk kötü yaw insanın midesini bulandırıo bide ac karnına ıyyyyyyyyyyyyyy ama pes etmek yokkkkkkk yola devam ...

ayyyy çok sevindim bitanem allah bebişine uzun ömürler versin sana da kolay hamilelikler geçirtsin cok saol güzel dileklerin için

çok teşekkür ederim canım, çok sağol...

kızlar 2 gündür içiyorum ama allah günah yazmasında çokkk kötü yaw insanın midesini bulandırıo bide ac karnına ıyyyyyyyyyyyyyy ama pes etmek yokkkkkkk yola devam ...

pes etmek yok

slm kızlar bende kist var buda e2 değerimi yüksek çıkardı şimdi ben yasmin konturol hapı kulanıyorum bu arada kürü uygularsam bişey yaparmıı bu arada tüp bebeğe gidicem eşimin degerleri düşük

Ya arkadşlar ben anlamıyorum saraçoğlu adet bitiminden 7 gün sonra başlayın diyor, burda adetin 7. günü demişler. Hem rahmi temizleme özelliği var hem de yumurtlama gününe geliyor. Hamileliği öğrenince bırakın diyor ama kür süresinde hamilelik olsa bile belli olmaz ki çok erken? .Ne yapacaz kafam karıştı????????

silik çizgi olduğunda pozitif kabul ediliyormuş inşallah hamilesindirr.walla hiç daha fazla beklemeden git hemenn kan testi yaptır eğerki hamileysen ki bana öyle geliyor :) kocamannnnnn tebrik ediyorummm seniii

cnm inşallah öyledir ama sankı adet olacakmısım gıbı hıssedıyorum bacaklarımın iç kısmında acayim bi ağrı var hayırlısı olsun kesin sonuç aldığımda burda paylaşıcam yine sende ne var ne yok???

hadi tatlım inşallah yaa ama okuyoruz işte aynı adet belirtisi gibiymiş bekle bakalım hayırlısı olsun inşallahh. walla canım başka bir şehirde gittiğim bayan bir doktor ocak ayında bana klomen diye bir ilaç vermişti ben korkup kullanmamıştım kist yapıyormuş diye ama artık onu kullanıyorum akşama bitecek inşallah yarında randevum var hastaneye gidicemm yani yumurta takibi deniliyor heralde beklemedeyim yani cnm ya

anladım cnm hadi hayırlısı inş güzel sonuçlar alacaksın allah emeklerimizin karşılığını boş çıkarmasın soğan kürü yapmıştın dimi sen?? ben geçen ay yapmıştım bu ayda ovulasyon testiyle yumurtlama günlerimi öğrendim.. yumurtlama döneminde gün aşırı birlikte ol eşinle ben öyle yaptım valla

ewet cnm yapmıştım ama yalan yok ben onu tam gününde bitirmedim 4gün kala bıraktım o ay ovulasyon testide almıştım günümü gördüm ama gebelik yine olmamıştı işte bu ayda böyle yapıcaz.tamam cnm bakalım dotor yarın neler dicek inşallahh güzel haberlerimi yazıcam bende buraya en kısa zamanda.

kızlar yaaa yumurlama günündeyim diye soğan kürünü 10.günde bırakmaya karar verdim cok çelişkide kaldım devam etsemmi bıraksammı die ama nebilim kafam karman çorman yardım lütfennnnn:18::18::18::18:

Valla saraçoğlu hamile kalsanız bile bişey olmuycağını söylüyor ama şunuda belirtiyor hamile kaldığınız anda bırakın diyor.Bende anlamadım.Bende içiyorum bugün 11. günüm.Yumurtlama günümdede içtim Allah hayırlısını versin.Belki bu ay olmasa bile bi sonraki aya hazırlık yapmış olurum diye düşündüm.Rahim içi iyice temizlenir.

hımm ok kızlar artık herkesin kendi insiyatifine kalmış ins herkesin kürü bıraksada bırakmasada bi bebişi olur

Merhaba ben 2 buçuk yıllık evliyim ilk bir yıl korunduk. Sonra denedik olmadı. Defalarca doktora gittim. Hormon testi yaptırdım. Smear yaptırdım. Gebelik öncesi testler falan...(fakat rahim filmi falan cekmedi,ultrason,kan-idrar testi bir de alttan muayene) Hiçbir sorun çıkmadı. Eşimde de yok. Ama olmadı. Bu siteden duyduğum kadarıyla soğan kürü iyi geliyormuş. Ben de başlamaya karar verdim. Bugün başladım. İnşaallah Rabbim bu sefer nasip eder. İnşaallah ben de "kızlar işe yaradı" diye yazanlardan olurum. Sizlerin dualarını rabbim kabul eylesin.

mrb kızlar şu soğan kürü nasıl yapılyo biri açık bir şekilde yazabilirmi caba bende yapmak istiyoum 1 yıldır deniyoruz olmuyoooooo

Kızlar soğan kürü şöyle uygulanıyor;
1,5 bardak klorsuz suyu kaynatıyosunuz içine orta boyuttaki bir soğanı dörde bölüp 5 dk haşlıyosunuz kapağı kapalı bi şekilde.Daha sonra süzüp içiyorsunuz.Bunu günde iki kez taze taze yapıp içiyorsunuz.15 gün boyunca tekrarlanıyor.Adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor.Ama ben adetim biter bitmez başladım.Bazıları öyle diyor bazıları böyle.Bende hemen başladım.Benim yarın biticek.Faydasını görmüş olursam haber veririm kızlar.Tadı hiç kötü değil.Biraz ılınınca için bi nefeste.Hiç de zor değil.Afiyet olsun.
Allah şifa etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…