ebryy doktora gittinmi nasılmış mercimek tanesi
Evet canım gittim, çok şükür şu an için sorun yok ve bebişim kalp atışlarını duydum..Çok acaip ve değişik bi duygu..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
ayyyy çok sevindim bitanem allah bebişine uzun ömürler versin sana da kolay hamilelikler geçirtsin cok saol güzel dileklerin için
kızlar 2 gündür içiyorum ama allah günah yazmasında çokkk kötü yaw insanın midesini bulandırıo bide ac karnına ıyyyyyyyyyyyyyy ama pes etmek yokkkkkkk yola devam ...
silik çizgi olduğunda pozitif kabul ediliyormuş inşallah hamilesindirr.walla hiç daha fazla beklemeden git hemenn kan testi yaptır eğerki hamileysen ki bana öyle geliyor :) kocamannnnnn tebrik ediyorummm seniii
cnm inşallah öyledir ama sankı adet olacakmısım gıbı hıssedıyorum bacaklarımın iç kısmında acayim bi ağrı var hayırlısı olsun kesin sonuç aldığımda burda paylaşıcam yine sende ne var ne yok???
hadi tatlım inşallah yaa ama okuyoruz işte aynı adet belirtisi gibiymiş bekle bakalım hayırlısı olsun inşallahh. walla canım başka bir şehirde gittiğim bayan bir doktor ocak ayında bana klomen diye bir ilaç vermişti ben korkup kullanmamıştım kist yapıyormuş diye ama artık onu kullanıyorum akşama bitecek inşallah yarında randevum var hastaneye gidicemm yani yumurta takibi deniliyor heralde beklemedeyim yani cnm ya
anladım cnm hadi hayırlısı inş güzel sonuçlar alacaksın allah emeklerimizin karşılığını boş çıkarmasın soğan kürü yapmıştın dimi sen?? ben geçen ay yapmıştım bu ayda ovulasyon testiyle yumurtlama günlerimi öğrendim.. yumurtlama döneminde gün aşırı birlikte ol eşinle ben öyle yaptım valla