Bende bu ay 10 gün içicem sonra bırakıcamMerhaba tadı pek iyi değil bugün 7. Günüm ve artık icmeyecem bu ay diğer ay 15 günü tamamlayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay 10 gün içicem sonra bırakıcamMerhaba tadı pek iyi değil bugün 7. Günüm ve artık icmeyecem bu ay diğer ay 15 günü tamamlayacak
Güzel haberler duymak niyetine insallahhhBende bu ay 10 gün içicem sonra bırakıcam
İnşallah canım hamile kalmasına kalamam da adetim düzenlensin yeterGüzel haberler duymak niyetine insallahhh
Neden kalamazsiniz böyle dusunmeyinİnşallah canım hamile kalmasına kalamam da adetim düzenlensin yeter
Çok fazla hayal kırıklığı yaşadım umudumu yitirdim birazcıkGüzel haberler duymak niyetine insallahhh
Öyle düşünmeyinÇok fazla hayal kırıklığı yaşadım umudumu yitirdim birazcık
Çok fazla hayal kırıklığı yaşadım umudumu yitirdim birazcıkNeden kalamazsiniz böyle dusunmeyin
Allah büyük bakalım ona bıraktım ben canım yaa benim elimden bişey gelmedi çünkü .. gelen şeyler de fayda etmedi zatenÖyle düşünmeyin
Merhaba acaba nasil oldu kullandinizmi sogan kuru bir faydasini gordunuzmuHayırlı sabahlar ben 7 aydır hamile kalmıyorum ve 3. Gündür soğan kürüne başladım soğan kürü ile hamile kalanlar bilgi verir misiniz
Ben 7 gün kullandim faydasını. Görmedim kabuğunu koymadım ama kabuğu konulcakmis İbrahim Saraçoğlu tarifini yaptım ama fayda görmedim tekrar deneyecem kac aylık evlisiz benim 1 yıl olacakMerhaba acaba nasil oldu kullandinizmi sogan kuru bir faydasini gordunuzmu
Siz hamile kaldınız mıCanım bende yapmıştım 7 gün kullandım bende .. ama adet düzenimi bozdu bir ay lekelenme yaşadım adetim sökülemedi.. en sonunda ilaç kullanmak zorunda kaldım..
Kullandığım ay ilaçla adet gördüm bu ay ise adetim 6 gün gecikti .. test felan da yapmadım belki kullandoğım ilacın etkisinden dolayı gecikmiştir diye ...Siz hamile kaldınız mı
Ben 5 aylik evliyim daha doktora hic gitmedim aslinda regilimde bi sorun cok sukur yok boyle agrim falan hic bir sorun yok gibi gozukuyor belki var die dusunuyorum ben hissetmiyorum onumuzdeki ay doktora gitmek istiyordum herkez erken diyor anliyorum ama belki kucuk bisey vardir aylarca beklemek istemiyorum bu sogan kurunu cok duydum burada o yuzdne merak ettimBen 7 gün kullandim faydasını. Görmedim kabuğunu koymadım ama kabuğu konulcakmis İbrahim Saraçoğlu tarifini yaptım ama fayda görmedim tekrar deneyecem kac aylık evlisiz benim 1 yıl olacak
Canım bende yapmıştım 7 gün kullandım bende .. ama adet düzenimi bozdu bir ay lekelenme yaşadım adetim sökülemedi.. en sonunda ilaç kullanmak zorunda kald
Canim gitsende bakmazlar bende gittim bakmadılar bile sadece folikasit kullanmaya başladımBen 5 aylik evliyim daha doktora hic gitmedim aslinda regilimde bi sorun cok sukur yok boyle agrim falan hic bir sorun yok gibi gozukuyor belki var die dusunuyorum ben hissetmiyorum onumuzdeki ay doktora gitmek istiyordum herkez erken diyor anliyorum ama belki kucuk bisey vardir aylarca beklemek istemiyorum bu sogan kurunu cok duydum burada o yuzdne merak ettim
Onu kullandim bende bir ayCanim gitsende bakmazlar bende gittim bakmadılar bile sadece folikasit kullanmaya başladım
Devam et canim bırakma ben doktorun yazdiginu değilde reçetesiz olanı kullaniyorumOnu kullandim bende bir ay
Onu kullandim bende bir ay
Sağlık olsun rabbim yine size ve bana herkese nasip etsinben kaldım ama kimyasalla sonuçlanmıştı o ay
Aminn Allah arzusunda olan herkese nasip etsin❤Sağlık olsun rabbim yine size ve bana herkese nasip etsin