Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba herkese,
Ben Elisa 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Bi süredir bebek istiyoruz fakat malesef olmadı bu zamana kadar. İlk önce göğsümde ağrı oldu prolaktin hormonun yüksek dediler 35 civarındaydı bu hormon gebeliği engeller dediler, ilaç kullanmaya başladım geçen ay kontrolde 25'e düştüğünü öğrendim sevindik fakat bu kez de ultrasonda follükül kistler gördü doktor onun için de bir sürü hormon testi yapıldı sonuçlar temiz çıktı doktorum diyorki ilaç vermeye gerek yok kendi kendine düzelebilir sonra da daha önce gittiğim diğer doktorlar gibi yaşın genç bi 6 ay daha deneyin yine olmazsa o zaman bakarız detaylı dedi. Şimdi doktora ne diyeceksin tamam deyip çıktım tabii ama bir gelişme olmadı hala adetimi yaklaşık 40 günde falan görüyorum. Artık doktora gitmicem soğan kürünü deniyeceğim bakalım nasıl sonuç verecek.
kızlar bende 1 ,5 yıllık evliyim 8 aydır bebk istiyoruz dün yine hüsranla sonuçlandı bende adetim biter bitmez soğan kürüne başlayacağım.çok heveslendim .bende de basit kist var sağda büyük solda küçük dr 1 yıl beklememiz lazım dedi.belki kistleri küçültür yada inş yok eder.ne bileyim inşallah işe yarar.başladığımda ve herhangi bi değişiklik olduğunda sizi haberdar ederim .aynı durumda olanlar varsa haberleşelim bir koldan gitmiş oluruz.hemde birbirimizi takip eder gaza getirirz belki:)şimdiden herkesin duaları kabul olur inşallah...
Merhaba; Rabbim, bebek için çıpınan tüm hanımların gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.
Benim sorunum adet gecikmesi. Yaklaşık iki sene önce pko'luydum. Fakat iki ay doğum kontrol hapı kullanıp kistlerimi yoketmiştim. Yaklaşık iki senedir 28 gün süren, çok doğal bir adet döngüm vardı. Ama ne olduysa bu ay adetim 50 günü aştı. Tahlil yaptım, doktora gittim hamile değilim. Yine hormonlarım oynadı diye korkuyorum. İki yıl önce annemin bana yaptırmaya çalıştığı soğan kürü geldi aklıma. O zaman ne dikkate almamıştım hiç. Ama artık doğum kontrol hapı kullanıp vücuduma gereksiz hormon yüklemek istemiyorum. Ve son iki aydır çocuk da istemeye başladım. O yüzden bu gün soğan kürüne başladım. İnşallah deneyen tüm hanımlar, hayırlısıyla bir sonuç alırız.
İnşaallah canım benim bugün 8. gün değişiklik yok ama bakalım ne olacak. Sen de gelişmelerden haberdar et.
İnşaallah bu şifa olur da bebişlerimizi alırız kucağımıza. ben bu ay hem sıoan kürü hem de ovulasyon testi uyguluyorum bakalım ne olacak bugün 10. gün inşaallah hemen hayırlısıyla, sağlıklı br şekilde gebe kalırız ve bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız. Rbbim aratmasın, insanlara laf anlatmak zorunda bırakmasın.Benim de 2. gün bitti. Soğan kürüne başlamadan önce fena akıntım vardı. Soğan küründen sonra akıntım durdu. Hayırlısıyla adet oluruz, şifa olur inşallah.
kahverengi akıntının gelmesi iyi işte demekki kistlerinin içindekiler çıkıyor. şuan bende bi renk değişikliği yok beyaz geliyo ama yumurtalıklarımda ağrılar var. herkese bol şans mutlu haberlerinizi verin artıkta sevinelim kızlar