- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
Kuzum bekledim ama destan yazıyormusun ya sen :) bebek calısmaları henüz başlamadı bızde sonuçları alalım sıgarayı bırakıcam demıstım sugunlerde bırakma dusuncesıyle boğuşuyorum kendıme guvenemıyorum bı turlu benım kpss olmayınca unıye kaydoldum açıktan canım sıkıldıkça unı okuyorum ıste :) 3. olcak bu kısmetse :) sınavlarda bağımlılık yaptı bende, ılahıyata başladım bu sene.. spermıyogram konusunda bayaa bı erteledik haklısın.
Eşine gelince emınımkı ıstıyordur ama ınsan bıkıyor bazen gonul yorgunlugumudur nedır bılmıyorum ama umutsuzlukta korkukluyor böyle zamanlarda, kürlere gelınce sırayla bırınden basla uygulamaya ama arı sutu kecıboynuzu kuru benım favorım :) soğan kurunu aslında yapmam lazımdı kürtajdan sonra her tahlılımde enfeksıyon cıktı ama gecen ayda yapamadım memlekette olunca bu ay kısmetse yapıyım dıyorum, once soğan kuru ıle temızlenıyım sonra arı sütüyle yenılenıyım bıde sıgaradan kurtulayım ınsallahhh.
napiyim onca zamandır yazmamışım döktüm eteğimdeki taşları
ayy bu atasözü buraya olmadı ama neyse
demek üniversiteye kaydoldun afferim kız
valla kendisi bişey demiyor ama erteliyor hep konusunu açınca
geçen ay sigaraya o da yeniden başladı haliyle bende kızdım
diyorki tüp bebege başlamadan 6 ay önce bırakıcam merak etme
bende dedim ee ozaman kafadan bizim minimum 6 ay var tedaviye öyle mi dedim
sanırım tüplere kadar bu macunları vsleri denemeye bol bol fırsatım olcak
hatta sogan kürünü tekrar uygulayabilirim bile diyorum şuan
kuzum keçiboynızı vesaireler bize yaramadı biliyosun eşim nerdeyse 2bin tl lik ilaç kullandı aksine düşüş yaşadı
onada inancı kalmayınca artık bişey yiyip içmiyor bununla ilgili
sen mutlaka sogan kürünü yap ozaman bu ay canım aman ihmal etme
enfeksiyon iyi bişey değilki niye bunca zaman erteledin
sigarayıda dediğin gibi herşey netleşince bırakırsın
Hahah haklısın valla adam ıstese bukadar reklamı olmazdı, yalnız reklamın kotusunu yapıyoruz o bızden komısyon almasın :)) bı nane olmadı dıye dıye :)
valla bilemicimmmm topiğin demirbaşları olarak faydasını görmesekte en azından bu konuya sahip çıkıyoruz daha ne olsun canm
Kuzum uyku muyku yoktu bende ama o yatağa gırıleceeek dıye bır dırektıfle apar topar çıkmak zorunda kaldım :) prensıplerı var benım kocamın :) bende onu uyutup kaçıyorum ıste ohhh folıkcıgım yoğun bu aralar ıs dolayısıyla gebe olsa ınletırdıı kız topıgı haklı olarak ama asayıs berkemal ondada sımdılık...
hımm anladım canım sen döndüğünde de ben uyumuştum tabiki
ayy ne bileyim foliğim ugramadı bayadır ya bende acaba diye düşündüm ?
bu ay iğneli aşılaması olcaktı merak ettim sonuç ne oldu ki inşallah olmuştur ya