Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
devrem dediğin gibi pıhtılaşma varsa gebelikte iğne kullanmak şart en azından çözümü var sıkma canını tatlım
eşinin değerleri sıkıntılıysa normal yolla 2 kez gebe kalman şaşırtıcı ama tabiki takdir ilahi diyorum
Rabbim ol desin yeterki
aşılama dediğine göre demekki çokda sıkıntılı bi durum yok
çnkü bana aşılama yapmak zaman kaybı olur demişti dr. o yüzden direk tüpe yöneldik
şimdi öbür ay çekildiğin rahim filmini mi götüreceksin ozaman ?
sonra duruma göre plan yapılcak sanırım dimi
hakkında hayırlısı olsun tatlım sıkma canını yeterki Rabbim ol desin
inşallah yeniden hamile kalıp bu sefer sağlıkla kucagına alacaksın bebeğini
ıgne kullanmak sıkıntı degıl devremde ne bılım asılama dıyınce bıraz sasırdım daha once gebelik oldu ama dıye savunmaya geçerken buldum kendımı, sperm sayısı 1 mılyon cıktı, urologa gıdıcek esım bu ay sayıyı yukseltelım bıraz kecıboynuzu vs lerle felan dıye beklıcez sanırım cunku hemen dıger ay asılamaya gıtmek ıstemıyoruz, bende soğan kuru yapıcam bu ay, rahım fılmını cektırebılırım yenıden bu ay ve onumuzdekı ay kafamız karışık bıraz anlıcagın, arı sutu felan kullanıcaz bakalım neler olucak kuzum, Amin kuzum hepımız sağlıklı bır sekılde alabılelım bebıslerımızı kucaklarımıza
canım aşılama diyince şaşılcak durum aslında şöyleki 1 milyon sperm çok az yani aşılama için
5milyonun altında oldugunda direk tüp bebek raporu alabiliyorsun bu arada,yani aşılama şartı olmadan
hani sen aşılama düşünmezken ben seni tüp bebeğe yönlendirmiş gibi oldum ama demek istediğim
ne zaman kaybetmek zorundasın nede böyle bir imkanın oldugundan bi haber olmanı istemedim
daha önce gebe kalmış olmanı göz önünde bulundurdukları için belkide aşılamaya şans vermek istediler bilemiyorum
ama bende snn gibi aşamalardan geçmiş biri olarak söylüyorum
inşallah vesileniz olur kullandıklarınız ama
biz de biliyorsun ne kürler ne macunlar kullandık lakin hiç birinden fayda görmedik
senin tek avantajın daha önce gebelik yaşamış olman yeterki Rabbim ol desin
dilerim Rabbim gönlünden geçeni bu sefer hayırlsıyla kucagına almayıda nasip eder
madem beklemek istiyorsun inşallah bu zaman içinde hiçbir tedaviye gerek kalmadan müjdeni alırız canım
bende inanıyorum senden gelicek güzel haberler olucak pek yakında
Hadi yaa tüp bebek ıcın rapormu verıyolar devlet hastanesındemı verılıyokı bu, dr um ozele gectı benım o dedı asılama dıye dırek, asılamaya saskınken sımdı far görmüş tavsan gıbı kaldım ıyımı :) ıyı oldu bunu dedıgın ama o raporu alınca neolcakkı neye faydası oluyo mesela onun devlette yaptırırsakmı gereklı anlamadım sımdı ben onu?? soğana başladım ben arı sutude yıyoruz kecıboynuzunada başladık bakalım bılmıyom yaa neolcak urologada gıtmedı daha esım ıslerı cok yoğun ve cok streslı bu ara bısey dıyemıyorum bende
kızlarrr ben doğuma gidicem bugün yarın.belli başlı sıkıntılar var erken doğcak.sizlere de dua edicem canlarım.daha oğluşum 2.650 kg.
hamilelik güzel fakat bi o kadar da sıkıntılı süreç.sıkıntılar bitmiyor. rabbim sizlere de nasip etsin inş.takip ediliyorsunuz bu arada.ataklar var inş hayırlı haber verirsiniz.öpüldünüz.
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Gozun aydinkızlarrr ben doğuma gidicem bugün yarın.belli başlı sıkıntılar var erken doğcak.sizlere de dua edicem canlarım.daha oğluşum 2.650 kg.
hamilelik güzel fakat bi o kadar da sıkıntılı süreç.sıkıntılar bitmiyor. rabbim sizlere de nasip etsin inş.takip ediliyorsunuz bu arada.ataklar var inş hayırlı haber verirsiniz.öpüldünüz.
canim. rabbim hayırlı zamanda bi avazda kurtarsin inşallah.sıkıntıların neyse gidersin Rabbim ins.kızlarrr ben doğuma gidicem bugün yarın.belli başlı sıkıntılar var erken doğcak.sizlere de dua edicem canlarım.daha oğluşum 2.650 kg.
Herkese merhaba,
Konu basliktan uzaklasmis ama sogan kuru hakkinda hem kisisel tecrubem hem de kullananlarin yorumlarina baktigimda tespit ettigim bi sey var. Bu kur kesinlikle adet gecikmesi yapiyor. Ben kullandigim ayda tam 18 gun geciktim. Hamile oldugumu düşündüm, kan testine bile inanmadim neredeyse. Sonuc buyuk hayal kırıklığı...
Kolay hamile kalamayip da sonunda basaralarin tek bir onerisi var. Tibbi bir sorun yoksa stres ve kaygidan olmuyordur. Bunun icin takmamak gerekir hic bi seyi. Bol bol spor yapin, gezin, film izleyin, arkadaşlarinizla buluşun, olumlu dusunun, dua edin. Hamile kalmayi ne zaman ikincil plana atarsaniz o zaman kalirsiniz diyorlar.
Hayat herkese farkli secenek ve sanslar sunar. Onemli olan mutlu olmak. Mutlu olun
nerdesinizzzz kızlar folik de yok bayadırHadi yaa tüp bebek ıcın rapormu verıyolar devlet hastanesındemı verılıyokı bu, dr um ozele gectı benım o dedı asılama dıye dırek, asılamaya saskınken sımdı far görmüş tavsan gıbı kaldım ıyımı :) ıyı oldu bunu dedıgın ama o raporu alınca neolcakkı neye faydası oluyo mesela onun devlette yaptırırsakmı gereklı anlamadım sımdı ben onu?? soğana başladım ben arı sutude yıyoruz kecıboynuzunada başladık bakalım bılmıyom yaa neolcak urologada gıtmedı daha esım ıslerı cok yoğun ve cok streslı bu ara bısey dıyemıyorum bende
canım Rabbim sağlıkla sağ salim kucagına almayı nasip etsin kolay dogumlar olsun inşallahmerhabalar bende bugun yarin dogum yapcam allahin izniyle. hamile oldugumu ogrendigim zaman ilk sizle paylasmistm yine burada sagolun varolun umut isigi oldugunuz icin diye :) insallah sizlerinde boyle guzel haberlerinizi aliriz buradan ve dogumdada bol bol dua edicem sizin icin Allah biran once sizlerede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin diye :) bu arada hep takip ediyordum burayida etmeye devam da ederim :) fakat yazamiyodum hakkinizi helal edin canlar dogum yaptigimda yazarim yine sizlere dua edin banada sagolun simdiden