sogan kürü kullananlar

benden afedersiniz bu iki gunde fazlasiylada akinti geldi buda mi karalarin belirtisi onu anlamis diyilim sendede varmi akinti mybaybu :26:

bilmem öyle net bi akıntım yok
ama agrılarım var hafiften
bide böyle asansör çıkarken için hoplar ya öle hissediyorum ara ara bulantı gibi
başka bişey ama benim adet gelcek vajimin orda baskın bişiler hissediyorum:KK5:

inşallahhh sizler hamişsinizdirr canlarım

benim ayni seyler oluyor ama benim 1 gunum kalsa hamileyim derdim senin 1 gunun kalmis ve bu belirtiler bence halay cekmeye az kaldi kizlar aybukede halay bascisi :KK64:

canım sen hamilesin o zaman ayyy ins yarın bir test al :KK49:merak ettim:18::18:

yyaaa ne kadar güzel moral veriyorsunuuuzzz:KK16::KK16:

elimde 4 tane gebelik testi var ayol, hali hazırda bulunuyor, ama yaptığım 2 test negatif çıkınca diğerlerini kullanmamaya karar verdim, kısmet olur da adetim gecikirse kullanacağım,

adet belirtileir ile gebelik belieritleri malesef ki aynı:KK37: o sebeple umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,bebeği çok istediğim için de psikolojik olarak yaşıyor olabilirim bu durumu, ama moral verdiniz, çok sağolun:KK54::KK54:

yyaaa ne kadar güzel moral veriyorsunuuuzzz:KK16::KK16:

elimde 4 tane gebelik testi var ayol, hali hazırda bulunuyor, ama yaptığım 2 test negatif çıkınca diğerlerini kullanmamaya karar verdim, kısmet olur da adetim gecikirse kullanacağım,

adet belirtileir ile gebelik belieritleri malesef ki aynı:KK37: o sebeple umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,bebeği çok istediğim için de psikolojik olarak yaşıyor olabilirim bu durumu, ama moral verdiniz, çok sağolun:KK54::KK54:

hayır canım moral olsun diye degil de gerçekten bahsettiklerin gebelik belirtisi:KK53::KK16::KK16:

nerdesinizz yaaa benmi görmüyorum yazılanlarıı beybisimm canın neden sıkkın canım bnm

bu bebek konusu çok moralimi bozuyor:KK43: yani herkesin sorması bugun kayınvalideye gittik ordada sordular:KK43:

bilmem öyle net bi akıntım yok
ama agrılarım var hafiften
bide böyle asansör çıkarken için hoplar ya öle hissediyorum ara ara bulantı gibi
başka bişey ama benim adet gelcek vajimin orda baskın bişiler hissediyorum:KK5:

inşallahhh sizler hamişsinizdirr canlarım

canim oyle deme kimse yarin neler olacagini bilemez birtek Allah bilir sen ve hepimiz iyi haberlere az kaldi bence..:KK16: ya yazdikca agrilarimartiyor qaliba geliyor saniyeler kalmis gibi

ben yarin giremezsem bilinki set kesildi bizde cunki vakti gelmis artik bizim kocisde isi cok cabuk acicagini sanmiyorum buralarda olmazsam bilinki set yok.... telf girmeye calisicam

bu bebek konusu çok moralimi bozuyor:KK43: yani herkesin sorması bugun kayınvalideye gittik ordada sordular:KK43:

evet malesef çevre çok soruyor, çok konuşuyor,biz evlendiğimizin 2 yılının sonuna doğru mahalle baskısıyla bebek yapmaya karar vermiştik, ben ilk gebeliğimde düşük yapmıştım, eşim ona bile sevinmişti, ben üzülürken sen neden seviniyorsun dediğimde d everdiği cevap gerçektne içler acısıydı, evet keşke düşmeseydi bebeğimiz ama en azından herkes senin hamile kalabildiğini, benim de ksıır olmadığımı öğrenmiş oldu demişti:KK53: çok acı malesef, bu çevre baskısı insanda neler neler düşündürüyor:KK50:

evet malesef çevre çok soruyor, çok konuşuyor,biz evlendiğimizin 2 yılının sonuna doğru mahalle baskısıyla bebek yapmaya karar vermiştik, ben ilk gebeliğimde düşük yapmıştım, eşim ona bile sevinmişti, ben üzülürken sen neden seviniyorsun dediğimde d everdiği cevap gerçektne içler acısıydı, evet keşke düşmeseydi bebeğimiz ama en azından herkes senin hamile kalabildiğini, benim de ksıır olmadığımı öğrenmiş oldu demişti:KK53: çok acı malesef, bu çevre baskısı insanda neler neler düşündürüyor:KK50:

sorma canım ya benim yerimde hiç kimse olmasın istemem çunkü:KK43::KK43:

X